Sep 5, 2011

Hadiah Sponsor Bertambah?



Hai hai semua,uarghhh..lena betul tido semalam setelah lepas geram macam dekat entry SINI..HAHA,mengamuk betul semalam..oke oke amik feel happy balik..berita baik untuk korang ni haa,tadi buka facebook kejap..aisemen ade 10 orang inbox Yana nieh,nak tanya tentang sponsor hadiah contest Yana nanti..ewahhh, tapi bukan 10 orang nak tambah sponsor..2 orang je sebenarnya yang sudah confirm nieh..hihihi..nak tengok hadiah? mari mari cepat..


x1 Hot Blouse (1 winner)

 

x3 Shawl Amra (3 winners)

Okeh,dah banyak dah tu..semua barang gegerl,boboy gigit jari sambil jeling-jeling mata sebab tak puas hati..huhu,sape cakap boboy takleh join,,nanti taknak hadiah boleh kasi dekat emak atau kakak atau dekat Yana jelah senang cerita..opss! terlebih sudah..

Hadiah lain boleh tengok dekat SINI yer :')

p/s :Nantikan entry dinanti-nantikan tepat pukul 12 malam nieh..siape cepat dye untung laaa..



Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

7 comments:

CTK said...

contest ape ni yunk?


http://khayalan27.blogspot.com/

yqnq ellyana said...

@CTK :baru je nak mula..tunggu yer :)

Amalia Hazirah said...

Kalau dah mula, post di wall fb saye! :)

http://www.facebook.com/AlyaSaje

yqnq ellyana said...

@Amalia :hehe,oke

RIMA DANIA said...

setengah jam je lagi hahaha

kutoOobambOo / ericoanaci said...

waahh seng tul dpt sponser

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

cantik blousetu . hehe

:)

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)