Oct 14, 2011

Photoshoot #1





Cakk! lame tak update belog nieh,minta maaf nieee *pura-pura buat muka sedih

Nak story kesah budak kenit ni..semalam punyer cerita..semalam cik abang senior ade ajak pergi photoshoot..okeh nervous uhh,sangat sangat..-__-" ade la beberapa fotografer yang hebak-hebak datang sekali..teruja yang amat,watlek watpeace..

Credit to Redzuan Azis,Kamal,Najib,Fuady dan jugak my bestfriend,Liya sebab jayakan photoshoot kali nieh..haha,cam nak bagi ucapan perasmian ke ape aku nieh..wawawa..lokasi dipilih adelah Taman Gelora,nice la..sebab tepi pantai..angin pun sepoi-sepoi sampai nak tercabut tudung daku..ceiittt -__-"

Nak tengok gambar Gadis Melayu? haha..cekedoutttt
p/s : kelik gambar untuk tumbesaran omei lagi menawan lagi kiut :P

 

 
 




Credit to : Redzuan Azis

contact him?
facebook : HERE
page : HERE



 

 



credit to : Ahmad Kamal

contact him?
facebook : HERE
blog : HERE
page : HERE

 

 


credit to : Mohd Najib

contact him?
facebook : HERE

Hehe,oke tak gambar kat atas tuh? tu model tak reti posing plus kaku namenyer..hakhak..nasib baik ade diorang tunjuk cenggitu cenggini nak pose lawa..ceittt,bukan tak reti tapi malu uhhhh..dah la kene jadi gadis melayu..nasib tak suruh jadi ustazah pilihan..HAHA.. $__$

Thanks ye dekat abang-abang senior yang kahcak lagi gantang bangat *ayat nak suruh amik gambar lagi,bodek ni...bodek..! kuikui -__-" semua gambar lawa sangat-sangat !ohsem and kasi 10 kali Thumbs Up gitu plus sekali dengan kaki..kuikui..oke,stop joking lorhh..

Bagi sesiape nak cari fotografer best,dapat pakej yang murah lagi ohsem..contact lah diorang..komfirm tak rugi..ewahh..contact dengan Redzuan Azis,Kamal and Najib..lawaaa uhh..diorang baik,takde nak tengking orang..macam rupe harimau lagi lah takde..kan? kan? korang kan? teheeeeeeeee

Lepas ni,ade shoot lain lak dengan ahkak senior..tunggu jela dengan muke blurrr..mintak-mintak dapat tema rock and roll pulak..dah takmo gadis melayuuu !! HAHA,gadis Jepun takpe,mulot cam cipot tecik tecik..Geisha gitu..huiiii,haram nak solek bagai..ahh taknak -__-"

Thanks ye senior-seniorkuhhh :')
p/s :gambar laki dekat atas tuh adelah Redzuan Azis yang bajet macho yer..HAHA :P

LIKE la kalao suke story Yana nieh...daaa

Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

51 comments:

Ku Azhar said...

aiyookkk!! smua gambar cantik!!! hehehe

FizaFizz said...

wahhh.cantikk lahh awakk! ;)

marliyana mk said...

semua cantikkkkkkk :)

chE's dAughtEr said...

cantik..

fidah adie said...

cantek :) jealous ah..huhu...

BHAIHAQI COOL said...

Wahhh~~ hbat nyaa~~ Cool~~

AwieKashi said...

Ok...REALLY AWESOME!!!

ainie yusof said...

bestnya jd model :)

CynthiaShin 欣倪♥ said...

Cantiknya semua gmbr ni semua . Suka suka suka :)

Soda & Ice Tea said...

cun gilak . gilakk :D

syAzAnA said...

jeless.



kbai

Noor Anis said...

cantek sgt2 ! wow !

.eypgonzales. said...

yang last shoot tuh mmg sgt ohsem ..!! >,<

aisha jamal said...

cantikk gilakk sis ;)

Ana Farhana said...

comeii..

IEQAH said...

phewittt..model :)

hibary said...

cantek....kagum~~

yan_n.i.m said...

aummmm cantek nyer gamba eh, bju pon lawa ok.! :P

✿ Cik Nisa ✿ said...

warhh cantik + comel ^.^

kaizen said...

pic by ahmad kamal yg 1st tu lawa...cm dpt nur pulak... hehehehe

*wahhhh model..... nak sain.... nak sain.....

Zana said...

akak yana sentiasa lawa XD

Zana said...

akak yana sentiasa lawa XD

REDZUAN AZIS said...

saya bajet macho??hish....dah mcm nasik bajet bunyi nya..

fae jamal said...

kamuu cantik dear! :D

onie said...

baju kurung kamu ada 4 layer tang tangan,fuhhhh! :D

yqnq ellyana said...

@ ku azhar :hehe,tenkiu ^^

yqnq ellyana said...

@ fizafizz :eh2,terharu sgt owg femes dtg komen..huu..awk pon lg lawa tau

yqnq ellyana said...

@ marliyana :thanks a lot ^^

yqnq ellyana said...

@ che' : thanks a lot ^^

yqnq ellyana said...

@ fidah :huu,biase2 jelah yang

yqnq ellyana said...

@ bhaihaqi :hehe,cool abes :)

yqnq ellyana said...

@ awie :thanks yer

yqnq ellyana said...

@ ainie :biase2 saje :)

yqnq ellyana said...

@ cynthia :thanks byak2

yqnq ellyana said...

@ soda :hehe,cun je..takmo jd gilakk :P

yqnq ellyana said...

@ syazana :eh2,marah puleee..haha

yqnq ellyana said...

@ noor anis :hehe,thanks :)

yqnq ellyana said...

@ eypgonzales :hehe,tenkiu yer ^^

yqnq ellyana said...

@ aisha :thanks :)

yqnq ellyana said...

@ ana :thanks :)

yqnq ellyana said...

@ Ieqah :huhu,mane de model :P

yqnq ellyana said...

@ hibary :thanks sgt2

yqnq ellyana said...

@ yan :baju pinjam mmg omei :P

yqnq ellyana said...

@ cik nisa :hehe,tenkiu ^^

yqnq ellyana said...

@ kaizen :haha,meh2 nk tlong sain kat dahi awak..kah3

yqnq ellyana said...

@ zana :biase2 je syg ^^

yqnq ellyana said...

@ zana :thanks !

yqnq ellyana said...

@ redzuan azis :haha,marah nampak :P

yqnq ellyana said...

@ fae :awk pon omei tau :)

yqnq ellyana said...

@ onie :thanks :)

NuRuL AtiQAh said...

Asslamualaikum kak :)
Salam perkenalan :)
Lawaaa sangat ! Excited saya !
Akak sesuai sangat jadi model !

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)