Oct 15, 2011

Photoshoot #2





Cak ! selamat singgah ke belog Yana kembali..huhu,kali ni agak teruja nak update belog..even badan dah penat yang amat ni...seharian keluar, semata-mata nak balik rumah maksedare...nasib baik dekat je..pheww..


Sejak biler Yana jadi talent nieh? hoho...entahlaa belalang uii..dah bace post yang lepas tentang my first photoshoot? kalao belum,boleh bace dengan teruja sambil sengih-sengih bak kerang mushuk dekat SINI tau..wajib bace! kalao tak..errrr,malas kasi choki choki..LOL XD -___-"


Petang tadi Yana habiskan mase bersama fotografer hebakk fofular di UMP kejap..lefak lefak kejap sebelum balik rumah..photoshoot ni memang tak dirancang pun,main hentam je wehhh...dahlaa pakai baju harge 50 sen dari Kedai Hari-Hari..mekap apetah lagi..haha,tibai sudahhh :)


Nak tengok gambar photoshoot kali nieh? hah jangan malu jangan segan sile sile sediakan tisu sebab korang akan menanges secare tak sengaje mahupun sengaja tengok muke budak poyo ni berposing...kuikuikuiii




 


 


 


 


 


 

Kalao tak nampak boleh kelik gambar untuk tumbesaran sihat lagi abadi yer..


Credit to my ohsem photografer sebab sudi suruh budak omei ni jadi model kejap untuk beberapa jam..HAHA..terharu kejap sambil kesat air mata..wahhh..thanks ye REDZUAN AZIS..terima kasih daun keladi..esok luse tulat jemput shoot lagi...cehh,dah siap main pantun pulak kan..


LIKE je kalao suke cerita photoshoot Yana kali nieh..








Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

36 comments:

Hishyamuddin said...

lawa2..hehe

Rafhan said...

nice... :)

Ku Azhar said...

gambar ke-2 tu tngkap dari dlm kereta ke?

Myza Sam said...

comel comel belaka . beshnya ! dapat photoshoot . jelous la :D

Farida Amira said...

cantik :)

Azzah said...

cantik2 belaka

starzieti said...

bestnye dpt fotoshoot. sume gambar tuh cantik2. :D

afina rahmat said...

20 tahun ek? macam 14 tahun.. hehe

liya alia said...

pix lastu tu aku suka weh. natural. heeeee

Nur Aischa said...

wahhh cantik2 la semuanya! :D kat mana tu kwsn tmpt pokok2 tu?? bestnya, akak yana comeyyy hee

El-Janna said...

kiutnye.. cantik^^

onie said...

yana mang comei :D

wafa iman said...

akak . tempat ni dkat mana ?

Noor Anis said...

terserlah kecantikkan kamu ~~

SyAmSuL AnUaR said...

Nice Photo..I like...

yan_n.i.m said...

cantekk haihhh.. shoot kat mane..?

Wan_hazel said...

wah jadi model ye..kalau dekat kan boleh wan photoshoot yana gak..hehehe...nak try bullet baru wan nie...

FaFa said...

syoknye photoshoot. nak jugak ! anywy, follow kamu :)

yqnq ellyana said...

@ Hisyamudin :tenkiu ^^

yqnq ellyana said...

@ rafhan :terime kaseh..hehe

yqnq ellyana said...

@ ku azhar :haha,mane de duk dlm kete lahhh

yqnq ellyana said...

@ myza :tenkiu..ade mase mari photoshoot same2..hehe

yqnq ellyana said...

@ farida :thanks :)

yqnq ellyana said...

@ azzah :tenkiu ^^

yqnq ellyana said...

@ starzieti :haah,mmg best sbb dpt timba pgalman baru..huhu

yqnq ellyana said...

@ afina :wah2,mude nyer kalao form 2 baru..haha

yqnq ellyana said...

@ liya :haah.bkn snang nak snap pic lempar dedaun ni weh..penat aku..haha

yqnq ellyana said...

@ aischa :ni semua dkt Taman Gelora,Kuantan..tempat pon memang menarik sgt2

yqnq ellyana said...

@ janna :awk pon kiut jugak ^^

yqnq ellyana said...

@ onie :huu,terharu..awk pon same la

yqnq ellyana said...

@ wafa :dekat Taman Gelora,Kuantan

yqnq ellyana said...

@ Anis :hehe,terserlah ke..tenkiu ^^

yqnq ellyana said...

@ syamsul :huu,terimas

yqnq ellyana said...

@ yan :heyp thanks a lot..dekat Tmn Gelora,Kuantan.

yqnq ellyana said...

@ wan hazel :haha,boleh je..Yana oke..p jauh yg amat kan..huhu

yqnq ellyana said...

@ fafa :thanks sgt2

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)