Oct 2, 2011

CONVOCATION || Universiti Malaysia Pahang



Hati mane tak gembira,air mata siape tak jatuh bila dapat pegang segulung ijazah dalam genggaman tangan kan..bukan setahun dua belajar tapi tiga empat tahun tunggu detik-detik manis nieh..ceittt bermadah pujangga pulak aku nieh sesorang..hikhik..semalam di UMP ade buat majlis konvo untuk mereka-mereka yang dah grad...pheww..seronok betul tengok diorang..tetibe terbayang Yana pakai jubah,pakai topi konvo..genggam segulung ijazah disisi mama abah adik-adik semua..*berangan pule tengah-tengah panas tuh -__-" tapi tu semua InsyaAllah untuk 3 tahun akan datang la..baru habis 1 tahun nie,err..doakan Yana dapat grad dengan jayanya 3 tahun lagi oke *peace :)

Macam biase la,tak sah kalao takde yang berphotoshoot kan..sekali seumur hidup laa katakan..kat sini Yana nak share beberapa gambar yang buatkan hati Yana tertarik dengan hasil kerja beliau..gambar lawa-lawa je semua,awesome ! *thumbs up, siape beliau tuh? ehem ehem

p/s :gambar takbleyh besar-besar :P,klik gambar untuk tumbesaran sihat yer

Bestnyer camnie kan? *berangan kejap :P

 
Candid paling Yana suke

 
sape nak?belajar dulu oke..hehe

Rase cam ade terjumpe la ngan abang ni semalam,ngehehee..sempat lagi tuh -__-" Ensem tak? sape cakap jejaka UMP tak kacak? haa? HAHA :P

 
Eheh,lawa gambar nie..nanti Yana camni la..tukar muka kejap >,<'

 


 


 

 

 

Oke done! lawa kan gambar gambar kat atas tuh..actually gambar ni kepunyaan hak milik sejati lagi murni senior Yana kat UMP..Redzuan Aziz name nyer..kacak macho orang nyer..wuahahaa *satgi cik abe tu maroh aku kang :P ..hasil kerja beliau bagus la bagi Yana,I loike gitu..kalao sesiape yang nak beliau jadi Photografer korang pun boleh..untuk Pre-Wedding ke..Bertunang ke..Wedding ke..Konvo next time ke..saje-saje ke..pape jelah..ajak ah Yana sekali,oke tetibe je kan  -___-"

Nak kenal lebih rapat dan erat boleh kelik-kelik kat bawah nie
Nanti korang boleh tengok hasil kerja abe Redzuan kite ni haaa.. :)

p/s :like kalao suke




Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

20 comments:

nuruashia ♥ said...

akk punye konvo hujung bulan ni waaaaa xsabar asenyee hek9!~

Sufinah Yussof (SY) said...

redzuan azis??? biar betik. la~ tak sangka junior gas akak ni pandai ambik pixa. cantik, cantik, cantik. (nampak sangat tertinggal zaman. baru tahu~ ape la. )

laskar pelangi said...

cantik sungguh gambar tu semua =)

khairul asrol said...

bila laa aku nak konvo jugak ni .. haha .. baru wat asasi .. haha

Tutorial : Cara Memasang Fungsi Reply

ishiko said...

ohsemm sgt gamba2 dye^^

ainondreamergirl♥ said...

sy UMP pekan. hehe :)

cheqwa said...

cantik gambar! tahniah yana :D

Zana said...

Lawa lah pic2 tuu . hehe :))

Eyra. said...

Neves gile masa naik pentas tp best!

IEQAH said...

serioussly sgt cantiklaa pic ini yunk oi.. upah yee

yqnq ellyana said...

@ nuruashia :hee,best lah nanti kan :D

yqnq ellyana said...

@ sufinah :wah2,jejak kasih sudahhh :D

yqnq ellyana said...

@ laskar pelangi :pro kan..memang lawa..haha

yqnq ellyana said...

@ khairul :haha,sabor ler..tunggu turn :P

yqnq ellyana said...

@ ishiko :memang ohsemm :D

yqnq ellyana said...

@ ainon :wah2,warga UMP jugak nieh :)

yqnq ellyana said...

@ cheqwa :hehe,mcm yana lak yang konvo kan

yqnq ellyana said...

@ zana :huu,memang lawa

yqnq ellyana said...

eyra :wahh grad ke? tahniah yer

yqnq ellyana said...

@ ieqah :haah,upah nie semua :D

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)