Aug 27, 2011

Guys You Must Grab This ASAP!


Salam readers semua :')

Wahh,tinggal 2 hari lagi puasa kan? Macam tak percaya je dah nak habis satu bulan,semalam Yana ingatkan kena puasa lagi seminggu baru raya,tak sedar kot..wawawaa,nak extra seminggu pulak en? memang patot pun kena extra,dah gegerl memang tak cukop puasa lagi 1 minggu,ahah -__-" lagi tak percaya bila cuti sem dah nak habis,ouh tidakk! rasa nak jerit-jerit je,okeh saya melampau T__T cepatnya cuti 4 bulan berlalu,bak ditiup angin laju-laju.

Okeh,lari topik sudah.Siapa kat sini suka make-up? mostly girls suka make-up kan,kalao keluar rumah tanpa  calitkan sedikit eyeliner dan bedak memang tak sah.Tapi itu yang terbaik sebenarnya untuk elakkan muka korang nampak pucat lesi,lagi beruntung bagi mereka yang sememangnya putih melepak dan gebu bak snow white tuh,takyah lah nak make-up sangat,natural beauty lagi omei :) Kalao Yana pergi kelas just tempek bedak,pakai eyeliner sikit and lipbalm jelah,takde maknenya nak eye shadow blusher sume,ceittttt membazir you know,hihihii -__-" mane tak membazir,kelas sejam dua je sehari,balik kelas buat taik mata dalam bilik,bangun-bangun ngadap lappy,tu jelah rutin harian pelajar universiti macam saya yang harus dijadikan ikutan adik-adik,huahuahua..dekan niehh!

Bagi penggemar produk Maybelline New York,ada berita baik untuk korang semua!


Pihak syarikat Maybelline nak kasi hadiah free bagi mereka yang membeli produk Maybelline di Watson atau di Guardian,haa gempak kan? suke leteeww

Purchase of a Clera Smooth All-in-One Powder from any Guardian or Watson nearby you and you will be given a contest form from Maybelline beauty advisor or Guardian and Watson cashier. Answer the questions and fill in your personal information then post the contest to us. Contest period ends at 30th September 2011. What are you waiting for? Faster purchase a Clear Smooth All-in-One from Guardian or Watson and get a chance to win the arand price. There are 3 grand prices for you to win!!! Hurry up!
 from: Maybelline

 
Nak menang hadiah? so simple step you need to do
  • Beli Clear Smooth All-in-One di Guardian/Watson
  • Isi borang (cashier akan kasi)
  • Post kat pihak Maybelline (alamat diberi dalam borang tersebut)
  • Sertakan sekali ORIGINAL RECEIPT belian barangan Maybelline tau
  • Tunggu abang posmen hantar hadiah dekat rumah
  • Due date : 30 September 2011
 
Kat atas tu contoh barangan Maybelline..memang besh kalao make-up guna Mayelline produk
 
HADIAH YANG BAKAL DIMENANGI

4X HTC WILDFIRE S WORTH RM1100 + MAYBELLINE HAMPERS WORTH RM900

Lumayan kan?So agak-agak berminat tak? HOHO..mesti lepas ni ramai-ramai pergi serbu Watson dan Guardian kan?hihihii,kesian cashier tak lepas tangan duk agih borang,petang nanti keluar terus pergi beli cepat-cepat before hadiah habis,gigit jari nanti kang..Jangan risau,pihak Maybelline sediakan hadiah yang banyak tau

Andai kata korang beli powder Smooth Clear All-in-One,dan kurang pandai untuk apply dekat muka omei korang tu,dekat bawah ni ada tips untuk apply powder dimuka dengan betul untuk tampil lebih gojes dan cun melecun gitu,wehuuu :D *kalao tak nampak just click dekat gambar ye,pandai-pandai lah korang zoom sendiri,tak dapat den nak nolong..hehee..okeh?


Maybelline New York Malaysia's Fabulous Catalogue
Pihak Maybelline ada jual pelbagai jenis make-up,paling menarik hati Yana for sure lah Eyeliner dan juga Mascara dari Maybelline New York,produk bermutu tinggi..even mahal,HOHO yang tu tak dapat nak sangkal lagi..yeah,I love it damn much damn much damn much!!!!


p/s :petang ni Yana nak pergi Guardian,ade nak ikut tak? hihihiihii



Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

10 comments:

Farierahasanz said...

all in one.?? mcm mane tu.???

sy pakai BB cream n lipbalm die jep.. huhuu

Shaherah said...

all in one uh shera dah beli.. serius best.. muka nmpk natural.. ^_^

★♫ Ct Hajar ★♫ said...

wowowowow ituuu


girls generation @ snsd


suka nye =')

Nzyrahun said...

baru je beli tadi tapi dia xde pun suh isi borang wuwuwuw

ingat nak grab mascara pulak ! sebab ada diskaun hehehe

pyqa said...

wah best nie.. esk mesti serbu.. hehe

yqnq ellyana said...

@fariera :All in One kan banyak produk..huhu,cntoh cm powder ke

yqnq ellyana said...

@shaherah :wahh,mesti berseri-seri nieh

yqnq ellyana said...

@ ct hajar :aik?haha

yqnq ellyana said...

@nzyra :haha,dye xnak kasi kat awak leteww :P

yqnq ellyana said...

@pyqa :meh2 pakat serbuuu

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)