Aug 22, 2011

Tahan ! Jangan Gelak Oke !



Amende tah Yana kali nieh kan? korang boleh sahut cabaran tak jangan gelak kalao buat bende nieh? tapi Yana awal-awal dah berguling gelak sorang-sorang,gilor betoiii...HAHA,jom main kejap ! kejap je..tak lama pun..jeng jeng jeng~~~



i) Pilih bulan kelahiran anda:
Januari - Aku cinta
...Februari - Aku gigit
Mac - Aku belasah
April - Aku peluk
Mei - Aku terhantuk
Jun - Aku terkentut depan
Julai - Aku menari dengan
Ogos - Aku pergi dating dengan
September - Aku lambai dekat
Oktober - Aku muntah depan
November - Aku jerit dekat
Disember - Aku terlanggar


ii) Pilih nombor hari jadi anda:
1 - Mak aku
2 - Komputer aku
3 - Liverpool
4 - Garfield
5 - Musuh dalam selimut aku
6 - Gangster
7 - Handphone aku
8 - Gerrard
9 - Driver Bas
10 - Semut
11- Kawan baik aku
12 - Polis
13 - Taik kucing
14 - Patung barbie
15 - Lee Chong Wei
16 - Mak Mertua aku
17 - Mak tiri aku
18 - Girlfriendaku/ Boyfriend aku
19 - Makcik kantin
20 - Sharifah Amani
21 - Upin dan
22 - Siti Nurhaliza
23 - Spongebob
24 - Cristiano Ronaldo
25 - Bapuk/Maknyah
26 - Kawan aku
27 - Raja Lawak/Akademi Fantasia
28 - Jiran aku
29 - Orang gila
30 - Taylor swift
31 - Awek cun/ Jejaka tampan


iii) Pilih warna baju yang anda pakai skrg:
Putih - Sebab aku perasan cantik/hensem
Hitam - Sebab aku gila
Pink - Sebab aku suka single
Merah - Sebab mak aku suruh
Biru - Sebab aku tak tahan
Hijau - Sebab aku baik hati
Ungu - Sebab aku cemburu
Kelabu - Sebab bomoh suruh
Kuning - Sebab suka hati aku la
Oren - Sebab aku baru putus cinta
Coklat - Sebab aku tak tentu arah
Lain-lain - Sebab aku fikir aku hebat


Ni Jawapan Yana dapat,ceiitttt -___-"
"AKU TERKENTUT DEPAN TAIK KUCING SEBAB AKU TAK TAHAN"
 
HAHA,takleh blahhh ! padan muke kucing,kahkahkah

JOM KONGSI JAWAPAN KORANG,JUJUR TAU !
HAVE FUN



Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

53 comments:

EnciK AxixOu said...

pelik je dapat jawapan die..hehehe

Ku Azhar said...

aku cinta raja lawak/akademi fantasia sebab aku fikir aku hebat?

tgh pakai mix hitam putih biru.. :p so lain2 :p

irfhad geiger said...

aku peluk mak mertua aku sbb aku gila ?

haishhh x nak gila lg =="


( hahak kelakar la xD )

iMah said...

aku cinta taik kucing sbb aku pikir aku hebat

Nyamuk Terbang said...

aku lambai dekat mak mertua aku sebab aku gila
erkkk~~

AliFaH ZahIraH said...

jawapan ifa :

" aku muntah depan awek cun/jejaka tampan sebab suka hati aku la

haha , kelakar :)

miss kinah said...

aku terkentut depan upin dan ipin sebab aku baik hati

-.-"

hehehe ;)

farah hanim said...

jwpn kak yana pelik dn klaka
hahhaa ^^

Fatin Farhana Binti Ramli said...

aku muntah depan taik kucing sebab aku baik hati .. HAHA

ira mohd said...

aku terlanggar raja lawak/akademi fantasia sebab bomoh suruh. haha :P

kaizen said...

padan muke taik kucing laa.. hehehe

KJ-kun said...

aku muntah depan awek cun / jejaka tampan sebab aku cemburu... haha

~memang pun

Fi Fah said...

My Answer :

Aku lambai dekat musuh dalam selimut aku sebab aku tak tahan.

zareliqa afiqa said...

"aku jerit dekat handphone aku sebab suka hati aku lar"
hahaha~ suka hati jek^^

zuzu ♥ said...

Aku terkentut depan Siti Nurhaliza sebab aku tak tahan

Hans said...

aku menari dengan kawan aku
hahaha
nasib aku dapat ayat yang sedap bunyinya

Jom Sign Up Online Survey Ini Dan Tebus Hadiah Anda

baca dan senyum said...

mac/26/merah

aku belasah kawan aku sebab mak aku suruh

kesian kawan tu,,hehe,,oops tak gelak :P

H.J said...

terkentut buat benda ni..aha

cumigd said...

aku pergi dating dengan mak tiri aku sebab aku baik hati...heee=)

Nurul Iman Rosman said...

