Sep 4, 2011

Hadiah Contest akan datang??



Ada contest baru ke? yes totally right,kali ni Yana nak lancarkan satu contest untuk semua pembaca belog Yana,cewahh..terbuka kepada semua blogger dan juga facebooker yer..oh yer! Contest ni belum bermula, sabar la yer..hehe,just nak tunjukkan sedikit hadiah-hadiah yang bakal para pemenang dapat nanti..sebut pasal hadiah semua orang suka kan..

NAK TAHU HADIAH-HADIAH TUU? JOM TENGOK!

 
 X1 RM100 Shopping Voucher (1 winner)
  
x2 MARY KAY Products (2 winners)


x2 Handbags (2 winners)

 

x1 Latest Handbag (1 winner)


 x1 Cute Dress (1 winner)


x1 Hot Blouse (1 winner)

 

x3 Shawl Amra (3 winners)
x10 pairs contact lens (5 winners)

x10 Micro Lensing Fibre (5 winners)

  x5 Latest shawls (5 winners)

 
x2 Shawls (2 winners)

 x2 Viscose Shawls (2 winners)

  

x1 VCO  (1 winner)

 

x2 VCO n Collagen (1 winner)

Setakat ini itu sahaja hadiah-hadiah yang orang sponsor dekat Yana..best tak tengok hadiah-hadiah mahal tu? Bertuah la kalao siape menang hadiah 3 teratas tu,hihihii..barang mahal tuh..kalao nak hadiah-hadiah tersebut,jangan lupa join contest Yana nanti yer? mane tahu rezeki korang ada kali ni..

Hadiah bakal bertambah jika ada pihak yang sudi sponsor untuk contest ni yer..tak rugi,siap promote page korang lagi ada laa..Ada sesape nak tambah sponsor? boleh contact Yana disini ye >TEKAN<

TEKAN LIKE BUTTON DIBAWAH UTK MERIAHKAN LAGI CONTEST



Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

39 comments:

Nurul Atikah said...

waa !! nanak shawl ^_<

sRie aRTy ! said...

bila contest nyaa? nakkk join !

nurul diana said...

wahh bestnye hadiahh !

Adnina Shahira said...

kak yana nk join gak....camner yea???

ANA said...

grrr hadiah dia ! best giler. nak join jugak >.<

EnciK AxixOu said...

lah untk pmpuan je ea . Haha

nurdani said...

bestnya hadiah....nak join

shahjiehan said...

bestnyaaaa.. tapi hadiah pmpn jeee

http://sjiehan.com/

yqnq ellyana said...

@atikah :haa,kemain juling mata tengok shawls yer

yqnq ellyana said...

@ srie :tunggu..seperaisssss

yqnq ellyana said...

@diana :jangan lupe join ye nanti ^^

yqnq ellyana said...

@adnina :tunggu next entry yaa

yqnq ellyana said...

@Ana :jemput lah join ramai2 nanti

yqnq ellyana said...

@Axixou :hihihi,tolong lah sponsor hadiah untuk lelaki jugak :P

yqnq ellyana said...

@nurdani :boleh je syg

yqnq ellyana said...

@shah :hihi,xpe..boleh kasi kt gf nnti

Nani said...

fulamak! meletop gitu!
memang sah2 lah saya akan join!
hadiah.. buat juling saja.. huhu~
contact lens, shawl, dress, handbag... erk.. *.*

nEa FleriDa / nIL said...

waa bestnya! :)

N A T A S Y A ツ said...

wah, hadiah nye gempak gempak !
bile contest nye erk ?
tak sabar nak join :DD

Qaseh Izana said...

Waaaa...! best la pula tgk....;D

RIMA DANIA said...

walaupun yang mega give away aritu tak menang..tapi dr situ lah selalu jalan2 blog yana...hahaha so contest yang ni pon x sabar nak join jugak.. lalala....

cheqwa said...

ohseemmmm!kompom join!hihihihi

yqnq ellyana said...

@nani :hehe,hati2..jangan lame sangat juling tuu :P

liya alia said...

hadiah memang terbaik ahhh.. tapi aku kalau dapat vc0 tu pon da syiok.. haha

yqnq ellyana said...

@nea :jangan lupa join yer :)

yqnq ellyana said...

@NATASYA :hehe,maybe 2 3 hari lagi..jemput join sama yer

yqnq ellyana said...

@qaseh :jangan tengok saje..jemput join nanti..hehehe

yqnq ellyana said...

@dania :huhu,usah lepaskan peluang yer

yqnq ellyana said...

@cheqwa :huhu,tahu dah u nak join :P

yqnq ellyana said...

@liya :haha,xpe..aku an taukey vco sekarang :P

Anum Afiq said...

hadiah mega give away aritu xdpt2 lg pun ;(

halidaRahman said...

menarikk :D

IEQAH said...

so bestlaa.nk join jugakkk :)

yqnq ellyana said...

@anum :harap sabar ye,hadiah otw dihantar

yqnq ellyana said...

@halida :jangan lupe untuk join ramai2

yqnq ellyana said...

@ieqah :boleh je syg :)

Aen Syeera said...

wah ! bestnye ! nnty klw contest tu da mula , jgn lupe bgtaw ! (:

yqnq ellyana said...

@AEN :boleh je aen :)

ada mokhtar said...

WOW bestnye hadiah. insyaAllah akan join =)

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)