Aug 25, 2011

Giveaway KzNabihah



Salam,sempena nak raya semua busy nak anjurkan contest or giveaway kat blog kan,memang meriah lah..so,Yana tak terlepas peluang untuk join Giveaway dari Kak Bihah nieh,she so awesome you know?

 *kelik banner untuk join

Online shop adalah best untuk shopping ! yeah totally right for me,,why?
Sukanya hati bila dapat shopping
Hati berbunga riang gitu
Seronok bershopping sampai jadi leka kadang-kadang
Bukan sahaja kini ramai remaja suka online shopping
yang dah bekerja mak bapak semua suka 
Nak shopping bukannya susah
Hanya perlu sediakan duit itu yang paling penting
Shopping online sangat lah mudah dan cepat
Penuhi citarasa lagi tuu
duduk dirumah pejabat kedai kopi semua boleh shopping
sebab tu online shop sangat best !
HEHEHE
InsyaAllah kalao ada rezeki,pemenang akan dapat hadiah2 seperti kat bawah ni..syiokkk kan? tapi sedeyh jugak Yana xpernah menang mane-mane GA before..am I lucky for this one? -__-" fuhh hopefully



Selain tu,korang jugak boleh terjah Page Trendy Shawl Kak bihah kat SINI
haaa,pilih mane-mane barang korang berkenan,berbaloi tau..murah dan cantik..nak dapatkan VCO boleh berurusan dengan Kak Bihah jugak ye..


Gojes kan? Paling best blogshop Kak Bihah pernah keluar majalah..fuyoo,hebakk lah tu kan? semoga Kak Bihah terus sukses dan maju dalam bisnes nieh..ewahhh,


Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

2 comments:

Atiqah Norazli said...

tikah tag yana kt sini..
jom join:)

http://haqitaziaf.blogspot.com/2011/08/giveaway-beg-comel-daripada.html

yqnq ellyana said...

@ Atiqah :oke,thanks ye :)

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)