Sep 18, 2011

Untunglaaaaa Korang kan?



Aiseh,sekarang kemain lagi ayat untunglaaahhh orang guna kan,kadang-kadang annoying jugak..ffuhhh,.berbalik pada title entry kali ni,Yana nak bagitahu dekat korang semua ni haaa..ade orang sponsor hadiah lagi untuk contest Yana buat hari tuu..HAHA,suke leteeww kan? untunglaahhhh...

ELHYATT BIZZ COLLECTION 

1 blouse worth RM39
1 baju kurung worth RM139
1 jubah abaya worth RM140


Butik Alesya 

Sponsor dari Butik Alesya
20 pcs chiffon shawls
5 instant hijab


Amacam,suka tak dapat tambah hadiah banyak camni? Hadiah ni Yana akan bahagikan untuk kedua-dua contest for lucky draw dan juga Photogenic Style Contest..so sesiapa yang belum join lagi,mari join cepat-cepat yer..tarikh last contest adelah 16 Oktober 2011. Boleh klik SINI untuk join.








Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

4 comments:

NURUL AINI NORAZMAN said...

wahh syioknya hadiahhh,.nak joinnn,.=p

Adyb said...

yang ni seronok ni! :D
apakata vote utk yg ni st? :P
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=237243266321937&set=a.236381236408140.58076.154052714640993&type=1

mrs.asrafovic said...

fuyooo..besssttt woo hdiah nyeww...

ni yg rse nk join ni...aiyaya

Eyra. said...

Untung la sape yg menang~

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)