Aug 4, 2011

Ni bukan Yana yang FAKE FAKE tu, ni Yana yang REAL REAL tu



Salam bloggers and readers belog Yana :')

Waahh,rase nak nanges pon ade ni sebab jejari masih boleh terus menaip untuk belog Yana yang satu ni, hati mana tak hancur, air mata mana tak berderai-derai jatuh ke pipi tatkala tengok blog yang dibina hampir 1 tahun keluar screen hitam legam "HACKED" by dot dot dot, ceitt, dah malas nak list senarai hacker ni, sememangnya Yana hadapi hari yang paling sukar dalam hidup selama 4 hari lepas.

Ramai yang tahu dan tak kurang jugak ramai tak tahu hal ni,oke lah, for ur information wahai readersku semua, account facebook, blog, skype, emel yahoo bagai hak milik Yana telah kena HACKED 4 hari yang lepas. So kalao sesiapa yang ada berhubung di facebook Yana tu,hehe thats not me okeh. Yang update blog ni pun bukan Yana, tetapi kawan terbaik Yana tu. fuhh -__-" *sengal sengal*

Bagi sesiapa yang ada buat tempahan Edit Blog Secara percuma tu, harap minta maaf lah,bukan Yana yang update status dekat facebook tu kononnya Yana buat tempahan edit blog secara percuma, manyak cantekkk, susahkan aku je -.-" ,harap korang jelas dalam hal ni sebab lebih 100 messages dalam inbox tu,pening sangat-sangat nak buka satu per satu, dah la tanya pasal edit blog, ainyonyonyo, korang minta jelah bantuan hencik hacker tu, beriya sangat nak edit blog orang,huh

Sesungguhnya di bulan Ramadhan yang mulia ni,usah lah korang cuba atau terdetik sekalipun dalam hati nak khianati orang tau, kelak ada balasan jua untuk mereka-mereka ni, ingatlah doa orang teraniaya akan dimakbulkan Allah, mungkin berkat sabar, doa yang tak putus-putus serta sokongan dan pertolongan dari kawan-kawan sedikit sebanyak membantu Yana untuk dapatkan balik segala hak milik Yana, dan untuk si hacker tu,Yana dah maafkan dia, sebab dia kawan Yana, selalu bantu naik bangun dalam dunia blog, memang korang takkan percayakan hal ni, haihh, rambut sama hitam,tapi hati lain-lain..usahlah nak duk dengki jeles bagai dengan Yana, Yana takde pape yang istimewa pun, nak dengki pasal blog? pasal facebook? rasanya ramai lagi yang lebih hebakk dan fofular dari Yana, pergi lah hack dorang,aku pule yang kene, ceitt *haha,nada tak puas hati ni
Salah satu perkara buatkan Yana sabar tatkala baca entry si blogger ni, thanks Adiela sebab kasi Yana entry yang sesungguhnya menaikkan lagi semangat Yana, yelah tengah runsing cam nak gila bagai diberi santapan entry ni betul-betul buat Yana makin teresak-esak tahu, mungkin ni adalah dikira motivasi untuk diri Yana lah kot, cehh tak malu je nanges kan? HAHA,alaa kalao korang berada dalam situasi Yana mungkin sama je kecualilah lelaki, ego sikit nak nanges..kan? kan? awek lari nanges pulak..wawawaaa..mari Yana kongsi entry tu,ni dikira sebagai motivasi lah untuk kita semua >TEKAN<

Sebelum terlupa, bagi sesiapa yang join GA Yana hari tu yang mana tinggal link di blog Yana, korang dikehendaki hantar sekali lagi link di blog Cik Putih ye, sebab dah jadi camni kan,kalut pulak rasa..kalao dah hantar tu tak perlulah nak copy paste hantar 4 5 6 kali, satu dah cukup..hantar dekat entry ni >TEKAN<

Usaha keras untuk buka 100 mesages di inbox facebook,kalao ada yang tak berbalas harap sori..hikhik



Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

21 comments:

My Name is Mar said...

Hohoho...
Sudah jatuh,ditimpa tangga pula..
Hari tu Cik Yana ni kan yang kena tipu ngan dak sola tu?
Ni kena hack plok?
Isy3...

Relevankah penggunaan ARCHIVE ketika berblogging?

Ayeem Jemain said...

alhamdulillah :)

aiman said...

laa.. kena hack juga..? sudah jatuh ditimpa tangga, ditimpa pasu bunga.. sabor jer la..

cucu umie said...

sabor yer..aishh mcm2 mslh btol..manusia3

Nur Batrisyia said...

Kesian kak Yana. Sabar kay?

shaliza khairi said...

la. kecian nye. sabor je la ye.

~Queen Q~ said...

bln2 puasa ni kne byk b'sabar :)


yana, mintak tlg 'like' picture... pleaseeeeeeeeee.. Thank you in advance!

1. 'Like' fanpage Lipice

http://www.facebook.com/MyLIPICE


2. 'Like' gambar pada link dibawah..
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=259720057373887&set=pu.138810492798178&type=1&theater

Lilynn Sazlin said...

alhamdulillah.yeay!!! gembira yana kembali !! :)

sila beri tunjuk ajar yer :)

Salmiza S. said...

sabar je yana ~ dunia nie mcm2 ragam, tak kira lah, dunia maya ke, realiti ke., so, apa2 pon kte kne tabah hadapinya ~ :)

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

alhamdulillah. dear, GA tu betul2 kan? bukan tipu kan? tkt jgk la kalau2 si hacker yg buat.huhu~

faRHa@miSS Vio said...

sabar la yana...

reenapple said...

itue la... bersabar la...

cheqwa said...

sabar ye yana.alhamdulillah,naseb yana dah dapat blog balik kan...biarlah org memang slalu dengki ngn kita.xbuleh tgok kita idop senang sikit.huhu

yana,kongsilah camne cara nak atasi kalo blog kena hack?apa yg yana buat tuk dapat blog balik?? ^_^

DuNia KeBaHaGiaaNKu....... said...

sabar.sasabr.........

eyza ♥ said...

kak yana .. fb akak yang mane 1 yea ?

Fi_Qa said...

Kak yana..
adekah password akak senang sgt smpaikan sume benda kena hacked??
saya punya akaun fb aritu, kena hacked jugak, siap tukar gambar profile lagi...
kawan saya kate, mungkin password senang sgt, dia pun teka adekah besday, time tu sy wat besday password...lepas tu, saya dah ubah semua password...akak, hati2 lah k...

tiefazatie said...

sabo je la..cian yana..emsti die sgt2 sedih nie kan,,

Liyana Aziz said...

aiyak!! kesiannya... x pela... sabar je ok...

jiha rai kinah ija said...

kesiannye. i dah send link kat cik putih :)

NMH said...

err takot jugak..asyik bace orang kena hack je..-.-

Saiazuan said...

kna prank je la aritu?

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)