My answer :

aku lambai dekat orang gila sebab aku baik hati.

HAHA! :D

KertasWarnaMerah said...

aku menari dengan liverpool sebab mak aku suruh.. hhaha

”cepat datang ke blog saya pulak!!!”

MATA HITAM said...

aku gigit spangebob sebab aku cemburu...

hahahhahahhaha...giler la...cm kena je...

aQielaDyana said...

Aku pergi dating dengan Cristiano ronaldo sebab aku gila .


HAHAHAH XD

deeyamorten said...

aku lambai kat orang gila sebab mak aku suruh. hahahahaha

syunk kamo said...

aku gigit kawan aku sebab aku tak tahan --' .. hahah

Are-Nisa said...

Aku pergi dating dengan kawan baik aku sebab aku perasan cantik. Wakakakaka.. Cam takde kena mengena.. Haha..

Yusuf Tayyob said...

KroH! kroH!

farahadilah said...

jawapan farah..>aku belasah mak tiri aku sbb aku perasan cantik> hahahahahahah.....

waniewanie said...

aku pegi dating dgn taylor swift sebab aku prasan cantikk. ayokk tak kena betul. hahaha ;D

sYaLia_95 said...

aku belasah taylor swiff sebab aku suka single.. hahaha

cheqwa said...

aku cinta jejaka tampan sebab aku suka single! what the.. hahahahaha

-Faridz- said...

aku terhantuk kawan baik aku sebab mak aku suruh~ hahahaha

aquatwins932 said...

aku terkentut depan polis sebab aku tak tahan.. trolololol.. saya x mau kena tangkap ngan polis >u<

Farierahasanz said...

aku jerit dekat semut sebab mak aku suruh..

LOL >_<'

ku'na said...

aku terlanggar mak tiri aku sebab aku perasan cantik/hensem .

aku tak nak mak tiri ...............

FadzMeera said...

aku terhantuk musuh dalam selimut aku sebab aku suka single.

ngeh3, camtu ya..

Hunnym Syot 美智子 said...

aku terkentut depan gengster..
aiyoyoo.. hehee tak nak!

nolove said...

den nya jerit kat gengster tu.. hihihihihi..

pasal baju lak den malas nak g tau la.. korang cari la sendiri k..

coklat..

sbb apa? sbb den x pakai baju sekarang nie.. wakawakawakawakawaka

Solihahazahar said...

Aku belasah mak aku sbb mak aku suruh

*perghh sporting tol mak aku HAHAHHAA

Ayen... said...

'aku terhantuk kawan baik aku sebab aku fikir aku hebat'.....nasib baik ok kan ayatnya,hehe...

Miss Violet Sofia said...

ahahaha... ups! sofia tgelak la yana.. hehehe... bln 7, 30hb, n hr ni pkai uniform keje warne merah. sofia dpt.. Aku menari depan Taylor Swift sebab mak aku suruh.. LOL!

Wani said...

huaaaaa...bnd ni dh pernah bt...tp nk bt juga utk yana...

"aku peluk maknyah/bapuk sbb ak giler"

sy sentiasa akn peluk maknyah sbb tarikh dan bln lahir sy xkn berubah..huhu...

orkedwangi said...

aku gigit mak tiri aku sebab aku gila...hahhaha..lawak ok

EmaN said...

Hahaha...best ah entry nih!!


Aku belasah komputer aku sebab aku baik hati... :D

Dalila said...

Hai yana, Ms Dalila here.. my face book is my full name : Wan Dalila bt wan ismail. and i also put my number phone at my blog on the right sides. if u don't mindplease give me your facebook if you not find my face book.

My email wdalilamk@yahoo.com
phone: 019-5523787

athirah salleh said...

aku terlanggar kawan baik aku sebab mak aku suruh. hahaaa. :P

nurafizahmahrin said...

ak pegi dating dgn spongebob sbb ak gila !
ahaha . xnak gila dulu . nk normal shj . ahaha . btw , ur kreatif gurl .

yayath said...

hoho..

aku pergi dating dengan semut sebab aku single:)

budak si mata empat said...

aq jerit kat maknyah sebab aq cembru...
hahaha!!!

Hanis Zakirah said...

aku menari dgn mak cik kantin sebab aku tak tahan (?)

liya alia said...

hahaha.. AKU TERKENTUT DEPAN TAIK KUCING SEBAB AKU TAK TAHAN
jawapan hg memang lawak..
aku punya biasa ja.
AKU DATING DENGAN GARFIELD SEBAB AKU SUKA SINGLE :)

!Fatin Fadhillah... said...

Aku terkentut depan Sharifah Amani sebab aku fikir aku hebat??

Kahkahkah!! siyes sewel!!

>,<

♥ Dea ♥ said...

ohh tidakk..:P

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)