Sep 2, 2011

Bertunang



Aucak ! saat menaip entry nie,tangan tak henti-henti sumbat kuih raya kedalam mulot,silap hari bulan boleh bertambah berat ni,hihihii -__-" camne raya korang tahun nie? lebih sweet jika beraya bersama si dia kan,ewahh..nampak je tajuk entry kali ni mesti dah ramai tak puas hati sebab buat majlis senyap-senyap..bukan taknak uar-uarkan tapi biarlah kami anak-beranak je yang raikan dahulu,nanti majlis seterusnya jemput lah datang ramai-ramai..kad jemputan bakal diedarkan,jangan risau. :)

Majlis pertunangan ni diadakan pada raya ke-3 semalam..haa,orang duk sibuk kumpul duit raya,Yana lak sibuk nak handle majlis pertunangan nieh..eh Yana ke yang handle? tipu jek lebih -__- okeh,rombongan pihak lelaki dah sampai depan rumah nieh,agak terketar-ketar lutut dibuatnya..HAHA, sampai lebih kurang pukul 1.30 tengahari semalam..ewahh,betul ke aku nak bertunang nieh..TIDAKKKK! oke,perangai masih kebudak-budakan,erghhh

 

Ni pula gambar mama Yana dengan adik bongsu Yana,hehe..happy nampak..yelah,bakal dapat menantu tak lama lagi,kikiki,kemain gatal lagi nohhhh -___-"


Ni lah saat paling berharge dalam hidup Yana,bakal ibu mertua sarungkan cincin pertunangan ke jari manis,so sweet..bukan main gelabah lagi time ni tau,nebes tahap terlampau,naseb tak berpeluh sangat,fuhh..takyah lah tenung sangat jari kurus keding den tuh,HAHA :P


Haruslah salam kan,minta restu dari mak mertua yang penting..paling tak syiok biler kena salam hampir 10 minit,yelah photografer ramai nak snap gambar nieh,boleh cair make-up dulu la gamaknya..by the way,this is one of sweet moment that I waiting for a long long longgggg time,hikhik


OKE DAH PENAT REKA CERITA

Sebenarnya bukan Yana pun yang bertunang ni haa,actually kazen Yana,hehe..just tumpang glamour and status dye kejap -__-" rasa masih terlalu awal untuk Cik Yana ni nak bertunang,baru 20 tahun..study berbaki 3 tahun lagi before graduate,blablabla..ape-ape pun,tahniah to my kazen,Kak Awin sebab seru dah sampai akhirnya,hoho..pandang kiri,kazen dah tunang,pandang kanan,kazen dah kawen,pandang atas bawah kompem takde pape..erkkk,yang tinggal budak-budak kecik je lagi..

Ni lah antare gambar-gambar yang sempat disnap berserta muka Yana yang sememangnya nak masuk dan tempek dalam semua kamera orang,wehuuu..layan jelah kejap,erkk

*yang pakai merah makngah tu Yana,hehe..kang tersilap pengantin lak kang -__-"

*bersame kazen-kazen kuhhh,cm gemok je tengok dari tepi,ceittt

 
*sempat posing,padahal orang tengah sebuk-sebuk berdiscuss hal kawen,kikiki.eh silap hal tunang lah kowt

 
*oke bajet artis howt gituh,DIVA..ewahh


Last pose from Yana,merah makngah ni tahu..HOHO,kemain lagi kan..
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI

                                                                                      
Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

28 comments:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

tahniah kepada kazen tu ea..

Saiazuan said...

senang kan klu brtunang time ni..sbb ramai sedara mara dah ada.. :)

Gecko Art said...

meriah tunang time raye kan

Gecko Art said...

tahniah untuk kazen tu..
best tunang hari raya..
sambil tunang sambil beraya

Muhammad Ferdaus Zulkifli said...

terbaik and meriah buat majlistime hari raya nway selamat hari raya!! ;p

Semut Senyum said...

ops... bikin suspen je tau!

H.J said...

hoho..ingat dia yang tunang..hancuss peluang..haha

diyanah dzai said...

ingat cik yana yang tunang, haha. happy eid mubarak =)

Fathin Fazila Razali said...

alahai!! zyla bau nak sign out.. tgk entri ni ingatkan yana yang nak betunang.. aduh2! zyla sudah tertipu.. anyway mana tahu seru yana pun dh odw.. selamat hari raya, :")

liya alia said...

merahnya makngahhhh.. hahaha
weh bt tutorial pakai shawl cmni.. :)

Tentang Aku said...

comel :)
http://muhammadaliafandy.blogspot.com/

yqnq ellyana said...

@nuyui :thanks a lot yaa

yqnq ellyana said...

@zuan :haah,meriah gitu sebab ramai orang ^^

yqnq ellyana said...

@gecko :memang meriah sgt2

yqnq ellyana said...

@gecko :okeh,thanks drop coment ya :D

yqnq ellyana said...

@ferdaus :yeah,selamat hari raya jugak

yqnq ellyana said...

@semut senyum :hihihihi,jangan mareee :P

yqnq ellyana said...

@H.J :ahaa,ade peluang lagi nieh

yqnq ellyana said...

@diyanah :hehe,kasi suspen sket,btw selamat hari raya jugak ye

yqnq ellyana said...

@zila :hihi,jangan mare..hik3,sayang jugak zila kat yana yer,sudi bace before off :P

yqnq ellyana said...

@liya :kau tuh asyik tuto shawls jelah 24 jam,HAHAHAHA

yqnq ellyana said...

@tentang aku :tenkiu :D

sitihanisahali said...

tahniah utk kazen awk.nk bertunang jugakkk ;p

laskar pelangi said...

mak aiii~ ingtkan yana yg tunang td...hek3 ;D
last2 kazen dia..werks~

ezzu said...

ingtkn yana yg bertunang.....bila plak yana yg nk bertunang..??

yqnq ellyana said...

@ siti :amboiii,cepat je dye :P

yqnq ellyana said...

@laskar pelangi :haha,werkss balik :P

yqnq ellyana said...

@ ezzu :hehe,lambat lagi

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)