Aug 10, 2011

Contest "Saya Suka Warna Pink" by Cik Rara



Heyyaa peeps, tadi sedang skodeng hendap bagai dekat group blogger tetibe Yana terjumpe satu link ni yang kena sangat dengan diri Yana nieh,ewahhh ayat dye kemain lagi en..tengok lah tajuk omei lagi kiut tu "Saya Suka Warna Pink" HAHA,memang minah pink betol en,tak kesah lah nak kate pink tu gedik ke, menawan lagi rupawan ke, yang penting ni kaler peberet Yana, auhh goshh ! Kat sini ade sedikit koleksi barang pink yang Yana miliki nak tunjuk-tunjuk kat korang,hihihiii..jangan muntah pink sudahh -.-" ekceli banyak tapi malas pulee nak snap beribu ribu barang pink,ceitt tipu je


Banner Pink yang lawa ! Mari join bagi penggemar pink :')




Muke budak kat atas tu cam kene trauma pink ke ape entah,sile abaikan dengan kadar segera sebelum paru-paru anda bertukar kaler pink ! okeh,merepek..Kalao korang nak tahu,Yana memang suke pink sejak kecik kecik kiut tu lagi,dah addicted sampai ke besauuu gini dah, paling banyak barang pink adelah baju-baju Yana lah,kalao bukak je almari baju,mata korang akan jadi camni haa "$$$PINK$$$" hihii,nak try? mari datang umah Yana meh raya nanti, XD ,handfone Yana pun kaler pink,case dye pun pink,towel bag shoes heels cadar katil..sume pink,selimut omei saya pun pink..HAHA,biar korang pening muntah pink nanti dengar saya bebel pink, tak lama lagi ramai pulee taknak jenguk Yana ye? ouh touched kejap -___-"

Dan harta saya paling sayang dalam dunia pink ni adelah BELOG PINK yang tak berapa nak laku dek awek mahupun pakwe hensem diluar sana..haa,kalao nak tahu,blog first Yana pun pink tau, tengok je gambar kat atas tu..after renovate belog,jadilah belog yang sekarang korang tengok ni..semua pink..akan datang? maybe pink?? ouh maybe purple..I like it too..mostly Yana akan mixed 3 kaler laa,pink purple and black..soo kiut lah kan..korang lak camane?

Bagi Yana,pink itu menandakan seorang wanita itu memiliki personaliti yang lembut,sopan santun,gedik kekadang..HAHA,aku leteeww yang gedik gedik, ceitt tak malu. Dijemput sape-sape minah pink atau lelaki jambu untuk join ye.sigh~ Yana tag Adiela,Liya dan Alia tuk join same..babai :')



Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

6 comments:

cucu umie said...

perempuan biasa memang sinonim dgn pinkkan..hehe

cheqwa said...

hahaha..memang laaah yana ni perempuan sejati sebb pink.muehehehe

NorHalizah said...

ni memang fanatic pink.

PrinCesS PinOkoO said...

Salam Yana ^^, cOmel n menarik betOl pic yg pertama tue.Rara suka!SemOga berjaya.
1 jer yana x cukup syarat, yana x tadge 2 org blogger lain (cuba tgk balik syarat pertama rara ^^)

Salmiza S. said...

shuka jgk wrna pink ! purple jgk ~ :)

juanita said...

Wahhh...cute n chomel blog dia...

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)