Aug 19, 2011

Kontest menang duit raya



Selamat pagi semua ! 
Dah lama tak update gara-gara malas,hehe..boleh pulak kan? so taknak kasi sunyi sepi belog Yana ni,Yana nak join satu contest sempena Hari Raya bakal tiba nanti..cewahh,hopefully tak terlambat lagi ni..contest ni best sebab hadiah yang ditawarkan pun best..Boleh tengok senarai hadiah disini tau >TEKAN<

Kontest Hari raya ini di anjurkan oleh puanbeeDOTcom dengan kerjasama myglobalnetwork dan hadiah di taja oleh Myglobalnetwork, UpProfits , Agent Top up , Adamhaiqal , Oraitlah.com , Lela Lelord , kakpah , Chipscokelat , Esempoi , juenita mary kay , mindasasterabahasa , Kakpah k-POH , my.mustafa ,  ctHoney kraft , ummieross , malaysianetworks.com , Dins Blog , kak ros  ,  BEAUTY KOREAN LENS. , Afiffuddin.com , warnnie , ainunmardhiyyah

Korang nak join through facebook pun boleh tau.Berminat nak join? mari kelik kat SINI yer..mane tahu ada rezeki di bulan mulia ni kan?

 
Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

2 comments:

hatikubaik|mohdhazlan Dreadlock said...

nice blog..folo ..

slm knl:)

excellence!

Puanbee2 said...

salam yana ..wah blogger femes nih , ada satu yg kena buat lagi yana ..kena masukkan artikle VCO yg dijual di blog pb dalam artikle ni.. sila update ye thanks... :)

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)