Aug 26, 2011

Contest Junior Doodlyns



Aucak ! salam for muslims and hye for non muslim :')

Sekarang ramai blogger yang sedang berjinak-jinak dengan doodles kan? siape yang taknak,lawa kan doodles tuh..kalao Yana nieh,semua software Yana try buat doodle,naik gila dibuatnya kadang-kadang..HOHO,kalao menjadi memang senyum lebar,kalao tak menjadi mahu hantuk-hantuk kepale dekat dinding.

So bagi penggemar lukis doodles,why not korang semua try join contest nieh,Contest Junior Doodlyns..kalao menang dapat RM50? wow $$$$$$


Omei kan doodle dalam banner tue,,so sape-sape nak join korang hanya perlu kelik dengan berhemah banner di atas sambil sengih-sengih kerang, eheh -___-"

Then Yana nak mempersembahkan doodle dari tangan keras bak batu dari Yana
hoho,ade hati nk join nieh..hik3



Moh la join ramai-ramai..Yana tahu sekarang zaman fofular doodles kan,ramai pandai buat..join cecepatttttt!
Yana nak tag Liya dan Aini untuk join

OKEBABAISEMUA



Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

27 comments:

Tengku Puteri said...

comelnya doodle yana! macam best je..nak join jugak la walaupun doodle sy masih bertatih..huhuh

Bubu Domo Bloggie said...

comel dodle

yqnq ellyana said...

@ puteri :biase2 saje,mari lah join sekali ye :)

yqnq ellyana said...

@bubu :tenkiu shayanggg :D

srikandi cinta said...

comelnya doodle awk..cmne nk lukis tu?? ce buat tutorial sikit

AnaAnis.MUsliMah said...

comelnyaa ^^

RIMA DANIA said...

canteknya yana punya...comeeellll

yqnq ellyana said...

@ srikandi cinta :ade dah tuto yana penah buat,try scroll bawah..hihihi

yqnq ellyana said...

@ananis :thanks :D

yqnq ellyana said...

@rima dania :thanks ya :)

Akeyla Frr . said...

Nak try lahhh :D Hehe

Semut Senyum said...

cantiknye yana.. nnti leh ajar kfz lak ye...

Chocolate said...

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2011/08/ga-pertama-dari-cik-may.html

jom kak join GA!

Alia Syaza :) said...

omeinyaaa doodle kak yanaaa! buat pakai apa nii, jeles jelessss

♥tiehanurfatiha♥◕ ‿‿ ◕♥ said...

doodle cantik dear!!!! :)

yqnq ellyana said...

@akeyla :haa,try lah nanti ye

yqnq ellyana said...

@semut senyum :hoho,boleh sangat2

yqnq ellyana said...

@ chocolate :InsyaAllah :D

yqnq ellyana said...

@ Alia :pakai photoshop je nieh :D

yqnq ellyana said...

@tieha :thanks banyak2 :)

Ainasyahirah :) said...

Kak, macamana nak buat doodle tu? Tolong ajar boleh? Btw, cantik doodle yang akak buat kat atas tu.

Eyra. said...

EEeeiii comelnya doodle Yana! Buat 1 untuk iera boleh? :P

yqnq ellyana said...

@aina :boleh je syg :)

yqnq ellyana said...

@eyra :huhu,rm100 satu :P

liya alia said...

aku nak buat doodle ni.. harammm lahh. ka hg maksudkan liya lain nih ?? hehe

nurdani said...

serius cantik gila doodle yana. good luck tau.saya pun mencuba nasib.tapi biasa2 je.hehe

yayath said...

wah...sangat comelll la doodle yana tu:)siyes cantik~~hehe

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)