Aug 25, 2011

Bukan selalu minta tolong kan?



Salam semua and hye :')

Sebelum ni jarang untuk Yana joinkan diri dalam contest kan,kalao giveaway maybe banyak..kepada semua reader dan follower belog Yana,harap dapat tolong Yana dalam contest Yana join kali ni di facebook..tak susah cuma tekan LIKE je dekat gambar Yana,hehe..mudah kan? kalao menang ada lah habuan untuk korang cket-cket..awal-awal dah plan ni tau T___T

Semua ada facebook kan? log in dulu, kemuadian korang pergi ke page sini-------->



Kemudian korang akan nampak gambar Yana di satu album,yang pakai shawl pink gituuw


NANTI LIKE DEKAT GAMBAR TU TAU

untuk mudahkan korang klik di link SINI



Nanti tolong ye? sayang korang yang LIKE ketat-ketat, n___n


p/s :contest baru bermula,jom join ramai2,due date contest ni 25 Sept 2011
maklumat lanjut sila kelik SINI



Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

12 comments:

khairul akmal azman said...

mak ai yana..awat ang comel sgt..

EnciK AxixOu said...

ANDA DAPAT UNDI SAYA..HAHAHAHA

Sarah Zulkipli said...

Dah like dah gambar yana. Yana tolong sarah pulak eh?

http://contest.masahmadsafwan.com/sarah-zulkipli/

c genk bah ne said...

genk dah like..good luck ya

ANA said...

ok kak yana , daa like :D

CIK MAY said...

hai..nak ajak join GA ni ye...

http://mayandhanis.blogspot.com/2011/08/ga-pertama-dari-cik-may.html

yqnq ellyana said...

@ akmal :huu,biase2 saje laa

yqnq ellyana said...

@ axixou :hoho,maceh sangat2

yqnq ellyana said...

@ sarah :ottey dear ^^

yqnq ellyana said...

@ genk :tenkiu genk :D

yqnq ellyana said...

@ ana :thanks ana :D

yqnq ellyana said...

@ cik may : InsyaAllah

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)