Oct 6, 2011

Seronok tahap Juta Lemon


 
Assalamualaikum readers belog Yana :') *kinggg !!!


Toink toink ! saje nak tempek muka kejap supaya orang tak lupe diri yang tak berape nak besar ni..hihiiiihihi..ade penggemar kaler pink tahap cipan tak kat sini? haa sile sile angkat kening cepat..pheww...entry kali ni sebenarnye takde lah hebakk sangat tapi kan kan kan..nak bagitahu dekat satu dunia yang Yana seronok tahap juta lemon dah nie..

Dah lame tak bukak shoutbox,tetibe hati rase gelisah pelik je hari ni tengok shoutbox..ahh try lah bukak..kot-kot ade offer dari Dato' ajak keluar makan..HAHA..lepas tu kan..

Tengok ade bende nieh..

Errr...

Senyap kejap..

Betul tak nie???

Sebab macam tak cayer pun ade...

Bukak jelah...

Nah ! tengok dye kasi ape dekat Yana..

|
|
|
|
|
|
|
>>>>>>>>>>>>> senyum dulu cepat !


Sebab tu Yana sengih sampai ke telinga dah hampir 3 jam nieh..dah crampp giler mulut..hihii..first time menang contest..ekelehh,kau dah banyak kali menang contest tak payah ah bangga..watlekk watpeace *angkat dua jari..

Nak tengok entry omei pink pink tu marilah kelik dekat sini tanpe segan..hihi KELIK KELIK

*maaf sebab muke dalam entry tu dah macam toyol..kuikui..

Mungkin rezeki datang berlipat kali ganda untuk Yana kali nieh..sebenarnya bukan menang contest je tapi dapat menang Giveaway yang dianjurkan Tengku Nizam jugak..hee,watlek watlek..Yana menang 3 shawls..bestnya dapat banyak hadiah free..tengok lah sini kalao tak cayer,my beauty cute macho number is 132..Yana disini hanya tunggu hadiah di postkan je dengan hati senang kaki goyang goyang muke takleh blahhh..ngee..ade sape-sape jelesh tak? errr mari nak kongsi hadiah :D

Esok lusa nak update dapat hadiah lain lak..HAHA..berperingkat-peringkat yer

Babai awak-awak semua *Peace Yawww

Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

19 comments:

fatiniathirah said...

wahh,, sukEW lah tuh ! =D

NanaStrawberry said...

alar, jeles ne :P

NUR FARAH NASUHA said...

tahniah :))

Teletabis said...

wowot!besh2...nk gk

Fatin Farhana Binti Ramli said...

untong la menang contest kan .. tahniah ..

mira said...

tahniah yana! ;)
kite pon ade join contest kt fb..nak ajak yana tlg vote kan utk kite la..blh x yana?^^ *smbl buat muke comel.haha

1) Like fanpage: http://www.facebook.com/pages/Eddie-PhotoVideo/171380766377

2) Like gambar saya: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150323963206378&set=a.10150314387381378.359520.171380766377&type=3&theater

thanks yana! nnt ajak kwn-kwn awk vote kali ye^^

Nur Aischa said...

wah tahniah ya! ;D comelllllnya sis gamabr yg pakai lens tu. hee

Michada said...

besnye!!!!!!! mmg jeles tahap gaban ni..

yqnq ellyana said...

@ fatini :mesti ah suke.. :P

yqnq ellyana said...

@ nana :huu,jgn jeles2..kui3

yqnq ellyana said...

@ farah :tenkiuu

yqnq ellyana said...

@ teletabis :hehe,takleh2

yqnq ellyana said...

@ farhana :haha untunglahhhh kan

yqnq ellyana said...

@ mira :amboiii pandai bodek yer :P

yqnq ellyana said...

@ aischa :hehe,thanks..u pakai lah jugak :D

yqnq ellyana said...

@ mischada :kui3..tahap gaban tuhh

Zana said...

emang jeles , jom kongsi2 hehehe :P

farah izwani said...

walah.
hadiah share ye. hehe
tahniah.

onie said...

seghonok letew :D

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)