Sep 17, 2011

Me Love You


Heloo ebelibodyyy..sihat? dah makin rajin pulak sekarang nak mengupdate kan,kesian my baby boo this belog hidup lonely nanti..sebenarnya entry kali ni adelah sambungan dari episod yang agak tergantung tak bertali dari entry SINI sebenarnya..huekhuekhuek..hah,dah macam itik pulak bunyinyer -__-"

Malam pertama Yana berade dekat hostel,fuhhh toksah cakap penat bagai nak rakkk..skru kaki dah longgar tau sebab duk angkut barang turun naik tangga..disebabkan perut lapar teramat, terpaksa lah turun makan tau..oke Yana dan 2 orang lagi kawan makan dekat kedai luar kampus..nyum nyum..kekasih hati saya ade text,cakap nak jumpe and nak kasi sumthing..tapi malas nak jumpe sebab tengah merajuk mase tu..hikhik..gedik pulak nak majuk majuk nieh..

Siap makan,terus balik naik bilik..mata dah kuyu cam kure-kure,mengantuk yang amat..tetibe kan..

Eh Ehhh,patung sapo lah duk menyemak atas katil Yana nieh..

Patung ni Yana and the geng panggil WATIMO LANDOK..hakhak..



YANA TENUNG TAJAM-TAJAM LANDOK NIEH..OMEI NYERRR :)
DIAMETER BADAN KALAH YANA TAUU,AINYONYONYOO


SIAPE KASI? KAWAN-KAWAN? KEKASIH HATI?
PAPE PUN,AMBIK JELAH DAH ORANG KASI FREE TUU..HIHIIHIHI


SAYANG ANGAT KAT AWAK,NAK PELUK TIUM PUAS-PUAS
NAPE OMEI ANGAT HAAA??




TO KEKASIH HATI :
TENKIU SANGAT-SANGAT TAU FOR THIS LANDOK
SAYA NAK JAGE DYE CAM SAYA JAGE AWAK
HARHARHAR n___n



Oke ini entry cinta hati saya..harharhar,meluat tak? sekali sekale nak expressed jugak perasaan kat dalam hati ni..tak salah kan? hehe

Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

34 comments:

PokCik BoTak said...

wah... untunglah.. pokcik penah bauat bnda yg sama macam bf yana tu kat special one Pokcik... Lbih krang sama je citer... blok pon kk3..

Muhammad Hafiz bin Zubir said...

landak ue cute mcm tuannye ! :)

nurpiska said...

untunglaa~

H.J said...

landok..?unik nama..haha

khairul akmal bin azman said...

landok2..
ape celop...sedap gak name 2..
hehe..
sweet entry cam owner blog nye gak..

Sara Ali said...

ala hai cutenya....

=)

Eyra. said...

Alahai besarnye bear die, kite punye kecik je tp okay la tu, ade jugak orang nak bg, hehe.

yqnq ellyana said...

@ pokcik botak :haha,teringat kenangan lalu ke :P

yqnq ellyana said...

@ hafiz :hehe,thanks kamuu

yqnq ellyana said...

@ nurpiska :huk2,untunglaaa

yqnq ellyana said...

@ H.J :haha,lawa pe :P

yqnq ellyana said...

@ akmal :hehe,naseb baik sweet kan,bhahaha

yqnq ellyana said...

@ sara :thanks yer :)

yqnq ellyana said...

@ eyra :takpe kecik besor pun,janji ade org syg kite..ewahhh

ciNdhaDahniEa said...

alolololooo... cute nye bebear die..~ heee

IkhAnif said...

watimo landok larr....walawehhh...nak try pluk skali rasa camner..>_<

nuruashia ♥ said...

wahhh lndak comey meyhhhh :)

Atiqah Wadiah said...

bezlah dia..ada bnda nk dipeluk2..hehe :)

yqnq ellyana said...

@ cindha :haha,tenkiuu :)

yqnq ellyana said...

@ ikhanif :ishh,takleh kongsi2..haha

yqnq ellyana said...

@ nuruashia :huk3,haah omei tiut niehh

yqnq ellyana said...

@ atiqah :hehe,u peluk ah bantal peluk :P

Amoychanteks said...

dah agak dah semalam..mesti dpt smting dr cik abg.. ;p

CTK said...

hehehe.besnyer dapat landOk...ape ke unik sangat nama tuh...hehehe


http://khayalan27.blogspot.com/

Ummi_R❀salici❀us said...

tomel!
tapi bf tak suka bg teddy bear laa pulak....

Nafisah Ruslan said...

wah suitnye.. dapat bebe besar lagi ;)

stoopidoous said...
This comment has been removed by the author.
stoopidous said...

love you too. :)

yqnq ellyana said...

@ amoy :hehe,ane aci tau dahh :P

yqnq ellyana said...

@ CTK :keekekke,landokk :P

yqnq ellyana said...

@ ummi :alala,ceannyer..pujuk lah cik abe suruh belikan 1 ..hehe

yqnq ellyana said...

@ nafisah :hehe,thanks yaa

yqnq ellyana said...

@ stoopidous :love u sgt2 syg,muahhxx :D

cheqwa said...

cuhmel! :D

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)