Aug 6, 2011

1st Anniversary Giveaway + Lucky Draw Contest


Hye readers, tadi masa blogwalking tetibe terjumpa secara tak sengaja this superb duperb Giveaway+Contest, hadiah agak lumayan..ewahh, handbag gitu, so I think sape tak join agak rugi laa, bukan sahaja untuk blogger tetapi juga untuk facebooker and also buyers,,


Yang best tentang giveaway nie sebenarnya ada 3 OPTIONS..cehh,melilau betul mata ni tau. Kalao nak tahu korang klik lah banner kat atas tue yea. Nanti boleh pilih mane-mane handbag berkenan di hati buat tempat kumpul duet raya nanti, :P

Meh Yana terangkan apa yang bestnya tentang giveaway nie:

Option A: [ FACEBOOK]
1. Khas utk facebooker.
2. Add dorang ------>LoveBagLoveBag
3. Tag 50 friends list korang yang hampir mencecah 4k tue pada manamana pic contest nie :)
4.Emailkan penyertaan korang nati 

Option B :[ BLOGGER]
1. Khas untuk blogger yang ade blog.
2.Jadi follower Blogshop ------>LoveBagLoveBag
3. Tulis entri korang pasal contest nie. Backlink kat dorang. Senang je kan?
4. Inform lah diorang yang korang dah join.

Option C : [ BUYER]
1. Purchase bag cun melecun dorang nie so dengan mudah korang dapat join contest nie.
2. Dapat less 10% pulak tue!!! Ewahh,siapa yang tak nak kan ?

Dan untuk 75 mereka yang bertuah akan menerima "Early Bird Gift"
Jom lah join, mane tahu kot-kot bertuah,,peace yoww :')



Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

6 comments:

CikAnyss' :O said...

GOOD LUCK YAW ! HEE , JOM JOIN ga NYS LAK ? , sory2 , tercaplock :)

cart kartika said...

wow cam mnarik !(:

Salmiza S. said...

gd luck ! :D

yqnq ellyana said...

@ Anyss :oke dear ^^

yqnq ellyana said...

@ Cart :jum lah join sama :)

yqnq ellyana said...

@ salmiza :thanks dear ^^

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)