Sep 23, 2011

Nie dodol bukan barbie doll



Assalamualaikum semua *angkat tangan sambil kenyit mata

Hari ni mood blogging dah kembali normal,agaknyer lah kan..kalao tak jangan harap nak update lelaju *geleng kepale laju-laju..Gegerl kalao mate bulat bak bola golf dan dapat bonus dengan saiz mata yang besar nampak cantik kan? tak tahulah bagi korang tapi Yana suka..sebab mata si penaip ni takdelah nak besar gedabak sangat,cukup-cukup mampu buatkan lelaki cair dengan kenyitan maut..HAHA *okeh ayat perah santan kat sini

Ramai yang suka pakai lens? Biaselah,bukan warna hitam je ade di pasaran sekarang,siap warna pelangi pun ade *oke tipuuu -__-" siap dengan diameter yang besar punyer..wow! barbie doll youuu,ceh cam gedik pulak kan..

Berdasarkan pengalaman :
Nak sumbat lens diameter 16 punyer,kemain luas-luas bukak mata..perghhh,apesal lah mate kecik angat ni..hampir 5 6 kali cuba barulah masuk..huekhuek,ape daaa..plus minus dengan takut satu lagi..tu yang lambat cam kekure merangkak tu >,<""

Mari Yana demo kejap

 

How about this? Yana try blue colour..wowoww,cam Minah Saleh celup pun ade..haa,cepat teka mane perginyer sebelah muke lagi,cepat cepat ! sape dapat teka dapat gula-gula jelly *angkat tangan tanda janji..hihihiii..Sukenyer kalao mata Yana betul-betul kaler biru,HAHA..berangan tak sudah..tapi lebih bersyukur sebab mata original Yana kaler hazel..errr yeke? coklat cairr lah kirenyer :P *nak jugak tuuu

p/s : ade nak bertutorial cara pakai shawl cam Yana tu? *iklan kejap yer

Dekat atas gambar separuh,mari nak kasi gambar full lak..cam dodol pun ade,nak banding dengan barbie doll jauh dua tiga kali..huekhuek *bunyi cam itik wehhh

 

 

Oke boleh tarik nafas lega sambil senyum manis cam madu sekarang..abaikan la muke yang tembam angat tu..haduihhh,malu kejap dekat ayam tau..ade sape-sape nak jadikan saya model tudung cap itik? lens cap ayam atau model tak bertauliah? HAHA,tak perlulahh..takde bakat *tacing tacing tacing !

Mane nak dapatkan lens yang murah lagi berkualiti? korang boleh laa melawat serta terjah page jual lens macam kat bawah nieh..best,lawa-lawa..latest punyer pun banyak





Try lah beli dengan diorang,konfirm superb habis nanti..auwwww~~ !


Like ler kalao suke bace entry plus gambar tuh,HAHA :P

Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

46 comments:

Phat said...

cantik nya

HI-DA-YAH said...

cantek la syg <3

Nurul Mazni said...

yang ni 16mm punyer ye?? tak baper selesa lah.. maz selalu beli yg diamter 14.5mm tapi effect cm 16 or 17mm.. :)

Paris Lipton said...

huyoh...cntik2~

jieha nasir said...

halamakkk.. cantikk nyaa mata tuh.. mata org sepet. sesuai ke pakai lens.??

Narrd's Adam said...

Serius cantik! !!

yqnq ellyana said...

@ phat :tenkiu yer :)

yqnq ellyana said...

@hidayah :biase2 je yang ^^,

yqnq ellyana said...

@ mazni :haah,yana pakai 16 diameter ye

yqnq ellyana said...

@ paris :hehe,tenkiuuu :D

yqnq ellyana said...

@ jieha :haha,pakai jelah ..try it first

yqnq ellyana said...

@nardd :hehe,awak pun same

IEQAH said...

betul betul..ieqah pun baru beli dgn pretty lens semalam... :)

cantiknye mata biru diaa

khairul akmal bin azman said...

wah2..
byk girl lawa2 skunk cm awk
so laki kat lua2..cari la gf cam owner blog ni..
pndai menulis pendapat n comel orgnye

Eyra. said...

Haa kan dah besar mata tu, cunnn ;D

m0sHiE~ said...

lens cnti, tuan cntik, so double cantik!^^

Sufinah Yussof (SY) said...

haha! akak pon baru je dapat contact lens dari lens mania hari khamis baru ni. gagah juga berjalan walaupon pejabat kk3 tu jaoh dari kk4 berteman kan payung. semangat nak ade contact lens baru la katakan. haha~ by da way, hi~ akak baru je follow adik.

J.Syazwana said...

tak boleh pakai lens sebab tak reti pegang anak mata. wuwwuuuu.

nuruashia ♥ said...

seyes cntek :)

hakamah hamyadi said...

cantik dan comel..love it

yqnq ellyana said...

@ ieqah :haah,cntik la mate pelesuuu :P

yqnq ellyana said...

@ akmal :eh yana biase2 je :D *shy shy cat

yqnq ellyana said...

@ eyra :selame ni mate yana tecik ke? :P

yqnq ellyana said...

@ moshie :hehe,thanks dear :)

yqnq ellyana said...

@ sufinah :alaa kesiannyer akak..wah,jumpe senior UMP laaa :D

yqnq ellyana said...

@ syazwana :hehe,bukak je luas-luas yang..nanti boleh la masuk tuu

yqnq ellyana said...

@ ashia :thanks yg :)

yqnq ellyana said...

@ hakamah :wehuuu,tenkiuuu :D

Urzain Hussain said...

eh comot skitlah picture tuh..huhu..
kidding..
nice pic..
[^^,]v

kaizen said...

wahh model ni lawa sgt laa.... nk sain....

Siti Nur Shahirah ! said...

lens npak mcm warne violet la , hee
style shawl sis yana pn nice , :))

Alia Syaza :) said...

whoaa.. cntiknyaa kak yana, tuto. tdung tu? nakkk!! tehe :)

MiSz fiFiEyQa said...

chantekk la yana...kite nak try pakai contact lens tapi takut alergik la...huhu..

kjaharun said...

comel :)

yqnq ellyana said...

@ urzain :haha,memang comot punn :P

yqnq ellyana said...

@ kaizen :mari la sain kat sini mehhh

yqnq ellyana said...

@ shahirah :hee,violet ke..after editing kowt :P erm,thanks yaa

yqnq ellyana said...

@ alia :ewahhh,cepat je dye kan :P

yqnq ellyana said...

@ fifieyqa :haha,alergic pule..jangan addicted sudeyhh..kui3

yqnq ellyana said...

@ kjaharun :tenkiuuu

kaizen said...

nah.... ingat syarat sain aritu x??

yqnq ellyana said...

@ kaizen : tak punnnn

easya farisa said...

canteq gya akq pkai tdung...sweet..:)

hira said...

masyuknyaaaaa~ huhu

yqnq ellyana said...

@ easya :thanks yer :)

yqnq ellyana said...

@ hira :hehe,masyukkk

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)