Aug 8, 2011

"Blog ku memang lawa di mata Lulu Caldina"



Assalamualaikum semua ! I found this laa, tehee -___-



Blog ku memang lawa di mata Lulu Caldina

Ahaks ! lawa sangat ke blog Yana ni sampai teruja nak join, cehh, saje je nak join segmen ni dipetang hari, kot-kot dapat direview kan,boleh tambah-tambah kenalan nanti..by the way, sesape nak join meh la ringankan tangan untuk kelik banner kat atas tu ye..daa



Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

9 comments:

Salmiza S. said...

HAHAHA ~ ptg2 xde keje kan ? nak join jgk lerr :)

cheqwa said...

nak join jugak....kalo rajin..hehe^_^
yana,selamat berbuka :)

Gen2Merah said...

saya setuju.. Ini lah blog paling lawa pada pandangan Lulu Caldina.. semoga blog ini bakal melekat entri 48 jam di blog pilihan Lulu.. ehehe

Gud lak ya.. Salam Ukhuwah
~Gen2Merah~

Kancil 8349 said...

Wah...pertama kali Kancil terjah blog ini...bilangan follower ramai tu...apapun salam perkenalan daripada Kancil

semoga blog kamu bakal melekat kat entri 48 jam di blog pilihan lulu...

Semoga berjaya....

fRaMe+LenSeS said...

Aiipp tuan tanah. Nadh melawat belog2 comel kesukaan Lulu.
Blog anda comei. Cantik. Menarik,vavavooom.
Rendah dri nya rasa.

Moga belog anda jadi pilihan Lulu ya. ;)

salwaismail said...

saya singgah dari segmen yang sama! :)
http://salwaismail.blogspot.com/2011/08/blog-ku-memang-lawa-dimata-lulu-caldina.html

yqnq ellyana said...

@ salwa :thanks dear ^^

lepak.com.my said...

hi....tahniah :)

fRaMe+LenSeS said...

Assalamualaikum. nadh datang mengucapkan tahniah pada tuan belog comei pilihan Lulu.

tahniah ya. memang belog yang comei pun. padan la Lulu pilih. ;)

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)