Sep 5, 2011

Ohoii! Tak suka larhhhh!!


 
Hishh! bikin panas betul lah,habes kedut-kedut naik muka ni..erghh -__-" opss! bukan marah dekat korang tapi tak tahu lah kot-kot korang buat jugak natang niehhh..hish ! geram betul,tak suka larhhh! pantang betul kalao bukak facebook nampak kebende nieh..lagi pantang kalao tengok notification belambak invite aku kebende nieh..ggrrr! nak tahu ape? hah tengok sini meh


Ni yang buat aku naik hangin nieh..suka sangat invite aku main game dekat facebook..tak suke larhhh! ishh,nak buat pengakuan sikit nieh,mangkuk hayunn betoi -___-
  • aku tak suke main game
  • aku tak suke main game
  • aku tak suke main game
Kalao sehari setakat 2 3 orang invite boleh consider lah jugak..tapi kalao sehari dah 104 orang invite main game,haihh..ada yang nak kena baling pinggan mangkuk nieh..oke,agak agresif kejap..wawawa..segala jenis game dekat facebook atau mane-mane jelah memang aku tak layan and susah nak layan sebenarnya,tak payah nak ajak laa,memang tak reti nak tekan tang celah mane..lagipun aku bukan hantu game..agresif kejap..

Err oke baru boleh tido dengan aman sebab dah lepas geram kat sini..HAHAHA..tobat gilorrr..gudnyte semua..dadaa didiii duduuu




Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

16 comments:

EnciK AxixOu said...
This comment has been removed by the author.
EnciK AxixOu said...

garan ny die . Ish2

aiman said...

biasa lah tu.. hahaa

cheqwa said...

huhuhuhu,,,sama,xsuka jugak invite game tu :/

'Siti Nurazwaniza said...

samalah kita....Azwa pun geram sbb FB penuh dengan game notification....tapi buat tak tahu je...>3... tapi kekadang bengang jugak...

KAMIHIDUP said...

KAMI kembali, hiyargh! Selamat hari raya, maaf zahir dan batin dari KAMI. :)

yqnq ellyana said...

@axixou :garan ke garang?wakakaka :P

yqnq ellyana said...

@aiman :hish,ini dah luar biasa nihhh

yqnq ellyana said...

@cheqwa :tau xpe..hoho

yqnq ellyana said...

@siti :sabor jelah kan

yqnq ellyana said...

@kamihidup :hidup balik ke?haha...selamat hari raya jugak

Ain Fadhilah said...

block je lah game tu haha

D'ya Marshmello said...

huhu jangan cakap la .kalau d'ya bab2 game ni la selalu bengang.dah macam tak ada orang lain nak request, sbar jela

farah hanim said...

hehe
sabr jela akq
seng2 akq block je gme tu
xder org bole invte lg
heee

0nenanina Vanilla said...

wat x tau je dear.wink3

0nenanina Vanilla said...

wat x tau je dear.wink3

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)