Aug 10, 2011

Lelong ! Lelong ! No Fon korang kena sebar dekat Facebook !



Hai semua ! gempar ke tajuk kali nie? tak eh? HAHA,ggrrrr -___-' hal ni baru beberapa jam lepas Yana tahu, bila dah selidik sendiri,kompem-kompem sah halal dan muktamad no fon tersebar dekat facebook..ada yang cakap dah lame tapi entahlah..Yana baru tahu jugak ni,hihihii..tak cayer? tengok jelah..jangan jadi mangsa cik abang Bangla sudah la lepas ni,HAHA..malam-malam abang kacak Bangla duk koling-koling..haih,lemah semangat




Kalao korang ade letak no fon dekat facebook tu,baik private it sekarang tau..tapi kalao taknak pun takpe,up to you..camane nak buat?

1. Pergi kat account
2. Cari privacy preferences
3. Cari customize settings
4. Kat bahagian bawah tu, ada terpapar no fon korang,kalao letak lah kan..then korang kena setkan hanya sebagai only me. Pehe dop? pehe ke?

Sebar2 kan lah dekat kawan-kawan ye..malam ni Yana nak kol sape ek? cari awek cun and pakwe encem ah kejap..HAHA, kidding only..marah pule si Mr F saya nanti -__-"


Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

22 comments:

liya alia said...

dah ada hencik boipren kena jaga hati lah pulak.. hehehe..

btw, tak gtaw aku pon enn.. in a relationship.. hehe

Mohd Hazwan Hashim said...

ah ha sekarang dah heboh !!! :0

fiq. said...

bahayakan2..hehe

DaYaH JeLitA said...

baru tahu tadi...nasib baik tak letak no fon..kekeke

Amy A. said...

tp in the 1st place xpayah kot letak no telefon..nak buat ape?..:p

lgpon klu buat private pon, klu kne hack, xpsl2 kite pny details sume dpt kat diorang..

AdaApe..? said...

selamat AA xbuh no hp..hehe... :D

AdaApe..? said...

selamat AA xbuh no hp..hehe... :D

AdaApe..? said...

selamat AA xbuh no hp..hehe... :D

khadijah said...

kan.. macam tak selamat je letak no phone kan..:)

Miss Xyz =) said...

sye sah2la x buh no fon sbb sye pun xde fon.. mls nk de fon leww

+ cik | ezatiee + said...

knp nak heboh sekarang eh? sy buat facebook dah lama sangat dah. and benda ni dari saya mula2 buat dah ada. masa kita buat account or setting benda semua tu, mmg lah dia suruh tulis phone number. tapi masa tu terserah kat orang la kan nak letak ke tak. and, siapa suroh letak nombo phone.

gila panjang comment saya. HAHA.. jgn marahhh..

NURUL AIN said...

ish,bahaya betol kepada sesiapa yang letak no fon tuu.better tak payah letak,i think :)

kjaharun said...

fuhh... nasib baik no fon saya x tertera kt FB...

adib syazwan said...

bahaya-bahaya!hehe, nasib bek la tak letak no fon, ish3, nanti akan tersebar la nombor fon, pastu ramai yang kacau, better xyh ltk lgsg kn =)

Aku Si Lebah said...

Ia akan terpapar klu pakai web mobile, BB, android, iphone....pendek kata yg online pakai phone cuz korgnye IP ley translate jadi no phone.... Sumber FBnye teknikal gtaw...

Chocolate said...

Salam akk!

Akk ingt tk akk masuk giveaway and lucky draw Lovebag.com?

Sya slh stu early birds die dpt voucher rm10.Tpi sye x beli secara online lah..
so i decided to give it to you!Nak tk?
Nanti saya britahu mcm mne saya nak kasi nnti,Sedang tugngu balasan drpd pengnjur giveaway tu :D

Mr.Thinker@Ali said...

delete saja no fon kita dalam fb tu. bahaya kot. huhu.

RhiyadZhツ said...

Baru na jual nombor phone! Da private dah pon. -.- Tade rezeki. Jkjk :P

UNA budak BAEQ said...

dah lama dah kot menda nih . dah kecoh dah dulu tapi baguslah sebar balik sbb rupanya ramai lagi yang tak tahu pasal nih.

cheqwa said...

yana,dapat tak mesej dari abang2 indon yang hensem2 tu???muehehehe :p

ZURAINI said...

owh.. lama dah pasan. ingatkan diorang memg suka2 letak num phone sendr. tehee..

Salmiza S. said...

yg ada num kat stu mmg dye yg rela kott... mcm saya dh lama bt privacy ~ :)

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)