Oct 27, 2011

Mak Aih! Contest Blog Eazy Izzuddin?!


 
 
Assalamualaikum semua...

Muke haruslah senyum,hati haruslah tenang..watlek watpeace untuk join satu contest agak best di mata Yana..wuhuuu..meh la join sekaki kalao ade bran..ecehh

6162826004_a1a90bcee9_z

Mak aih..hadiah memang superb kan kalao tengok dalam banner dekat atas tuh..tapi takde la dapat hadiah tahap kebaboomm si kereta kuning tuh..HAHA,tu kereta si owner contest gamaknyer..kuikuikui....

Dalam syarat contest,owner nyer ade sebut suruh tempek gambar kite yang sopan lagi fotogenik..alamak,memang failed lah Yana gamaknyer nak tahap fotogenik nieh..fotogedik tu memang lah banyak..HAHA..oraitt,mari lah nak kenal saye pun sikit-sikit..ecehh,yang penting Yana ni perempuan lahh..hohoii..

*credit to Redzuan Azis,pic time photoshoot at Taman Gelora

-Nurul Liyana Zakaria/Yana-
-20 years old-
-Terengganu-
-students/blogger-
 
Ecehh,siap kasi details lagi kan..nasib tak kasi alamat plus no telefon..HAHA..so harap owner contest dah kenal Yana yer..-__-"

Sekarang nak berceloteh pasal " Eazy Izzuddin" dan jugak belognyer pule

Bila Yana terjumpe contest ni kan,tetibe kepale hotak ligat berfikir..ermm,macam pernah masuk je belog omei ni dulu kala..tapi taktahu lah sejak abad mane tu kan..hehe..dah habes selongkar semua isi kandungan malah design belog kuning-kuning ni kan..haa barulah perasan jumpe dekat belog akak Sri Ramadana..kuikui..owner jangan marah yer..-__-"

Bagi Yana design blog Eazy Izzuddin ni superb and lawa la..ohsem gitu,sebab jarang blogger guna tema warna kuning,hitam and putih untuk design blog..so first time masuk memang mata agak terkebil-kebil nonstop for one hour sebab teruja..HAHA..ayat nak bombastik je kan..boleh tak?

Selain tu name "Eazy Izzuddin" ni cam best jek..Izzuddin dah biase dengar sebab kazen Yana pun name Izzuddin..HAHA,yang tang celah "Eazy" tuh..tak tahu la kot-kot si owner ni merekacipta name atau name dye betul-betul kan..but nice..#Yana puji ni..hehehe..lepas lelame lefak dekat blog dye ni kan..mesti lah dapat kenal dengan details si owner lebih banyak kan..nak tahu pe Yana dapat?

#Eazy Izzuddin Roslan 
-(name si owner ni haaa)

#22 years old this year  
-(oke,dye tua 2 tahun dari Yana,pangkat abang ke?-__-")

#taking Bachelor Of Finance (hons) 
-(wow! Yana amik Biotech je tau..p Bachelor jugak..hihi)

#study at University Selangor UNiSEL
-(ouh,Yana kat Pahang..takde peluang nak jumpe,hurmm) 

#Son  
-(tengok muke memang dah tahu..HAHA)

#Students 
-(duduk Unisel konfirm2 ah students lagi kan..huhuuu) 

#Loving and Caring 
-(really? I Like It..Ahaaa) 

#Freelance Photographer
-(seronoknyer berpeluang photoshoot dgn dye kan..sbb Yana pun talent kat U...^__^) 

#Gadgets Collector
-(interesting lorhh ! jarang jumpe org camni) 

#Part Time Blogger 
-(yeahh,I know it) 

#Swift Sport Kuning  
-(perghh ! kereta idaman Yana ! tapi Yana nak Swift Sport PINK! HAHA)


Paling Paling Paling Yana suke? Yang ni haaaa



Photografer..haruslah style yooo!! HAHA #gambar anda telah dicuri untuk pikat hati juri..yeyehhh


Yana tag Aina dan Ida untuk join same ^^



Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

6 comments:

Myza Raihan ♥ said...
This comment has been removed by the author.
Ai Senpai said...

tiru namaku derr

Eazy Izzuddin said...

wah....
blogger famous join contest ku
thanks2...
hehe
xD

ame elms ! said...

hello there . im here from Eazy Izzuddin's blog . from the same contest . GOOD LUCK YA ! :D

http://pucukandubi.blogspot.com/2011/10/mak-aih-contest-blog-eazy-izzuddin.html

have a great day ahead . ;)

SafianSakinah said...

Hye..im one of the juries from LOVELY DE' FASHION.thanx for joining ! NICE and goodluck :)

ame elms ! said...

hello Top 20 ! :D good luck some more and happy weekend ! ;)

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)