Aug 29, 2011

Hadiah Omei sempena Raya yang Omei




Omei,Omei..cam cerita Naomei je -__-" korang sehat semua? dua tiga hari ni memang Yana tak bukak blog,err sebab nak raya dulu,blog ni takkan kemana lah kalao tak update pun,eh ke dah ade yang larik jauh-jauh cari pengganti belog cikai nieh,huh touch sekejap.

Pagi-pagi buta dah update belog bertemankan latar belakang lagu Tumpasa Air..huh dah tumpah air tuh.Dj radio punyer keje lah ni,lenkali pasang lah lagu raya,kompius pulak rase nak raya Melayu ke raya Hindustan..hikhik -__-' dah la merapuinggg.

Sejak dua tiga hari nieh bibir tak berapa nak munggil asyik tersenyum je lebar-lebar..mana tak nyer,cik abang posmen asyik datang kasi kad raya yang kawan-kawan post,terharu tau.kesat air mata 2 saat.ceitttt >__< thanks ya buat kawan-kawan semua,I lap you alls lebih-lebih..hihihi..Nak bagitau kat korang nieh,Yana dapat banyak hadiah tau sejak akhir-akhir nieh..huhu,siape bagi? Biarlah rahsia..ewahh,nak kene lempang gamaknya..Tapi 2 hadiah nieh buat Yana paling happy sebenarnya..dah la omei gitu.

Doodle Omei khas untuk Yana


Ni kali kedua Yana dapat doodle omei,baiknya hati kawan-kawan yang bagi..kreatif betul,omei sangat-sangat ni tau,thanks to Azyla yang tiut miut sebab kasi Yana doodle omei tu.siap pakai baju ada renda-renda lagi..shawls belit-belit..hihihiii,tau-tau je kan..I lap You lah...fuhhhhh

Angry Bird yang dinanti-nantikan

Sesiapa yang ada bace entry pasal Octove sebelum nie tentu tahu kan yang korang boleh grab pelbagai hadiah dari laman sosial tu.Yeah,Yana dapat kumpul 1000 points dalam masa 2 hari sahaja,akibat addicted giler dengan patung omei Angry Bird nieh,Yana dah tebus hadiah satu keychain Angry Bird kaler merah..wuwuuwuuu,tak sampai seminggu hadiah dah sampai..lompat kemain lagi Yana,hoho..yelah,engat nak je beli kat kedai tapi malas keluarkan duit..hakhakhak..kedekut punyer Yana -___-" duk nanti hadiah free jelah.Sekarang tengah usaha keras kumpul point lagi,nak tebus Voucher lak..takpun Angry Bird kaler Kuning lak..hihihii..

Nah! dah lame tak tempek muke besar gedabak dalam belog


Dah macam model iklan Angry Bird pulak aku nieh =.=" Masa ni tengah siap-siap nak keluar date kejap,tetibe abang posmen datang kasik hadiah,wuhuuuu..date? errr...

Mungkin Yana tak update belog untuk beberapa hari pasni,raya dulu..udah-udah ler maen belog nyerr..nantikan entry yang gempak tau nanti after raya..HAHA,gempak ke? InsyaAllah gempak..tunggu jelah..

NAK KASI UCAPAN SIKIT NI
 
Sempena raya besok,Yana nak wish Selamat Hari Raya buat kawan-kawan semua baik kenal dialam realiti mahupun di alam maya sahaja,tak pernah bersua muka namun tetap friendly dengan Yana..Yana nak mintak ampun dan maaf sepanjang perkenalan kita semua,kalao-kalao ada salah silap Yana,buat korang terguris perasaan sama ada secara sengaja mahupun tak sengaja..huh nak nanges pulak rase,lap lap air mata kejap..Nak duet rayer besok datang umah kene salam cium tangan dulu..hurhurhurr n___n




Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

14 comments:

aqiela rosli said...

wiwit ! selamat hari raya :)

ca_sha La Vida's said...

wewit~ comel :)

Syarafi[skyforce331] said...

toink2...hehe...selamat hari raya

kad raya dari saya::
http://syarafikamaruzzaman.blogspot.com/2011/08/kad-raya-dari-syarafi-sekeluarga.html

Faqihah Husni said...

Waah! Comelnya doodle dan kak Liyana.
Happy Eid Mubarakh, kak Liyana!

lella lala walaa said...

yana sygg! selamat hari raye n happy merdeka! raye nnt, ingt2 lella tau. hehe :)

Cik Siti Aziz said...

nk pi aktif ngn octove gak ar..hiho

riva'i said...

blogwalking cantik..

makasih dah mampir ya...

yqnq ellyana said...

@ aqiela :selamat hari raya jugak dear ^^

yqnq ellyana said...

@ sha :huhu,tenkiuuu

yqnq ellyana said...

@ syafiq :hehe,dapat kad raya gituh

yqnq ellyana said...

@ faqihah :thanks syg,selamat hari raya jugak dear

yqnq ellyana said...

@lella :mesti lah yana akan engat :D

yqnq ellyana said...

@siti :hehe,sila2

yqnq ellyana said...

@riva :olraittt

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)