Aug 11, 2011

Senarai Pemenang Mega Giveaway by Yana & Cik Putih



Assalamualaikum semua, mesti ramai dah tunggu-tunggu saat ni kan, nak tahu senarai pemenang Mega Giveaway Yana dan Cik Putih anjurkan sebulan yang lepas. First of all, Yana dan Cik Putih ingin ucapkan jutaan terima kasih yang tak terhingga dekat semua yang join giveaway kali ni..alhamdulillah, jumlah peserta yang join adelah 818 orang,happy sangat kot..

Then Yana dan Cik Putih dah bersepakat memilih 65 orang pemenang untuk giveaway kali ni secara random, tiada pilih kasih pilih bulu oke,takde rasuah-rasuah.hehe,oke dah bebel panjang pulee, jom tengok senarai pemenang Mega Giveaway kali ni. 

*klik gambar kalao tak nampak oke
 





No untuk pemenang bertuah tu adelah yang dalam kotak warna merah tu..dan kat atas tu sekali disertakan hadiah bakal korang dapat..kalao no korang ada dalam salah satu kotak merah tu,thats mean you are win for this giveaway,hadiah dan tersenarai atas kotak tu..faham kan? lupe no korang? jangan risau,korang boleh refer dekat sini ye >TEKAN<

Kepada para pemenang,sila hantar butiran berikut di Inbox Facebook Yana oke? Hadiah akan dihantar setelah semua para pemenang hantar butiran yang dikehendaki dekat Yana,senang sikit nak pos hadiah korang yang awesome tuhh..Fb Yana >TEKAN<
  • Nama Penuh
  • Alamat
  • No Telefon
  • No berapa dan Hadiah yang korang dapat
p/s :kepada pemenang yang dapat doodle dan header,nanti korang akan contat lah dengan doodler dan designer header tersebut,just inform Yana dekat inbox dan korang akan diberi hadiah tersebut ikut taste masing-masing..dont worry oke? :')

Kepada yang tidak bernasib baik jangan sedih-sedih tau,mungkin takde rezeki lagi sekarang..tunggu next Giveaway from me ya, InsyaAllah kalao Yana tak busy..hehe..



Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

49 comments:

Fi Fah said...

ohh ! tk menang.. x( btw, tahniah bwat para pemenang !

Ezy Chiaki said...

alhamdulillah
menang contact lens..
=)

dh anta detail kat facebook..
hee

anis aneesa said...

huhu..x kena..xpela..tahniah buat sume..=)

fyraa ♥ said...

Sedih :'(
tapi takpe , congrats :D

ツTyra ツ said...

dah agak dah mesti tak menang ;(. btw, tahniah buat pemenang.

Nurhasliza Jeffry said...

Tak menang jugak. Huhu. Sesape yang menang, tahniah ye. =)

نور افيره said...

sedih ;(
tp 373 tu mg dua kali ek? =.="

ZURAINI said...

cam cabutan bertuah la plak. tp x menang. sobs.

family of fur said...

ala..x menang..sedaynye..huhuhuu..
congrats spe yg mng

iLa VaNiLLa said...

kenapa ada no yg dua kali?? huhu >.<

nenot said...

yes....menang shawl:)

misz myza said...

x menang... sedih... huhuhuhuuhuh.. bawak diri... :p

twinkeenabilah said...

Ahh takde rezeki :( huhu
nway congrats pemenang !! :DD

NorHalizah said...

ala..xmenang la pulak. tiada rezeki.

congrats kpd yg bertuah :D

nabila azmi said...

ahh..cikit gi nak menang..uu...i wish to win macaron tuu..=.=..
tahniah pemeng2=)

Dinie Aainaa said...

x sangka mng (:

Ain Fadhilah said...

kenapa semua 100 keatas kebanakannnya == saya hantar awal sangat :'(

Anis Athia said...

wah, bertuah empunya no 373 sebab menang dua header flash
tahniah semua..bukan rezeki saya untuk menang...sobs2

oPiE iSa said...

alahai, sedihnye, tak menang~
T_______________T

farahd101 said...

alahai...bad luck.again.

Anis Athia said...

empunya no 634 pown bertuah sebab dapat doodle and header kei lagi you..ape2 pown tahniah ^_^

cik Beskod said...

T.T x menang :(

ksian nye yg d[t number 30 org terawal yg join x menang huhuhu

ereena said...

syukur menang..da anta details pon..:)

Ain SSB said...

Aww takde rezeki la...
Tahniah kepada yg bertuah! :)

Nur Aischa said...

huwaaa sedihnya tak menang :'( btw tahniah kepada pemenang ya.

Syafirah Addawiyyah said...

first time menang . syukurr , alhamdulillah :)

NoRfArAhiN said...

aish..sikit jer lagi..btw, congrates yg menang =)

tuhh diaa said...

Alhamdulillah .
774 - Shawl Najwa :) Dah sent detail kat inbox cik Yana :)

bumbleB said...

ha'ah la 373 menang 2x.. isk jeles ;p
anyway congrats ols

wahida idris said...

takde rezki saye. huhu


tahniah kpd pemenang ^^

Eyra. said...

Rezeki tak berpihak pada sy, huhu. Congrats yg bertuah! ;)

FYA PELANG! said...

adoi. xd rezki :(

Amalina said...

Takda rezeki. Sipi je lagi. I'm number 63, hohoh

eima said...

tak de rezeki ...huhu no tak naik

mahizan Sweet said...

Allahamdulilah..
218 - SHAWL TRIFA
dah hantar kat inbox cik yana..

Pertama kali menang GA...:)

tomatokering :) said...

dalam banyak2 satu pon tak kena . nampak sgt tak betuah .. hik

♥ Syaz said...

hmm . x mnang T_T ~
tak pela . taniah buat pemenang :D

Nurul Atikah said...

alhamdulilah :) ,menang jugak akhirnyee .tq ^^

ILA HonEyBuNNy said...

Tahniah kepada para pemenang...;-)

~aku dan die~ said...

besnye dpt hdiah.xjoin pon contest hrtu.huhu

ainondreamergirl♥ said...

kenapa xde num 1-100 ? pelik betul =.="

ain syafain said...

walaupon byk hadiah tapi no tak tersenarai huhu.. congratz to all winner :)

Ainaa Mazalan ! said...

Alhamdulillah ! Dapatt ! Thankss Kak Yana ! Butiran dah antar kat FB :)

nur farah dilla said...

alhamdulillah faraa dapt hand made acs :)) thax cik yana n cik putih :)

yayath said...

alhamdulillah menang 611:)

da inbox detail~~

thanks cik yana & cik putih:)

SyUhAdA said...

thniah kpd sume yg menang~

Greennnpanda said...

xdpt tekan la link tue utk tgk no.. huhu.. xtau la mnang ke x nie..

★♫ Ct Hajar ★♫ said...

dear xde pon link tu

page not found la

camne nak check x tau menang ke x nie

ainaa said...

tak dapat tekan la nak tgk no. huhu. nk tawu jugak menang ke tak. hehe

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)