Aug 15, 2011

Doodle Omei untuk Yana?


 
Wehuuuu,anybody home?
Yeah,become crazy when I feel hungry..erk,padahal dah sahur sepinggan nasi tadi -__-" biasalah,perut ni lain dari yang lain sikit,bab-bab santap nombor dua puloh empat tolak dua puloh tiga..equal to satu laa, oke,kang pengsan ayam pule orang nak kena faham ayat saintifik aku nieh,haishh..

Semalam kan,before tido kan, ade sorang budak omei ni kasi doodle untuk Yana,wahhh sangat terharu sebab dye pandai lukis doodle..Yana lak tangan keras nak mampuihh lukis doodle,silap hari bulan pecah si lappy ni kena lempar sebab tak tahan sabar,HAHA ngekksss

Na tengok ke doodle spesel for Yana nieh? mali mali maliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii


PIESSSSSSS ! angkat 2 jari
Phewiiittt,awek cun tuu,HAHA..siap kasi peace dengan kenyit mata lagi..ada sape-sape tergoda? ouh sila abaikan soalan yang langsung tak menguji minda tu..tau-tau je Yana suka pakai shawls colourful kan..baju pink,ewahh..feberet kalerr nieh tau..awek kat atas tu umur dah 20 ke? macam 15 je,ecehhh nak muda-muda je kan, perangai tak pernah nak matang,aduyaii tak syiok kang nanti :)

Thanks for this cute superb omei lotey doodle tau AIN

Nah ! kasi tium titet pipi dye *chu chu



Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

13 comments:

serikandi cinta said...

cumilnye!!!!! ;)

lilypelangi said...

comel gler doodle! :)

Mr.Thinker@Ali said...

comel jaa orang kata. tukar lak, cantik doodle tu. :)

doodle kat shout tu yg comel. :)

wida said...

comelnya..nak jugak

dAyAnA. ヅ said...

wow .! suke .!! :D

cheqwa said...

cumel cumel !!! ^_^

noor anis said...

kiut sgt2 !

said...

thanxx yana ^__^

khadijah said...

comel la.. nak jugak..hee

cik Dil said...

shomel..dil suka sgt dudel2 yg ain buat..kiutt

FARAH IZWANI RAMLI said...

wah. comel jek dodol tu. keke

A'IM said...

wuu..comel..panggil dia dodol//hehe

liya alia said...

macam hang dah doodle tu pakai shawl subang.. haha

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)