Oct 21, 2011

Say Good Bye



Salam semua readers belog Yana :'D

Dah agak lame tak update belog sekarang kan? dah puas berblogging? maybe bukan alasan yang dapat diterima pakai tapi kekurangan waktu untuk menghadap belog yang dah usang ni..errr teruk sangat ke belog nie? T__T Boleh ke Yana nak say GOODBYE to blog? to readers blog Yana? to sesape jelah yang terjumpe blog ni mase surf internet..nak off blog? mari fikir 1000 hari 1000 malam dulu sebelum ambil tindakan..

Sebenarnye takde niat pun nak off blog ni,nak jual ade laa..agak-agak laku tak? hehe..banyak cantek muke,ingat betol-betol nak jual ke? dah berumur hampir satu tahun blog ni..mane boleh sesenang hati nak jual..-__-"

Tapi kan..memang nak say GOODBYE pun ni...

Dekat orang-orang tertentu je..


Wuhuu,BYEBYE to students UMP yaa..tahniah ! kite semua dapat cuti 1 minggu starting today..HAHA..poyo je kan? aiyoo.. warga Pahang memang beruntung sebab cuti Deepavali disekalikan dengan cuti keputeraan Sultan Pahang kot..errr,betol tak aku ni..rasenyer dah betol..kompius kompius.. T__T Alang-alang dah cuti seminggu ni memang nak lepas rindu dekat blog yang tak tertahan rendu serendu rendunyer..kuikuikui..elok sangat lah tu,balik UMP terus menimbun test menanti..memang best ! then cuti Raya Haji lak seminggu lagi..wahh,bersinar-sinar mate dengan perkataan cuti..dah sebulan lebih tak balik rumah ni..sadess tol.

Tentang contest !

Semua tahu contest dah tamatkan? oke,Yana akan bagitahu senarai pemenang minggu depan yer..tak sempat nak handle sekarang ni sebab kerja memang amat-amat banyak dekat universiti ni..yelahh,saye pun pelajar..cara hidup macam pelajar lah kan..bukan FULLTIME BLOGGING..harap faham..hehe..mendalam maksud tu..renung-renungkan..dan selamat beramal :'D



Makna disebalik gambar dekat atas? Siape boleh teke? nanti Yana belanje topup RM10..cepat cepat teke..nak tahu ape aktiviti Yana yang sampai busy doploh hempat jam tuh..tunggu next entry yaa..peace :')

Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

22 comments:

Ain Fadhilah said...

dating ek? :P

Muhammad Faris 'Azim said...

tgh tggu turn nak ambik makanan sambil berbincang dahlu menunya. :)




Jom follow sana. http://farisazim.blogspot.com/

nuruashia ♥ said...

mesti kene handle dinner eh? hohoh

Addin said...

winkwink siapa tu :D hihi

tiEra said...

motif gambar...saje saje..hehehe...

nt kalau ada contest tag lah tiera:)

Sufinah Yussof (SY) said...

dinner symbion. hehe~

Fathin Fazila Razali said...

dean list event???

cik chukie jagat said...

terkejut sebab tak nampak lansung orang kat tepi2 sane.. motif(tertanya-tanya)

cik dila.. said...

dinner fist+dating..*wink2.. :P

NHY said...

tengok something yang dekat dinding tu.

kyrel said...

tgk xde sape pon beratur amek makanan.. org x attend event nih.. haha

AININ SURAYA said...

yana kena handle dinner kah ? neway , comel hamster =)

Solihahazahar said...

hamboih baju serbe hitamm. same lak tuuu ^^

yan_n.i.m said...

baru settle kan malis dinner pastuh time nak makan..! hehe

Deqt Zainal Abidin said...

terima kasih wish hepi holiday kt sye..btw sye pown slh sorg wrga phg :)

yqnq ellyana said...

@ ain :dating? erm2 jap nak pikir..haha

yqnq ellyana said...

@ faris :haha,yeke camtu..erm2

yqnq ellyana said...

@ ashia :haa,dah hampir jawapan tuh

yqnq ellyana said...

@ addin :siape lg lao bukan encik sayang saye :D

yqnq ellyana said...

@ tiera :huu,baik2

yqnq ellyana said...

@ sakinah :dinner dh betol..tapi~~~

nuruashia ♥ said...

kena handle dinner fakulti ehh?? hohoho

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)