Oct 27, 2011

Dinner FIST 2011



Hye peeps! tensyen betol hari ni sebab kena layan berukbend yang lembab bak sepot sedot tuh..nak update belog pun kena pikir due ploh hempat kali,fuhhh -__-" naseb baik hati ni banyak sabar hari ni,sabar lah sangat..hihihii..Actually dan lame nak post entry yang satu ni,asyik tangguh je tanpe sebab..

Baru-baru ni fakulti Yana ade buat "candle light"..HAHA taklah,buat dinner fakulti..banyak jugak la pengalaman pahit manis sepanjang seharian event ni berlangsung,ecehh..tapi takmo gitahu la yang pahit tu..hanya orang tertentu je yang tahu dan mengalaminyer..cess sumpah poyo ayat aku..wawawa T__T  Nak tahu kesah dinner kitorang? Jum bace dan tatap gambar yang kononnye cun sampai habes tau

Pengguna tenet yang lembab,harap maaf ye sebab gambar banyak benor..hehehe



Group Yana diberi tugasan hias dewan..tema kitorang adelah Hitam Putih plus Elegan lah jugak seposen due..kuikuikui..Group kitorang dah set up tempat starting pukul 12 tengahari kat dewan hotel tuh..memang seronok ah skip kelas..HAHA..majlis start pukul 8.30 malam..memang kelam kabut sebab nak kena setelkan belon hampir 400,erm..tapi rasenye tak sampai 400 pun buat hari tu..tiup belon? memang terpakse lah kan..sampai naik kembung perut penuh dengan angin..hihihi..kerja banyak banyak yang amat petang tu,tiup belon,setel decoration dalam hall,dekat stage lagi..Fine,siap pukul 6 petang dengan muke amat penat.-__-"

Sesungguhnya Yana dan kawan-kawan pergi dekat hotel tu dengan kenderaan sendiri..2 kereta okeh,yang lain pergi dengan bas yang disediakan..dah la sampai lewat,MALU -.-" orang dah start majlis..ceh dah macam Cinderella masuk dewan lak kan,yelah..sampai lewat memang mata orang tak lari la tumpu dekat sekolompok bebudak omei nieh..mak oii perasan betul HAHA

 

Dah masuk dewan,tengok-tengok Dean dah sampaikan sijil kot dekat student yang dapat pangkat Dekan last year..Yana? hanya senyum dari jauh..sob sob..bile lah nak join Dean List jugak kan..haihh..

 

 

 




Nyumnyum..tu la antare makanan yang tersedia hidang dekat dinner kitorang..actually banyak lagi,berpuluh-puluh jenis..mahu jenuh nak tempek semua gambar makanan kan..kang meleleh air liur orang yang tengok belog Yana kali ni..HAHA..ade traditional ade western..pencuci mulut pon best best..GULP! nak lagiiii~ !


Buah hati Yana tak ketinggalan buat persembahan malam tuh..ehem ehem,terharu..cehhh..teka mane satu si dia..sape dapat teka Yana kasi choki choki...HAHA,okeh? 

Dah siap makan-makan,berhibur dengan persembahan para pelajar dan lecturer..haruslah ade sesi bergambar bersame jelitawan serta rupawan serta kekiutan di dewan kan..hikhik..








Gambar dengan cik abang haruslah besar nyata dan jelas..HAHA..sampai kat sini je..babai you olss :)

P/S: LIKE JIKA SUKE :) 




Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

22 comments:

amy azuha said...

wahh grand nyaer dner..ami pn baru lpas buat annual dner baru2 ney..jom jenguk :)

Bidadari Syurga said...

wahhh... cantik pic yg background belon black n white tu...

p/s: hai cik blog yg comel.... salam kenal....

fany wany said...

huiiiiiiiii cantik2 semuanya.
makanan pun sedap2.
ekekeke

Qaseh Puteri said...

cntik nye awk..

kaizen said...

ok yg tudung hitam-putih berbelang2 tuh sape name?? nk try ngorat....hehehehe

*nak sain dia skali eh....

yqnq ellyana said...

@ amy :yeke,mesti lagi grand kan? satgi yana jenguk yer ^^

yqnq ellyana said...

@ bidadari syurga :hahai awak..salam kenal jugak yer ^^

yqnq ellyana said...

@ fany :amboiii,nmpak makanan je dye kan..huhu

yqnq ellyana said...

@ qaseh :thanks awak :D

yqnq ellyana said...

@ kaizen :pergi ah tanyer tuan punyer badan..malas nak layan -.-"

yan_n.i.m said...

wahhh semat ah hitam putih theme die. :P

MiSz fiFiEyQa said...

wah..yana nampak vogue la in black!! ;)

Syahbinar Shuib said...

sedappnyerr makanan die... :))

Myza Sam said...

wah beshnya dinner . sume cun cun :)

yqnq ellyana said...

@ yan :huhu,semard tol2 ke? :P

yqnq ellyana said...

@ fifieyqa :tenkiu ^^

yqnq ellyana said...

@ syahbinar :hehe,sedap pon bukan dpt masuk mulot sume

yqnq ellyana said...

@ myza :mesti ah kene cun time dinner..hehe

Ain SSB said...

Woah sedapnya makanan! huhu. Lawa2 la you girls! :)

yqnq ellyana said...

@ Ain :hehe,opkos kene lawa2 :)

Nur Aischa said...

wahh tema hitam putih ya. eh eh ada sweet couple pulak gmbr paling last tu. hee ;D

yqnq ellyana said...

@ Aischa :alamak ! maluuu..hehe

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)