Aug 9, 2011

ABDUL FARIQUE : SAYA NAK TUKAR TEMPLATE SAYA!



Salam semua readers belog Yana :')

I found this so interesting one,nak cuba nasib la kan kot-kot template belog Yana bakal dibedah plastik kelak, boleh tumpang happy sengih-sengih cam kerang busuk gitu,hihihii -.-"


Sebab-sebab utama yang buatkan Yana terpanggil untuk bedah plastik belog Yana ni adelah kerana..
  • nak cuba gunakan template lagi kelasss mungkin untuk belog?
  • nak cuba aplikasikan warna lain pulee selain pink,hihii
  • nak promote bakal doktor bedah plastik belog Yana mungkin?
  • suka dengan design blog sentuhan Alieff,I loike it
  • nak kemaskan lagi dari segi kecomelan serta kekiutan belog, LOL XD
  • nak belog baruuuuu yang lagi lagi lagi lawa dan omei !
Cukuplah 6 sebab utama Yana nak sangat bedah plastik belog Yana ni,so Yana nak ajak Ain, Melly dan Alfi join jugak tau,jangan malu jangan segan,rileks rileks sudahh :')


Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

8 comments:

cheqwa said...

semuga berjaya!nak tengok jugak blog yana berubah kaler,hihi...tapi yang nih pon dah cukop cantik buat cheqwa ^^

Mr.Thinker@Ali said...

guna template google je saya. :)

cucu umie said...

hehe..ayie pon design sendiri tmplets..

CynthiaShin 欣倪♥ said...

Wakti terbaik tukar baju untuk blog sebelum raya haha :D

nur afiqah hani said...

goodluck! :)

Eyra. said...

Cambest je, nak join jugak bole? Hehe

Abdul Farique said...

hehee , thanks for join ya :) . nanti kita tgk siapa dapat siapa ",

Salmiza S. said...

wow ! menarik ! smoga berjaya ! :)

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)