Aug 24, 2011

Photo Editing Contest By Eien Razak & Dayah Jelita



Cak! sehat semua? hari ni Yana nak join satu contest yang memang menarik di mata hati Yana,cewahhh ayat kemain lagi kan..dah lama tunggu contest best-best camni,finally jumpa jugak kan..


Tengok dua orang blogger comey lote kat atas tu,sape tak kenal kan..ewahhh,hot setafff gitu *triple "F" tuuuu

Sebenarnya Yana tak reti sangat edit-edit gambar nieh, sikit-sikit tu boleh laa..nak tengok Yana edit? HAHA,jangan gelak..diam-diam suda sambil sengih-sengih kerang bushukkk

Ni gambar before edit

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Ni gambar after edit
MEMPERSEMBAHKAN MUKE FAKE YANA


Tentang gambar nie,Yana snap masa dekat pantai,bertemankan sebatang pokok yang besar lagi tinggi,seluas-luas taman permainan yang penuh dengan budak-budak,se family yang riang,seorang adik yang jadi tukang snap dan jugak seorang Yana..HEHE,boleh pakai tak ayat nieh? janji tak lucah -__-" Ni lah yang mampu Yana edit,tak hebakk macam orang lain pun..nampak disitu fake giler muke Yana kan..edit sana-sini..agak-agak boleh menang ke?

Lawa ke edit gambar cenggini? ce komen ce komen kejap.
 



Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

12 comments:

Mr.Thinker@Ali said...

jujur boleh? gambar sebelum edit itu lebih menarik. :)

gunakan cs5 untuk edit. try to play on lighting. ah, banyak lagi. try and error is the way of success. :)

DaYaH JeLitA said...

sebelun ngn selepas dua2 lawa.thanks yana sbb join ^^

yqnq ellyana said...

@ Mr Thinker :tuh guna cs5 lah tuh !

yqnq ellyana said...

@ Dayah :okeh,thanks ya

~♥dieyba_baby♥~ said...

yqnq blh x bg link nak dowload photoshop cs5 ??

cheqwa said...

CANTIK! gudluck :D

saya_arief said...

cantik..
all the best
:D

yqnq ellyana said...

@ dieyba :okeh

yqnq ellyana said...

@ cheqwa :tenkiu dear ^^

yqnq ellyana said...

@ arief :thanks a lot ye

aima mazlan said...

cantiklah dear!
gud luck!
:)

yqnq ellyana said...

@ aima :thanks ye :)

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)