Aug 25, 2011

VCO (VIRGIN COCONUT OIL)



Sebut je pasal VCO,takde siape yang tak kenal kan? Semua orang nak kulit lawa putih gebu halus mulus gituu,so dengan VCO tak mustahil korang akan dapat semua tu,make sure sabar dan terus-menerus amalkan pengambilan VCO ni tau. Mari review tentang VCO ni kejap.


VCO - virgin coconut oil atau minyak kelapa dara dalam bentuk soft gel .Kelebihan VCO keluaran Catalyst ialah  menggunakan 100% bahan semulajadi yang sangat bagus diambil sebagai supplement tambahan terutamanya untuk kulit kita.Ianya dapat mengurangkan masalah jerawat, kulit kering, tona kulit tak sekata,strechmark bagi wanita hamil.

minyak kelapa dara/virgin coconut oil(VCO) dapat :
  • Menyegarkan serta merawat sel kulit menjadi lebih tegang dan elastik
  • Memperbaiki kandungan asid dalam rahim
  • Bertindak sebagai agen pelincir alami(natural) membunuh kulat,bakteria dan virus
  • Mengatasi masalah sakit kulit pada kemaluan(masalah keputihan)
  • Amat baik bagi mengatasi masalah MONOPOS bagi kaum wanita(memperlambatkan proses)
 
Selain itu, produk ini sangat-sangat berkesan untuk masalah-masalah seperti dibawah ini dan banyak lagi sebenarnya.Ramai pelanggan yang sememangnya berpuas hati dengan kesan yang ditunjukkan dalam jangka masa yang cepat yang mungkin dalam 2 hingga 3 hari.
  • jerawat dan kulit muka berminyak  
  • kitaran haid yang tak teratur *bagi yang ada masalah period pain, dpt kurangkan sakit n hilangkannya
  • selera makan yg terlalu tinggi *dengan vco, dpt meningkatkan kadar metabolisme, supaya makanan yang diambil itu boleh diproses dengan cepat dan digunakan, tidaklah tersimpan sebagai lemak
  • letih dan kurang tenaga
  • masalah kencing manis
  • stretchmarks serta tona kulit yg kusam

Kebaikan Dan Khasiat Minyak Kelapa Dara / VCO

Kecantikan Luaran
  • Membantu mengurangkan berat badan dengan meningkatkan kadar metabolisme badan
  • Menghasilkan tenaga segera
  • Jika disapu, ia membantu membentuk hambatan kimia pada kulit untuk mengurangkan infeksi, mencegah garis-garis halus
  • melembut dan mengurangkan kekeringan dan kekenduran kulit serta memberi perlindungan dari sinaran UV
Kecantikan Dalaman
  • Meningkatkan tenaga dan daya tahan fizikal dan mental
  • Memperbaiki pencernaan dan penyerapan vitamin-vitamin dan asid amino
  • Melancarkan sekresi insulin dan pengaliran glukosa darah serta mengurangkan risiko diabetis
  • Mengurangkan stress pada prankreas dan sistem-sistem enzim dalam tubuh
  • Meningkatkan penyerapan kalsium dan magnesium untuk tulang dan gigi yang kuat. Ia juga melindungi diri dari serangan osteoporisis
  • Mencegah risiko sakit jantung
  • Mencegah strok serta membantu menurunkan tekanan darah tinggi
Meningkatkan Daya Tahan Tubuh
  • Membantu fungsi sistem daya tahan pada tubuh
  • Melindungi tubuh dari kanser payudara, kanser colon dan kanser rahim
  • Berfungsi sebagai antioksidan, mengurangkan radang kronis
  • Melindungi tubuh dari radikal bebas yang meningkatkan tahap penuaan dan penyakit degeneratif
  • Meredakan gejala-gejala yang dihubungkan dengan pembesaran prostate
  • Mengurangkan tekanan epileptis dan membantu melindungi tubuh dari penyakit ginjal dan infeksi pundi kencing
  • Membantu mencegah penyakit hati dan memiliki kandungan kalori yang lebih rendah berbanding lemak-lemak yang lain
Membunuh Virus, Bakteria & Kulat
  • Membunuh Virus (yang menyebabkan mononucleosis, influenza, hepatitis C, cacar air dan herpes) bakteria (yang menyebabkan pneumonia, sakit telinga, infeksi kerongkong, gigi berlubang, keracunan makanan, infeksi saluran kencing, meningitis dan gonorrhea) kulat (yang menyebabkan candida, jock itch, kadas, dan infeksi yang lain) serta membunih cacing pita, lice, giardia dan parasit
Hubungan Suami Isteri
  • Menyegarkan dan merawat sel kulit menjadi lebih tegang
  • Memperbaiki kandungan asid dalam rahim dan bertindak sebagai agen pelincir alami (natural)
  • Membunuh kulat, bakteria dan virus atau sakit ulit pada kemaluan
  • Merawat Keputihan
 

