Oct 1, 2011

29 September


Assalamualaikum semua readers and bloggers *peace :)

Hari ni bangun pagi dengan senyuman paling menawan gitu..motif? err tak tahu laaa,sebab lapar kot..ade pulak kan lapar tapi senyum -__-" susahnyer nak cari peluang untuk update blog sekarang,apetah lagi nak blogwalking..biasalah,sibuk dengan kelas,busy aktiviti luar..*bajet macam aktif je kan..kuikuikui

Kali ni Yana nak share dengan korang semua tentang tarikh "29 September"..hehe,ade besday sesiape ke? angkat dagu cepat! Ni kesah 2 hari lepas lah kan..haa,kalao nak tahu Yana dan kawan-kawan lain hadiri majlis Hari Raya di UPM bersama Perdana Menteri tau..ade sesape join jugak tak? Untunglaaaaaaa...untung ke? takde makne nyer nak untung kalao tahu kesah disebalik majlis tu..huhu..malas lah nak ungkit..maluuu -___-"

Bertolak dari UMP memang awal lah kan,okeh bertolak pukul 12.00 p.m..tapi mintak keluar kelas kemain awal pukul 10.00 a.m..hehe,ponteng kelas sekali sekale dengan alasan yang diterima pakai..kuikuikui..sampai di Serdang awal lah jugak,dah tak tahu nak buat ape,siap pergi window shopping dekat MINES lagi tuh..dah la pakai baju kurung,engkau adooo? HAHA,memang kental laaa..majlis start pukul 7.30 p.m..hurmm sesuai sangat lah tuh..aiyakkk >,<" padahal PM datang sejam kemudian..

Ni la gambar-gambar sempat di snap dekat MINES,wuahahaha..gades ayu belakaa

 
Yana and the geng..hehe..ayu tak? HAHA,nak pergi beraye kann :P
*dari kiri :Shida,Mariah,Ara,Adiela,Yana,Hurul,Peje


 
 Muke Yana lain? betul ke? ramai cakap camtu,awww :P

 
 
Hehe,ini Peje..ibu kami semua..*peje jange maroh aku deh?HAHA
 

 
Hepy leteww dapat masuk blog aku,HAHA :P Ni la kawan-kawanku yang sengal ubi..errr


with Acip Ova..hihi..suke lah tengok gambar nie.. :D

Oraittt,takleh banyak-banyak..kan ade yang termuntah pulak..hihihi..tadi berseronok dekat MINES selame 3 jam..okeh,bukan sejam dua tapi tiga okeh..buhsan lelame..lepas tu barulah bertolak ke UPM..engatkan tak  ramai yang datang tapi ramai sesangat..semua lawa-lawa..berbaju kurung,berbaju Melayu dan bersamping..I Like..Meh nak tempek kejap muke-muke yang pegi sane uhhh

 
 oraittt,kami dah sampai :D
 
suasana depan Dewan,amboi kacak kacak toi pakwe kat sane,HAHA :P

 LOADING...

hehe,dah takde gambar..sebenarnyer banyak lagi gambar nak letak kang lambat pule loading nanti..kesian korang duk tunggu lame-lame..last-last blahh camtu je kan..isk iskk..nak tengok gambar lain tengok lah dekat album Facebook Yana yer..

Tu je nak cerita kejadian 29 September..hehe,babai :D


P/S: LIKE LAA KALAO SUKE :)
Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

26 comments:

cayang GIRANG muahx muahx said...

jejalan at sini,, jom join my GA => http://cayanggirangmuahxmuahx.blogspot.com/2011/09/girang-2nd-giveaway-kpop-r-my-soul.html

saharinasaharudin said...

comel je yana :)

Ku Azhar said...

comelnye!!!!!!!

sarah hanafiah said...

eh kita pun g sana jugak .dan kita faham apa yg jadi haha :))

cheqwa said...

eh eh, itu adiela ridzwan kan?dia dah tutup blog ea???
cuhmel cuhmel belako korang nih ^_^

nuruashia ♥ said...

nice :)

Saiazuan said...

hello october ;)

cik najihah said...

fara x sempat pun nak g huhu..
ade kelas

Nani said...

comeynye akak ngan kawan2 akak.. ^^

biela lah said...

smue comel2.. =)

nurpiska said...

wah msti mkn sdap kan.

NanaStrawberry said...

sys yana comel :)

Nur Aischa said...

hai sis yana yg comel, dtg mines ya?? wahh kenapa tak bagitahu kalau tak boleh jumpa..hee rumah aisyah dekat jea dgn mines.

yqnq ellyana said...

@ cayang :thanks datang yer :)

yqnq ellyana said...

@ saharina :hehe,biase2 je yana nie :)

yqnq ellyana said...

@ ku Azhar :huhu,thanks :D

yqnq ellyana said...

@ sarah :haha,yeke? :P

yqnq ellyana said...

@ cheqwa :haah,adiela leteww..dye dh tutop blog

yqnq ellyana said...

@ nuruashia :thanks :D

yqnq ellyana said...

@ saiazuan :helo helo

yqnq ellyana said...

@ najihah :xpe,next time je pegi..huhu

yqnq ellyana said...

@ nani :hee,biase2 je semua :)

yqnq ellyana said...

@ biela :huu,thanks :)

yqnq ellyana said...

@ nurpiska :haaa,memang sedap sungguh :P

yqnq ellyana said...

@nana :thanks nana cute :D

yqnq ellyana said...

@ aischa :huhu,mane akak nak tahu :D

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)