Oct 9, 2011

Yana sombong? Bajet Retis? Ewah ewahh




Assalamualaikum readers :')


Haruslah tempek muke watlek watpeace kejap sebab entry ni bikin gua panas tahap cipan..HAHA..ahh takde lah,Yana cool..daddy cool..lalallaaaa..bila dah sorang-sorang dalam bilik haruslah tunjuk muke tak senonoh plus tengik kononnya cool..hakikatnya tak punn -___-" huduh benor buat muke camtu..biaselah,webcam jek nieh..mane nak guna dslr cam orang kaya-kaya tuh..HAHA,gelak sorang sorang aku nengok..watlekk..abaikan abaikan abaikann

Siape yang cakap Yana sombong haa? Bajet retis?

Ewah ewah..nak kena cili ke mulot tuh..GGRR *berubah jadi singa betina..punca utama orang hantar mesej dekat inbox camtu sebab Yana tak approve korang dekat facebook yer? ni nak nanges tacing 40 hari 40 malam nieh..bukan Yana taknak approve tapi fren Yana sekarang pun dah dekat 5000 dah..dah nak expired my limit woo..nak like Page orang pun dah tak boleh..so? mari tengok ni kejap,mari mari!


Fren request untuk beberapa saat lepas..dah naik 13 orang kan kan? Tak cukup tak cukup..tengok sini lak


Ni bila Yana bukak list keseluruhan friend request sejak bulan lepas..1002+3 berape hakak habang hadik semua? 1005 orang kan? haaa plus 13 bebudak omei request dekat atas tadi lak jadi berape? 1018 orang kan? oke fine..yeayy bijak matematik semua ! :) watlek watpeace

Acane nak approve? dah tak boleh sayang sayangkuhh..and after tengok profile mostly come from my blog laa..the bloggers..wah suka sangat sangat..ingatkan takde blogger nak kawan dengan kite ni an..hukhuk..oke ayat nak kasi penampor je rase kan..everyday Yana try remove mane-mane si fulan yang tak berape nak penting dalam hidup dekat facebook tuh..HAHA,yang suka annoying yang sombong tak pernah nak tegur yang gatal-gatal dan sewaktu dengannya..lepas tuh approve one by one..wuhuuu..kesian kamekk -__-"

Tapi kan sebenarnye korang boleh hantar mesej dekat inbox Yana..akan dilayan la jika hati nak layan..hikhikhik..ramai tanya camane nak contact Yana sangat kan..oke soalan ni dah diajukan lebih seribu orang! waaa manyak tipuu maa..dah lebih 10 orang laa..so lepas ni just contact Yana kat sini yer..online 24 jam! hamboihhh -___-" over tuuu

FACEBOOK 1


FACEBOOK 2


TWITTER

  
FORMSPRING


Oke dah siap ! lepas ni tamao hantar mesej bukan-bukan dekat Yana lagi tau..tacing sangat! harap jelas la kenape sampai sekarang masih ramai yang tak boleh jadi fren Yana yer..watlek watpeace *angkat dua jari..

JOM LIKE PAGE YANA


p/s : entry dari hati..bukan untuk di kopipes





Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

28 comments:

justcallmeanis said...

waaa mmg retis betol :D

nuruashia ♥ said...

perghhhh ni tahap retissss da neh hek9!~

Addin said...

wahhh femos ni :p kawan dengan artis la addin ni.

Sufinah Yussof (SY) said...

wah! ramai, ramai, ramai.

kaizen said...

wahh retis3.... nak sain!!!! nak sain!!!

*jgn removesy.. oh peliss... heheheeh

MaiRa QuEeN said...

retis nie!!nak sain??

Atiqah Wadiah said...

hye retissss :)

SAYA BUKAN SAMDOL said...

hotstuff gituwwww!

NanaStrawberry said...

law camne saya pun retis jugak la hehe

AwieKashi said...

OK...
dengan ini ANDA di gelar ARTIS!!!

nick dot anis said...

yana...nak sain! haha

Cik Pieja said...

wow..bnyeknye..smpai x leh nk approve..heheh..memng retislh..;)

sis92 said...

wah famous amous la kamu ye hehe
klu sudi jomla join segmen sis :)

Paris Lipton said...

wahhh mmg kategori retis nihh dik nonnnn hikk

Ana Farhana said...

wahhh! ramai nya add dia... byk peminat ni cik adk ni.hihi

cheqwa said...

cheqwa dah friends ngn yana! yeaaay :D
thanks yana :)

J.Syazwana said...

kire kite ni golongan bertuah lah dapat fren dengan yana? hehe

Pendamba Mawar said...

yana combonk gak..xkire.haha.. kidding..:)

DrNurhuda said...

hehehe .. nk jadi mcm yana gak boleh ??

Ms Fai Ayie said...

thanks yana sudi singgah "umah buruk" akak ;))

Dari kulit berjerawat yg bernanah...Kini semakin cerah dan licin

yan_n.i.m said...

wahhh retis btol nih.. ramai noksss requestt nk jd fren. hikss

Miss A said...

perggg,rmai fren request,opkos la awk femes <3

Cik Dolly said...

waaa..t nk follow ur fb pula..bnyknyer..teheeee :)


CiK DoLlY dAh fOlLoW Ur blOg
PlEasE fOlLoW My bLoG aT: http://cikdolly90.blogspot.com/

Ain Zulaikha said...

wah banyak page :) hehe

Lyssa Faizureen said...

cecehhh . dia sudahh jadi retiss ^^

onie said...

tudia! banyak gila yana :D

onie said...

tudia! banyak gila yana :D

Eyra. said...

Ramai peminat die ;)

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)