Aug 23, 2011

Rilekskan Tensyen Anda


Hai semua,korang boring tak sekarang? jom cuba something nieh kejap,hehe..ade-ade je kan Yana nieh T__T exercise nieh sesuai untuk mereka-mereka yang sedang tensyen,eh betul ke? cuba dulu tau..jangan tensyen tensyen,tak lawa buat muke ayam berak kapur..haha :P


1- erm,nk cakap sikit dekat awak.. baca NO 5
2- Mmmm..cmnar na cakap? baca je la NO 8
3- na tahu ekh? ermm , baca NO 9
4- huh, drpd pening baek baca jap NO 15
5- cmna ek na cakap.. NO 17 je k
6- kite nk ckp skrang tapi lebeh baek baca NO 16
7- kite akan ckp tp baca dulu NO 2
8- yg kite nk ckp neh simple ja..tp baca dlu NO 4 k?
9- tak payah la b’debar2 cm2..cume baca jap NO 18
10- Blom lg la..baca NO 19 ye..
11- da pnt ke? Baca jap NO 13
12- sbnrnye kite nk ckp kalau...(ah baca no 3 la)
13- tggal sikit ja lg bce NO 20
14- argh,pnt nih..bce NO 1
15- adush,dah pning dh ni.. baca la NO 6
16- laa, masih tak phm lg ka? Baca NO 12
17- ades, nk ckp nih..baca NO 7
18- kite ta tahu klu awk paham..tlg baca NO 10
19. Baca NO 11 dgn tenang ye..nanty awk akan tahu..
20- okex okex,skg kite ckp..bce NO 14, tp slow2 ja
 


HAHA,semua jadi pak turut.jangan baling telur dekat Yana sudah pasni,huahuahua *sejak biler jadi kejam aku nieh,ishhh kena mandi bunga lepas nieh,HAHA :P

Syiok tak buat exercise tu? haa before terlupe,Yana ade project nak buat lepas nieh,ewahhh..ade-ade je kan, so bagi memudahkan perjalanan projek Yana tuh,Yana nak mintak bantuan dari korang semua ni haaa,tolong VOTE kat bawah ni mana satu korang paling suke? nak tahu projek ape akan Yana lancarkan..tolong vote ramai-ramai dulu oke, nak vote lebih dari 1 pun dialu-alukan sangat-sangat..

which one u prefer?
Giveaway
Contest "LIKE"
Contest "VOTE"
Contest "JUDGE"
  
pollcode.com free polls 
TOLONG VOTE YE SAYANGKUHHH

p/s :nak main-main lagi tak? boleh kelik dekat SINI,have fun you ollss






Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

16 comments:

Mr.Thinker@Ali said...

ulang2 jaa. err. apakah? terkena sudah. hahaha.

kocix! said...

ini boleh bikin ana finingggg...

haha

Hunnym Syot 美智子 said...

pening-2!

http://irsyanim.blogspot.com/2011/08/editing-header-for-natasya.html

kaizen said...

grrr!!!! geram kat yana....

Maya Lisa said...

eerrr ^^

tambah tensen dah maya

cheqwa said...

dah vote! hahaha..yang ataih tu lagi tensyen ada lah :p

Qaseh Qistina said...

wawawa..nk kena cepuk ni..kasi lg pening....mmg lagi tensionn...notty ye die

liya alia said...

cis terperdaya aku.. lagi tension ada la.. haha

suhada said...

done folo yana..folo me back ek..kiutla page ni...cmana wt kotak2 tu?

suhada said...

hukumdunia89 blogspot

Nurul Iman Rosman said...

arghh, tidak!
makin pening.

HAHA! :D

yad'z said...

heheh... nakal.. meh nak cubitt.. =P

Nur Aischa said...

hahah klakar ohh.buat penat jea asyik kena ulang2 :D

nazirah said...

adeh nek juling mata baca ;)

EmpayarUtama said...

makin tension haku baca adalah :)

aisya said...

haha.. nasib baik tk juling bace..

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)