Oct 26, 2011

BEN ASHAARI DAN RAKAN BLOGGER


Selamat Pagi Semua 
*walaupon matahari dah nak tegak atas kepale*

BEN ASHAARI 

Tengok je banner dekat atas ni sah-sah ade segmen dari Ben Ashaari kan?

Sempena cuti Deepavali,moh ler ramai-ramai join Segmen Rakan Blogger Hari Ni

Setiap Blogger mesti ade blog kan? kalao tak tang celah mane tetibe dapat name blogger..HEHE..tentang blog Yana ni rasenyer takde lah spesel sangat cam oranglain tapi ade lah jugak sikit-sikit..ewahh nak jugak lah kan..

Serba sedikit tentang blog Yana
  • Bakal berusia 1 tahun untuk beberapa hari lagi
  • Pilihan tema warna : Just Pink and Purple *peberet nieh!
  • Personal blog : Macam-macam story ade
  • Juga berkongsi tutorial cantikkan blog *sekarang macam dah bersara buat tuto :P
  • Jika ade kelapangan waktu,Yana suke edit blog
  • Blog Yana bukan tempat untuk memaki hamun orang,malah untuk kongsi cerita dan pengalaman hidup Yana jer
  • Update blog bila hati tenang and rendu dekat blog jer..hikhik
Sebab Yana berblog?
  • First time kenal Irine Nadia di Majalah Yezz,hati Yana cam tetibe rase nak try blogging
  • Minat menaip dan berkongsi segala jenis story yang berlaku sekeliling Yana
  • Isi mase lapang
  • Hobi !
  • Nak ade blog jugak ! sebab jelesh tengok oranglain ade blog ! HARHARHAR n__n
  • Boleh kenal ramai blogger lain,dapat tambah ramai kenalan..best best
  • Nak jadi blogger hebakk cam blogger otai
Idola?

Of course la Yana pilih Irine Nadia Marcello,kalao tak takdenyer nak start blogging nieh


KORANG LAK CAMANE?

Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

22 comments:

Cik Kamoo said...

singgah sini dr belog ben

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow

aiman fanboy k-pop said...

wahhh!hebat.....nak setahun dah beribu riban follower..jealous!ada tip tambh follower x?

yqnq ellyana said...

@ cik kamoo :thanks byk2

yqnq ellyana said...

@ cerita best :ehehhee,baiklah

yqnq ellyana said...

@ aiman :alaa,biase2 je ni

QasehSuci said...

salam kenalan...Qaseh dtg singgah dan follow...(^-^)

Syafiq Ahadin said...

Salam singgah dari saya, Syafiq Ahadin . :D

-✿Ayu✿- said...

salam kenalan! dri segmen abg beng!

nurul nabila bt medan said...

hye ! dri segmen sma ^^
http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

cikpjaz said...

Salam kenalan, Pjaz singgah sini =) dari segmen abg ben ^____^

izamin said...

selamat berkenalan :)
fizah dari blog abg ben :)

SoLy SoLicious said...

terjah ^^

http://soliciousstorynory.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

wanie wonek said...

singgah sini jugak. sudah follow kamu ea .. jom singgah blog saya pulak.

http://waniewonek.blogspot.com

c nana said...

terjah sni dri segmen yg sama.. hepi blogging (^__^)v


http://mizznana11.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

Arol Mubin said...

Salam perkenalan daripada Arol Mubin! Bakal berusia 1 tahun beberapa hari lagi, tapi followers dah hampir 7000. Hebat tue! :)

# Senarai Blog Segmen Ben Ashaari Dan Rakan Blogger :D
http://arolpunyeblog.blogspot.com/2011/10/senarai-blog-segmen-ben-ashaari-dan.html

SpidermanHere said...

Salam ukhuwah tuan blog. Lina datang dari segmen yang sama. Dah follow blog ni. Kalau ada masa, jom terjah Lina balik :) http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

cik eyqa :) said...

dari segmen abg ben .jom jalan-2 :) sambil follow :) cik eyqa da follow da :)
http://sweetlikecuppycake.blogspot.com/

KiMiE said...

Salam. Singgah dan follow. Dari segmen bro Ben :)

jom singgah : http://kimie-blog.blogspot.com

CikHoneyBee said...

salam.. cikhoneybee dtg dr segmen abg ben dan mtk maaf sbb lmbt singgah. jemput ke blog ya

http://storycikhoneybee.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

QmaRidh said...

Salam perkenalan.. jom singgah blog saya
http://qesahqasehqmaridh.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

Miss Ayu Nushka said...

salam ziarah.dr segmen yg sama.baru berkesempatan blogwalking.hehe
ayu dh follow.jemput2 la singgah kat blog ayu pula^^

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)