Kesan Segera Pengambilan Minyak Kelapa Dara Pada Tubuh
  • Melegakan Pernafasan
  • Melawaskan Pembuangan Air Besar dan Kecil
  • Meningkatkan Kadar Metabolisma Pada Seluruh Tubuh 
  • Memusnahkan Organisma perosak seperti virus, bakteria, kulat dan protozoa(cacing) Di dalam Usus Besar dan Kecil
  • Mengurangkan Keadaan Mudah Lapa
  • Mengurangkan Kandungan Lemak
  • Mengurangkan risiko serangan sakit jantung dan darah tinggi
  • Mempercepatkan Penggantian Sel-Sel Mati
 Korang berminat tak? minat? minat?

Maklumat lanjut di laman web Syarikat : http://catalyst2u.net/
Produk Malaysia, 100% Halal

 
Cara pengambilan VCO,,, 
Telan 2 Biji Sehari, 1 siang, 1 malam, bersama air kosong
Kalau Untuk sapu di muka, cucuk kan hujung bucu 1 kapsul dengan jarum, dan sapukan ke seluruh muka.. lebih2 minyak tu, boleh sapu2 sikit denkat mane2 yang ade strecth mark ataupun mane-mane tempat berparut 
Harga VCO?
RM 39.90 (Semenanjung Malaysia)
RM 43.90 (Sabah dan Sarawak)
postage-RM6 sahaja


Bagaimana Untuk order?
Korang boleh order dengan Yana

contact Yana di facebook kayh,Inbox me







dengan bagi segala butiran kat bawah ni

nama penuh :
alamat lengkap :
no tel :
produk :
jumlah pesanan :
ATAU untuk respon lebih cepat dan pantas
SMS Yana di sini 014-8074161

SERIOUS BUYER ONLY 

MARI ORDER RAMAI-RAMAI YEE



Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

22 comments:

cheqwa said...

nak 1!hihihihi...cheqwa pon jual jugak :D memang bes pon guna VCO ni ^_^

hira said...

saya pun guna VCO ni. hehe :D eh, dah nak raya. tak ada promosi ke? RM34 tak boleh? hahaha :p

shiema sufian said...

teringin tapi selalu masalah untuk bank in duit :(

azeelia azman said...

hehe alia pomm pakai vco jugakk :P

AzahraGamalAbdulNasir said...

huhu..
sye tag anda dear..

http://gamalsdaughter.blogspot.com/2011/08/giveaway-beg-comel-daripada.html

AwieKashi said...

nak jugak!!!

yqnq ellyana said...

@ cheqwa :ishh,tiru Yana ye jual2 vco ni :P

yqnq ellyana said...

@ Hira :rm34? wahh,baik kasi free je,haha

yqnq ellyana said...

@ shiema :masalah camane tu?

yqnq ellyana said...

@ azeelia :kompem lawa muke ni kan? hihihi

yqnq ellyana said...

@ azahra :ouh tenkiu dear ^^

yqnq ellyana said...

@ awie :boleh,nanti PM yana tau

asamasin said...

owh..k..if i bminat ill contct u.. :D

Muhammad Alif Bin Bohari said...

VCO...
wahhh..rajin cari side income ye..
sy pun amalkan VCO ni jugak..
^_^

starscream aisyah said...

sy dah guna vco, makan + sapu, tapi jerawat tumbuh banyak + besor..x tau napa..skang cuma makan je, x sapu..jerawat kureng skit

yqnq ellyana said...

@ asamasin :okeh

yqnq ellyana said...

@ Alif :nak hidup,haha

yqnq ellyana said...

@ aisyah :ouh yeke,hormon setiap org berbeza kan..p yana guna oke je :)

shalin said...

salam yana..elok x produk ni..dengar2 rmai jugak org pakai...kalo nak compare ngan collagen mane better ye...shalin ni metabolisma tinggi..kalo makan ni xpe ke...

NoR said...

nak try la...

salwaismail said...

sy try guna haritu. sebotol dh habis, tp takde pape perubahan pun. sekarang tak guna lg dah. makan vitamin c je.

N U R A L Y N said...

na order bole..??

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)