Aug 11, 2011

4 designer template belog buat Yana cair melt melt melt



Salam satu Malaysia semua ! ewahh,nak merdeka ni kena tanam semangat patriotik sekali dengan cintakan negara serta rakyat Malaysia..cehhh, tetibe pulee..sebenarnya dah lama nak post pasal ni tapi asyik tangguh je tanpa sebab, dah masuk kali ke lapan puloh empat tangguh,hikhik..tipu jek kan..now Yana nak share yang Yana dah betul betul falling in love dengan hasil kerja diorang nieh,dah lame pendam dalam hati sebab terlampau teruja tapi tak terluah,ceitt ayat kemain lagi an..dan ramai yang tanya Yana kenal tak orang yang hebakk hebakk mengedit template blog nie..sini lah Yana share 4 orang designer template belog pilihan hati Yana hingga tahun ke 2020..HAHA,takde lah,sampai biler biler lah..actually ramai yang amat tapi Yana tetap minat 4 orang ni jugak ! mesti ! cewahh

1) Designer Alieff yang kacak lagi tampan



Aik? apesal belog Yana ade nieh..haa,kalao nak tahu,kat atas tu contoh hasil titik peluh Alieff design header dan juga full template blog..blog Yana ni laa..lawa tak? hehe..nak tengok banyak lagi hasil kerja Alieff yang sememangnya awesome kelass gitu,terjah dekat sini tau >TEKAN< jangan malu jangan segan,kelik je puas puas

2) Designer Wan Hazel Mantop Superb


 

Kalao sebut nama Wan Hazel,takde yang tak kenal dengan tutorial dye yang besh-besh kan? Yana main photoshop pun guna tutorial yang Wan Hazel share dekat blog dye,auhh pecah tembelang..hihii, disamping hebakk dalam tutorial photoshop dan blog, Wan jugak tak kurang hebakk design template belog tau..tengok lah contoh dekat atas tu..lawa kan? nak skodeng lebih dekat kelik je dekat sini..>TEKAN< dan juga sini >TEKAN< cepat terjahhh !!

3) Designer Sri Ramadana Omei Lote



 Mostly lelaki kenal lah kot sebab awek ni lawa..HAHA,ewah,muke ala-ala Fatin Suhana yang omei gitu..boleh panggil Sri je..hasil kerja memang superb, kelass lah..belog dye memang awesome bagi Yana, sesuai dengan URL blog "Cicakdanlelabah"..kat atas tu contoh header dan page bagi Fan K-Pop..lawa sangat-sangat..nak pengsan ayam kejap tau..nak tengok lebih dekat, terjah je >TEKAN< selamat menerjah.. :')

4) Designer White Mommy yang Anggun




Template yang dibuat White Mommy sangat besh,boleh dikatakan 100% lah tepati kehendak kite..designer lain pun camtu jugak tau..White Mommy boleh design blog korang dalam 2 bentuk lah, 1 nak yang penuh doodles, dan 1 lagi letak gambar korang..contoh macam gambar kat atas korang tengok tu..kalao nak contoh lebih dekat, tengok je belog blogger fames ames si Irine Nadia tu, belog Irine tu adalah design by White Mommy..lawa kan? haa,nak tengok portfolio White Mommy? terjah je >TEKAN<


BONUS ! 
DESIGNER HEADER PALING YANA KAGUMI


Lawa tak header Yana guna before nieh? hehe, kalao nak kenal siape insan bertuah lagi berhati mulia tolong designkan untuk Yana ni, kelik je untuk ke portfolio beliau..awek lawa omei lote nieh..hihi..>TEKAN<

semoga korang dah jumpe pakar-pakar bedah plastik belog ye,Yana share mengikut taste Yana lah..hihiii..try lah contat diorang kalao nak bedah plastik belog..muke korang pun kot-kot boleh..buat bibir cekci Angelina Jolie..wawawawa -_____-" gilosss



Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

16 comments:

farah hanim said...

hehe.sume cntik2 blaka taw
hehe..smpai nak menitis air mata..hehe :D

syira_88 said...

semua cute2 header..suke tengok..creative diorang ni ;)

Suhaili Sarif said...

white mommy design template irene nadia.sangat gorjessssssss

♥ Dea ♥ said...

biler la nk kretif cani kan..huuu

Oppa Kudin Nz said...

perghhhh..sume hebat2 n cantik2 lah..

anis aneesa said...

sy suke design alief..dye la sifu sy..ehehehe..

cheqwa said...

patot lah blog yana cantik ^_^

Gee said...

wah..cantik la design

D'ya Marshmello said...

lawa-lawa la template yang dorang edit.nampak nice je ;)

Fara Rara Tralala said...

cantik header. fara suka yana punya. so cute mcm yana ;)

ain syafain said...

sape designer header yang kak yana kagum tu? tekan link tak mau keluar.. nak tahu jugak sape insan bertuah tu hehe

miZz_nizZ said...

pndai deorang design kn.

teciq said...

cun sngt template dorg..jeles siket..hehe

meh vote group 6 kat ini blog http://mentega-terbang.blogspot.com/2011/08/perhimpunan-grouping.html

Firdaus said...

header awak pun cantik? header saya cantik tak?? header sy blh trbang2.. :D

myravea said...

Thanks my dear :)

Mr.Thinker@Ali said...

yg terakhir sememangnya dikagumi. haha. :)

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)