Sep 3, 2011

Register Subjek Sudaa





Hati tenang bila lihat wajah budak-budak yang tiada dosa lagi..suci sangat walau gambar shaking,wawawa T__T"


Assalamualaikum semua,hari ni awal-awal pagi dah update belog,yeahh totally sangat menagntuk sekarang,semalam tido sejam lebih maybe..erkk -___-"

Cuti dah nak sampai ke penghujung episod,aduhh sedeh nieh dah sampai tahap klimaks pule,eleleleee..next week 11 hb pakai ramai-ramai daftar masuk Universiti masing-masing..korang dah daftar subjek ke? okeh,Universiti Yana baru bukak hari ni registeration subjek,start pukul 12 malam tadi,ape lagi..tepat saat jarum jam menunjukkan angka 11.59 berdesup online bukak laman web UMP,wuhuuu..senyum kambeng lah kejap kan pastu buat muke kera naik minyak..kikiki,ohoiii system mogok lalu tak kasi masuk homepage UMP naa..ulala,nyanyi bagai sebab agak tensen kat situ..alraitt semua nak daftar,sistem pun jammed.memang besh..tunggu punya lah lame..duk refresh beratus kali sampai naik bengkak jari..hihi,oke ini tipu sampai bengkak-bengkak..-__-"

Sesungguhnya mata amat mengantuk malam tadi,dah lah kena buat sendiri jadual ikut subjek yang kita nak amik..asalkan jangan ada clash kelas lain sudah..oke agak menguji kesabaran serta keimanan daku kat situ.uhuhuu..lastly lepas subuh baru tido,sedeh punya pasal sebab takleh daftar..membawa diri lah kowt,ahhaaa..sejam lepas tu ade kawan kacow tido..ggrrr

"wei Yana! cepat bangun dah boleh daftar nie,cepat cepat!"

Bagai nak sentap keluar bijik mata,terus bangun bukak lappy..memang masih ramai berusaha daftar lah gamaknya..MAMAI satu hal,adehh..nak tekan lain,lain benor jadinya..sesungguhnya Yana minta kawan je tolong register kejap,tengok-tengok ada kelas dah full kan..ai sentap makngah betul..apesal cepat sangat orang kebas kelas nieh..bentak mogok sorang-sorang sambil tenyeh-tenyeh mata..hihihi,lebam sudaa..lepas ubah-ubah balik hampir sejam,ni lah jadual yang mampu dibuat pada saat-saat sades ni..ceittt ayat cam nak kene tampor,ewahh.


Tu lah gambaran jadual Yana untuk sem 3 nanti..siap buat kalerful lagi tuh,cam bebudak jek..aduhh,padat nohhhh -___-"
  • ENZYME TECHNOLOGY AND FERMENTATION
  • ENZYME TECHNOLOGY AND FERMENTATION LABORATORY
  • BIOPROCESS TECHNOLOGY
  • BIOPROCESS TECHNOLOGY LABORATORY
  • TESTING & CALIBRATION METHODS  
  • MALAYSIA: THE IMPACT OF GLOBALIZATION  
  • ACADEMIC REPORT WRITING
  • SOFT SKILLS I 
Subjek apekah itu? yeahh,Yana kan amik kos Biotech,for sure lah banyak belajar tentang Biology kan,siap selalu buat eksperimen dalam lab gitu..ewahh,time eksperimen menjadi lah paling besh,kalao tak menjadi tak best jugak..kompom.

Harap-harap masuk tahun 2 nieh dijauhkan lah penyakit malas,penyakit berjangkit tuh..hihihi,impian dulu tak tercapai,why not cuba untuk sem 3 nanti kan,InsyaAllah..buat dan jangan pandai cakap saje..erghh GGRR

Oke,update kejap je nieh,mau qada tido jap,mengantuk yang amat..hehe,selamat belajar ye semua.





Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

25 comments:

★♫ Ct Hajar ★♫ said...

x tau pasal U

saya budak sekola lagi


*tetiba*

EnciK AxixOu said...

uih . Cm budak skolah ada jadual.ngee.slmat b'jaya dalam kerjaya

Miss Orangeee said...

x tdo mlm semata-mata nk reg sbjek...akhirnya pg td bru dpt tembus web ump...

AwieKashi said...

hahaha ..gud luck!

eiraabdullah said...

same la kite...berjaga hngga ke pagi semata-mata nk regstr sbjct..

H.J said...

selamat belajor la..nampak susah je tu..haha

Yanaa said...

gud lap yep yanaa...:)

liya alia said...

geram aku dgn ump tuh.. tido bape saat jelah aku ni tadi. jadual yg di plan haram tak jadi.hahaha

::Cik Pija:: said...

fuhhh subjek2! mantoppp! hehe. gudluck dear :)

mish eden said...

aiyo nasib baik kite student uitm...b4 abes sem da kena dftr untuk next sem...nsb kelas utuk kos eden satu je...xpyh berebut...huhuhu

Urzain Hussain said...

goodluck..

nizam said said...

academic report writing sangat2 menguji kesabaran..kalu mr.musab yg ajar tekanan la kamu...

kos kimia ke?

yqnq ellyana said...

@ ct hajar :haahaa,lame2 tau la

yqnq ellyana said...

@ axixou :dh kalao xde jadual cmne nak blaja -___-

yqnq ellyana said...

@ miss orangeee :dugaan dugaan..hihihi

yqnq ellyana said...

@awie :tenkiuuu :)

yqnq ellyana said...

@eira :susah kan system jadi cmni

yqnq ellyana said...

@ H.J :haha,xtau lah senang susah..blom blaja lagi

yqnq ellyana said...

@yanaa :tenkiu :D

yqnq ellyana said...

@ liya :haha,sabor jelah liya oiii..

yqnq ellyana said...

@ pija :haha.memang mantop sungguh niii

yqnq ellyana said...

@eden :best lah cmtu,tak cam kitorang..kelam kabut dibuatnyer tau

yqnq ellyana said...

@urzain :thanks a lot

yqnq ellyana said...

@nizam :eh UMP jugak ke? yana kos Biotech (FIST)

A T I K A H L A T I F F said...

lahh yana budak biotech ke. heee

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)