Aug 17, 2011

Buat Amal design Belog


Ehem-ehem,hihookk! ade orang singgah belog Yana tak?
Hari ni badan rasa lenguh-lenguh yang amat sebab semalam seharian ngadap lappy nieh, sebab ape? haa, Yana saje gatal-gatal buat amal tolong design belog untuk adik Yana nieh, ishh penat tau, naik bengkak-bengkak mata kalah hencik panda sebab tak cukop tido,ceittt, syok main coding punya pasal lah ni..tapi boleh lah sket-sket setakat design simple-simple nieh, janji bibir budak tu senyum sampai ke telinga tatkala jelesh dengan Yana leteeww..HAHA -__-"

Ni blog Denana a.k.a adik Yana
*cehh,semua nak na na na kat belakang nama an,


Fuhh,kesat peluh-peluh edit full template..siap buat page lagi untuk cik Minah ni haa,HAHA..belog lak pink lagi tu,teringat pula dekat belog Yana yang dulu-dulu tu masa zaman tak berapa nak matured sebab penuh kartun-kartun, hihihiii,sekarang pon sama je kan? cehhh, nanti jangan lupe singgah belog Denana nieh,promote ni..promote :)

kelik je link kat bawah ni haa tau
Tu jelah nak share kali nieh,ada sape-sape nak Yana promote blog dye? hehe..

p/s :petang ni nak keluar jalan-jalan,ade nak ikut tak?



Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

21 comments:

Hanani said...

saya !

einz miszmessy said...

einz mau!!!!

kaizen said...

err.. nak ajak yana promote kontes sy yg tgh berjalan tu boley??

Mr.Thinker@Ali said...

nak ikut! tapi g mana? :p

cheqwa said...

kaka yang bagus! mithali. hihhihi... nak jadi adik yana jugak lah :D

Oppa Kudin Nz said...

kite xdpt jadi adik kamu ke..
waiting turn..

AmyZana said...

pandai edit blog org...cantik :)

Miss Dolly said...

nak jugak ..

♥Aien Najwa♥ said...

betul 2..bulan ramadhan penuh barakah nie kene banyakkan kerja amal..muahaha..=))
yg penting cntik taw!!!=))

siti hidayah said...

nak jugak :)

aiman fanboy k-pop said...

thumbs up...!hasil kerja yg menarik..nice...nak pergi jalan2 kat mana?nak ikut...

emy zulaiha said...

emy nak emy nak!hehe =)

hyz said...

shantek blog...

fAtIn aDawiaH bInTi kHaIrUdiN.. said...

mau2^^

BM said...

nti boleh la mintak tolong desing blog sy jugak

Ain Fadhilah said...

nak :D

ety said...

bole tak design kan blog saya tuh??plissss

Nur Farah Hani said...

wow atleast reti gak kan.. fara langsung tak reti... btw patutla belog comel.. reti coding2 upenyer,. :D

liya alia said...

nak kuar dengan encik F ka ?? haha

laskar pelangi said...

kreatifnya dia:)

mr_right said...

comel aje design tuh;)

http://hafizilmi.blogspot.com/2011/08/segmen-kibarkan-jalur-gemilang-di-blog.html

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)