Sep 6, 2011

Hey Gud News ! Sponsor Bertambah lagi



Toink toink toink ! macam pocong pule kan..hari ni adelah hari paling sibuk sepanjang bercuti dirumah..yelah,sibuk dengan contest actually..hehe -__-" Alhamdulillah ramai join contest Yana yer,teruja sangat-sangat..terima kasih semua sudi join. Paling teruja sebab ramai join Photogenic Style Contest di Fanpage Yana..ewahhh,kemain melaram lagi sorang-sorang..dah macam muka artis sorang-sorang tau..Indahnya ciptaan Allah ni kan..ramai lagi anak-anak Adam yang belum sempat dikenali atas bumi ni sebenarnya....

Sedang syok-syok layan peminat,HAHA..takdelah peminat..layan blogger-blogger yang join contest sebenarnya..tetibe handfon kring kringgg nieh,hoho...Kak Sue from butik eightDesign call Yana tau..sebab? dye nak tambah sponsor hadiah untuk korang nih ha..ewaahh,untungnya korang kan..hehe..jelesh betul rasanya -__-"


Hadiah ditambah untuk kategori LUCKY DRAW
"x1 RM100 SHOPPING VOUCHER FROM EIGHTDESIGN"

menarik? tertarik? tunggu ape lagi..cepat cepat join yer !
kelik SINI untuk join

Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

7 comments:

Miss Nadya said...

nice..:)

Ash Kyouhei said...

hehehe, suka larg tu kak :DD

CynthiaShin 欣倪♥ said...

Wow ni yang buatkan I teringin pula join lucky draw haha <3

yqnq ellyana said...

@NADYA :thanks :)

yqnq ellyana said...

@ash :hehe,sape tak suke kann

yqnq ellyana said...

@ cynthia :why not u join kan :)

cheqwa said...

yeaaaay,nak join ^_^

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)