Aug 13, 2011

Bedah Plastik Belog



Aucak, hai peeps ! sehat? eh eh,jangan keluar lagi! korang bukan tersalah masuk belog laa,ni memang belog Yana,new look..ehee, rajin benor Yana nak tukar template belog kan? dulu dah pink berpinar-pinar mata,kali ni guna kombinasi warna purple pink pulee,oke tak? memang Yana minat kaler ni je,nak buat camane,takkan nak letak hitam legam,wehuuu,

Bila dah tukar template, rindu pule dekat si omei pink yang dulu,haishh lemah semangat,lemah kepale lutut nieh..tapi dah tukar,gegatal nak tukar..next time kaler lain pulee, yang takleh tahan header baru Yana ni,ouh sile abaikan muke embam chubby tu, biasalah latest picture from me, dudok kat rumah ni mana tahan kalao tak serbu 3 pinggan nasi sehari, ahaa,terkejut? jangan pengsan ayam sudah dengan kenyataan ni, ni kira dah diet je sket sebab puase..kalao tak,ngenggggggg



Tengok lah sedikit perubahan yang telah ditouched up dekat belog ni, eh bukan sedikit malah sebanyak,hahakk -__-" belog siap main bedah plastik lagi tuu, dulu pink kini purple..oke lah tu,bagi Yana lah..Now Yana nak minta tolong korang semua untuk vote mana satu korang rasa tak sesuai tang celah mana ke, belog dah makin lawa ke..makin tak lawa ke,aduhh pape jelaaa 

tick je dalam petak dibawah dan tekan vote

Belog Yana now?
shantek dan omei
biase je
lebih berat
  
pollcode.com free polls

Attention pelishhh ! 
hoit hoit attention kejapp !
Belog Yana under construction lagi tau,ni bukan dah full siap..Yana nak kena tukar balik shoutbox dan juga letak menu tab untuk tutorial semua, kesian orang lain yang datang nak cari tutorial dekat belog nie,meraba-raba cari nanti..HAHA, raba-raba ni ayat sensitip sket,uwekkk..
 

Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

28 comments:

Ain Fadhilah said...

rajinya :p buatkan header :p

Carl id said...

comel secomel orangnya..

pian said...

ermm, ok je sye tgop awk..blh la

siti hidayah said...

cantek. lebih cantek dari dulu :)

Kissu ♥ said...

Sorry saya cakap. Tapi blog dulu lagi cantik :)

Ary ariasputera said...

sedapnyer mata memandang... editkan ary punyer ble..

zareliqa afiqa said...

Yg skunk nie ag santekk!^^

youhazreenda said...

warnanya lebih brani & daring compared dengan yang dulu :D

Ezy Chiaki said...

header lawa je..
=)

farah hanim said...

wahh
nie bru cm nmpk diri kak yana
header kak yana cntik la
actually akq yg cntik :D

ain said...

wah..pandanganmu yg tajam itu menusuk ke jantungku..just joke,hehe..
nice2 blog..:)

FARAH IZWANI RAMLI said...

pepel cantik.
shoubox comel. :)

Asyila Zainuddin said...

comel!comel! :D

BuLat i2 CirCLE said...

comey b'beno . tlong operate kn untk sy skli.hhahahhaah

cheqwa said...

cumel lah yana!serius!rajin tukar,tadi tengok azrijohan,dia pon tukar jugak.skg musim tukar template ea???hihihi

feza said...

rajin.. gud2

SiBudakKurus said...

wah..dah kenas lah blog baru nie..comei2

Oppa Kudin Nz said...

perghhh..dak femes..
blog hot jugak tuu..

nur aqilah rosli said...

comel-2 . .

dayah SnoW Heuka said...

seyes cantik sangat2... gune ape eahh :) adobe eah??

penyisir rambut said...

hehehe...pestime dgr bedah platik belog....ade eh??

Mr.Thinker@Ali said...

ringan. laju loading. nice header. :)

dan juga COMEL. :D

liya alia said...

aku suka yang baru ni wehhh.. cantikkkkkkkkk..... header gojessss

Chocolate said...

akk jom join GA yg sye bru join.dpt shawl meyh!

prmotekn blog sye tk blgo akk eh :p


http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/

Nyamuk Terbang said...

comel!!

fatinsyikeen said...

yana? ade x tutorial nak tukar template? template cam yana n ke

nini said...

cun....ehehe..=D

LoveIslamTheWayOfLife said...

salam ziarah.
info yang berguna. blog pun cute mcm owner nya.Alhamdulilah.

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)