Aug 21, 2011

Nak Exchange Banner?




Hihokk hihokk ! cam bunyi burung hantu lak aku nieh -___-" ada orang lagi ke yang sedang terjah mengskodeng belog nieh, ehem -__-" makin lama makin dekat nak raya kan? korang dah beli baju raya ke belum? kalao tengok dekat blog,ramai betul buat contest dan giveaway sempena nak raya nieh,sumpah meriah..I loike ! yeahh actually takde point sangat pun nak taip nieh,merepek merapu merabannnnn,oke dah.

So kat sini Yana nak tanya ade yang berminat nak exchange banner dengan Yana tak? sebab hari tu ramai sangat mintak exchange kan,Yana lak takde buat space khusus for exchange banner..kesiann,poor me and them,XOXO so kali ni Yana dah buat space khusus untuk mereka yang sudi exchange banner dan beriklan kat sini,ewahh semangat tol..hehe, nak tengok just click tab bawah banner Yana tu je tau..dah ada 3 banner omei gitu,secara tak langsung dapat promote belog korang jugak dekat blog Yana nieh,ewahhh..berminat? 

Tinggalkan code banner korang di ruangan komen bawah ni..oke? Jangan lupe letak jugak banner Yana lam blog korang,kalao tak akan direject,wawawwaa *DEVIL* takde lah,tak paksa pun,huh touch nie.


 
 
p/s: Yana bercadang nak bukak ONLINE SHOPPING,setuju tak?
 

Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

9 comments:

kaizen said...

nak gak tp x reti nk buat banner leh ajar x??

Mira Marcello said...

kite dah ambik kak yana punya ^^

exchange dengan kite nak?

Muhamad Syafiq said...

http://1.bp.blogspot.com/-PK9el4SlqpU/TlCEJVkoNwI/AAAAAAAACMo/vSYlgcaO2Y8/s1600/Banner_2.jpg

Alya Esprézzo™ said...

alya dah exchange! :)
banner kena amek kat blog, tak dapat paste dekat sini..sorry huhu

Alya Esprézzo™ said...
This comment has been removed by the author.
saharinasaharudin said...

alaaaa +______+
rin xde banner la.

lyana ying.. said...

naknak hihihi pegi blog yana ade banner.. nanti yana exchange balik nge~

lyana ying.. said...

http://lyanaying.blogspot.com/

blog yana try la ambik banner tuh :D

BeloG MTT said...

MTT done put yours.. :)

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)