Oct 28, 2011

Cabaran Harus Dilaksanakan


 

 
Selamat pagi (^__^)..........
 
Makin hari,makin banyak tag yang Yana dapat bila bukak pelan-pelan hencik shoutbox omei kelip-kelip tuh..nak buat tapi takde kudrat,HAHA..ayat poyo cam ape entah kan..tapi Yana lebih berminat dengan tag untuk buat cabaran pe entah bende alah ni..ade 2 tag yang telah ditag oleh si fulan mane entah mengetag Yana sejak berabad tahun lepas..HAHA,apesal ayat cam berbelit jek nieh? sekolah ke tak ni..haiyaa..menanges cikgu BM aku kelak tengok anak didik dye cenggini..erghh..so sesiape nak join mari laa..kite buat same-same..weee~ maksud Yana buat di blog masing-masing lah yer..tapi kalao nak update dekat blog Yana ape salahnyer kan? tak gitu? hehehe..

p/s : maybe dh ramai buat..huehuehue

TAG 1

Day 1- your facebook profile photo
Day 2- a photo yourself a year ago
Day 3- a photo of someone you love
Day 4- a photo that makes you happy
Day 5- a photo of you making funny face
Day 6- a photo of a former crush
Day 7- a photo of you and your bestfriend
Day 8- your most recent photo of you
Day 9- a photo of you have taken
Day 10- a photo that make you laugh

TAG 2

1. Introduce yourself 
2. Explain your current relationship status 
3. If you could only have one wish, what would it be ? 
4. If you could live anywhere in the world, where would it be ? 
5. The most amazing thing that ever happen to you 
6. Your bestfriend(s) 
7. Choose lyrics and why you choose them ? 
8. If you could change anything about you, what would it be and why ? 
9. Someone you look up to ? 
10. Your family 
11. Google the meaning of your name and share what you got 
12. A famous person you've been compared to 
13. Something that put a smile on your face no matter what 
14. What are you afraid of 
15. Describe where you live


Oke,ade 2 aktiviti best dekat atas,sape-sape takde idea nak update blog..boleh la join cabaran dekat atas tuh..best,nanti sesame kite share ukeyh..hehe..boleh la update everyday hampir sebulan tuh..agak-agak mampu tak? HAHA ~~




Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

10 comments:

D'ya Marshmello said...

hahaha, wahh. interesting! hehe, boleh la join agak2 kalau xdew idea nak taip entri ,.huhu

JOM BACA & KOMEN : Mangsa Fesyen Ala-Ala Lady Gaga

ZURAINI said...

cam besttt! tp kalau saya ada cuti sebulan boleh la buat semua tu. huhuhu

yqnq ellyana said...

@ dya :hehe,tu la..kalao free mmg best nk taip entry..tmbh2 idea byak..huhu

yqnq ellyana said...

@ zuraini :alaa,xtgu cuti sebulan pon boleh..hehe

J.Syazwana said...

macam tak mampu. hahaha :P

Amoychanteks said...

nak buat gak tp ntah mampu ke nak update tetiap hari..muahaha~

AL-AFIQ said...

PINJAM YANG NO 2 TU YE.
NAK TRY BUAT KT BLOG SENDIRI PULAK.

yqnq ellyana said...

@ syazwana :cube lah dulu..hihi

yqnq ellyana said...

@ amoichanteks :hehe.try it first

yqnq ellyana said...

@ afiq :sile2..gudluck yer

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)