Sep 7, 2011

Mood hilang untuk Blogwalking


Cuti dah nak habis,tinggal 3 hari je lagi tinggal kat rumahku syurgaku nieh tapi barang-barang bersepah entah pergi mane..tak sah tak bersepah kalao memanjang cuti 4 bulan,fuhhh alamatnya kena beli yang baru la gamaknyer..ouh taknak guna duit raya! -__-"

Sejak dua menjak lepas raya nieh,fenomena baru berlaku secara meleluasa..termasuk terjebak dengan diri Yana nieh..yeahh,malas nak berblogging..hihihi,masih mood raya? tak dah kot sebab nak masuk sambung belajar senin depan T__T tapi kan tapi kan,mood blogwalking hilang jugak nieh..mane tak hilang kalao masuk blog sesetengah blogger dye buat hal-hal camni haaa
  • "kau masuk blog aku,kau kene follow..kalao tak suke kau boleh blahhh" perghh,awal-awal masuk blog dah jumpe warning dekat sidebar..errr,takut aku masuk blog camtuu -__-" nak suruh orang selalu masuk blog awak-awak semua janganlah guna bahasa yang kasar tau..manusia ni pikir 2 benda je,yang baik yang buruk..kalao tang buruk "kau hebat sangat ke nak kasi warning camtu?cam ah blog kau lawa sangat..blablablaaa" kang dah tambah dosa orang kat situ..huhuhuu
  • "welcome to my blog >ENTER< follow me yaa >ENTER< jangan lupe tinggal jejak >ENTER< jangan lupe drop coment sekali >ENTER< tolong jangan nak copycat kat sini yer >ENTER<" hah! berape juta pop-up nak keluar ni..tak enter-enter lagi blog dye..nak bagi masuk ke taknak tatau,korang mesti pernah alami benda yang sama kan? welcome note banyak sangat,naik geram kekadang..haishh
  • "alaa,dye guna cbox ler" actually Yana kurang suka bagi mereka yang gunakan cbox..Yana lebih suka shoutbox..tak tahu beza cbox dengan shoutbox/shoutmix? watever lah kan..kalao cbox ni yang kita kena taip URL blog,nama sekian sekian..kalao guna shoutbox/shoutmix dah tak perlu nak taip-taip bagai..contoh macam kat shoutbox blog Yana ni..senang nak tinggal jejak kan sebab dah sedia tertaip sendiri URL korang..actually Yana ni pemalas..banyak kerja nak buat..huahuahua~
  • "eh eh scroll ni betul ke tak,kejap naik atas kejap turun bawah" yang ni biasa berlaku dekat blog yang terlampau berat lah kan..nak tarik scroll bar yang tak makan saman tu kadang-kadang sakitkan hati je..last last tertekan [x] pulee..hihihii
Tu jelah yang buat Yana malas nak blogwalking,hal-hal lain macam lagu ke ape ke Yana tak kesah sangat..hoho..sebab Yana off volume kalao nak blogwalking,kang tak pasal-pasal mati kena sakit jantung tetibe sebab dengar lagu Black Metal kat blog orang..huuu..

BELITA GUMBILAAA

Thanks ye buat sesiapa yang join contest Photogenic tu..baru sehari buat contest dah 100++ penyertaan di album..ingatkan tak dapat sambutan,makin ramai join makin bertambah hadiah yer..so join cepat-cepat sebelum terlambat..yeahhh..nak tengok senarai peserta boleh kelik kat SINI yer..Thanks jugak sebab ramai join Lucky Draw contest,hebakk ah korang ni..cepat je..huhu

Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

8 comments:

Muhammad Iqbal said...

cbox yg selalu melemahkan semangat :)

SiBudakKurus said...

yana punya scroll bar pun ada masalah ke erk?sebab kadang2 dah tarik bawah, die naik balik ke atas..

0nenanina Vanilla said...

yang no.2 tu xpenah lagi jumpe..hihi.. klu na trus tekan butang close.wahaha

nape bile klik or pas enter komen dkt shoutbox yana akan kuar page lain?

Miss Nadya said...

sama...nad paling tak suka..

new entry :: Rabu tanpa kata ツ

Mohd Izzar said...

bullet no.2 tu..
super annoying..

cik najihah said...

yg no 2..sangat menyemak haha..

nasha sanza said...

tau tak pe! memang bergun tips nie! Thank you!

RIMA DANIA said...

kadang2 simple itu indah =)

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)