Aug 9, 2011

Bangun pagi terus terbeliak anak mata



Heyya peeps ! puase tak hari nie, ke makan sorok-sorok dalam almari tu haaa, semalam best sangat-sangat  tido,nyenyak hingga ke tengahari, hikhik, takde lah,molek benor anak dara ni sorang, mane ade sampai tengahari laa,ishhh! sedang syok-syok tido tu,

"pin ! pin ! pin !"""

sape lah datang hon pagi-pagi buta depan rumah ni kan,biarkan jelah sebab mama dah pergi kalao tak langkah doploh empat mayat pun taknak turun tinggal katil, -.-" tido jelaaa..5 minit lepas tu mama masuk bilik, ni haaa

"nah ! sape la bagi bungkusan kali ni"""

terus Yana bangun bak kena kejutan letrik,hikhikhik, cepat je kan kalao bab-bab bungkusan hadiah pe semua ni, meh tengok meh..

TADAAAAAAAA (^__^)""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

Dari butik Ayunar,phewittt..ish kesat-kesat cket mata, gosok-gosok cket sebab tak percaya, haha cam senget je aku nie -___-" eksaited kemain,tidur tolak tepi lah kejap..jom lah tengok ape Yana dapat ni haaa..





ewahh, banyak tak? Yana dapat 2 shawls yang comel amat-amat beserta 3 inner yang ada 2 tones colour, eksaited nieh..thanks banyak-banyak ye Kak Ayun omei..lepas ni boleh terjah lagi butik beliau..paling besh inner yang Ayunar jual lah..tak melekat kat dahi,kain pun best sebab bila pakai tak rasa panas pun, bestnyeeeeeeeeeeeee,lompat lompat !

dah dapat barang kompem-kompem bereksperimen dulu,thats me..hehe, try main belit macam kak Ayun, biar tak jadi lawa macam kak Ayun yang gorjess hebakk tu pun, Im totally addicted with shawls,LOL XD..


after bereksperimen,oke tak? hihihi :') 
muke cam nak kena lempang,kiut sangat leteewwww



Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

20 comments:

farah hanim said...

gegee :)
cntiknyeeee :D

Farierahasanz said...

wah , untung laa dapat hadiah . besh2.!! huhuu

cheqwa said...

beskan inner ayunar..cheqwa dekat je dgn butik dia,buleh kata seminggu tu 2 3 kali jugak beli..cantik je yana ^_^

♥ Dea ♥ said...

bnyk nyer..sy pon suker pkai shawl.. tp skang jarang dah beli on9..mak marah, cakpa sy dah addicted... hehe... mrh2 sayang..:P

Aien Najib said...

oke ,jelous kejap .HAHA .err ,setuju tak kalau ain kate beli shawl secara online lg best ?sbb banyak ilihan kan :">

yqnq ellyana said...

@ Fariera :hehe,tau takpe..eksaited kemain ni :D

yqnq ellyana said...

@ cheqwa :wahh,boleh la beli kat Yana selalu kalao cmni..hik3

yqnq ellyana said...

@ Dea :huhu,tu laa,dah addicted memang susah :P

HAJAR AZMAN :| said...

Beshnyeeee

yqnq ellyana said...

@ Aien :setuju sangat2 dear,haha

yqnq ellyana said...

@ Hajar :hik3,nak ke?

aiman fanboy k-pop said...

untung...untung..untung..tak payah nak bersesak2 p beli shawl raya kat pasar raya.....beraya sakan lah dia thun nih...

nenot said...

bez2 dpt inner ayunar..tringin gak nk try inner ayunar nie...

yqnq ellyana said...

@ aiman :haha,tu laa..untung jugak dpt free nieh

yqnq ellyana said...

@ nenot :online shopping je ^^

Etong said...

wahh besttt..untuk raya ka..hehehe

zety said...

ni beli or dpt hadiah?

inner tu color die cantik

fqh.m said...

wahhh..banyaknya

Salmiza S. said...

untungnye dpt hadiah ! :)

mohamadhaziq_nursyafiqah said...

da lman web ayunar x???rmai kta dia nyew shawl bez2...sy nk tmpah gak...hikhik...tq
http://kaammeeyy.blogspot.com/

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)