Sep 28, 2011

Promotion !!!!



Assalamualaikum semua *senyum sipu-sipu

*masih ade yang ingat muke si blogger yang satu ni??
*cube teke lokasi ni kat mane? huahuahua :P muke macam tahan buang air pun ade nieh,ngekkk!!!

Malu leteww..dah lame tak update belog,entah-entah dah jadi sarang lelabah..errkk -__-" semak semak ! biaselah duk kat hostel nie,macam-macam bende buat,tapi kebanyakkan nyer bukan berfaedah sangat pun..hikhik..asyik keluar je,duit pun senang-senang je mengalir bak air..*kene pukul laju-laju nieh!

Entry kali ni Yana nak promote dekat semua pembaca belog Yana,WAJIB bace WAJIB beli..huekhuek..ade brannn? Actually Yana ade buat bisnes kecil-kecilan sikit..nak cari duit lebih la katakan..semua barang dalam promosi semuanya sekarang nieh..grab it cepat-cepat..sape cepat dye dapat..

PROMOTION !
*tekan link dibawah utk maklumat lanjut

(dapatkan dengan harga RM22 sahaja)

(RM15 for 1 pair)

(RM39.90)


BERMINAT? BOLEH PM YANA YER..DI FB,SKYPE,BLOG,TEPONN..MANE2 JELAH :)



Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

16 comments:

Phat said...

ingat promotion ape hehe...x leh join the club hehe

isma said...

contact lens tu ok kew?? tahan brp lama?? yg ada power ade???

tiEra said...

tiera nk promote jugak:)

tiera ada jual plain pashmina ngan inner cotton:)kalau sudi add diyanashome.blogspot.com =)

liya alia said...

macam kenai ja gambar tu. pandai photographer. haha. malam ni vco bilik aku ehh. :)

Eyra. said...

Bagusnye Yana buat bisnes kat ump, eyra pun ade buat jugak, bisnes topup. Kalau nak topup boleh lah roger-roger eyra. Hehe.

yqnq ellyana said...

@ phat :alaa,contact lens boleh pakai kan :)

yqnq ellyana said...

@ isma :awak tekan link lens tuh,semua keterangan ade kat situ

yqnq ellyana said...

@ tiera :hehe,boleh2

yqnq ellyana said...

@ liya :eceh,nak jugak :D

yqnq ellyana said...

@ eyra : hehe,mari laah beli ^^, nak topup free ade x? :D

nooru kun said...

asalamu alaikom :)
blog walking! mashallah you look cute! :D so kawaii ^_^
I like your blog very nice :3

noor <3

Safra Shukry said...

nak rekemen contest ni kat yana
boleh dpt kasut coach yg gojes!

http://ernasyazwanazon.blogspot.com/2011/09/coach-shoe-give-away.html

cheqwa said...

berminat dengan bedak miyami tu je...kekekeke ^_^

yqnq ellyana said...

@ noor :thanks dear :)

yqnq ellyana said...

@ safra :wahh,cam best je :)

yqnq ellyana said...

@ cheqwa :haa,jemput lah beli :D

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)