Sep 9, 2011

Merasmikan Yana Sweetlovy Shop


Assalamualaikum semua,dah beberapa hari Yana tak update kan,sori sesangat yer sebab busy dengan contest dan juga nak buat persiapan balik Universiti lusa..fuhh,4 bulan cuti berlalu bak kilat..laju dan cepat je -__-"

Kali ni Yana nak merasmikan blog kedua Yana secara officially lah dekat semua,ohh yer blog kedua Yana ni bukan blog personal tetapi lebih kepada blogshop konon-kononnyer..hehe,baru sahaje ditubuhkan,usia blog baru 1 hari,hihihi..so baru ke lame?


 Welcome to Yana Sweetlovy SHop

Seharian edit buat blog baru,boleh tahan penatnyer nyahh oii..huhu,oke di blogshop Yana ada jual produk-produk Catalyst dan juga Homemade Chocolate..Produk-produk catalyst sangat best yer,semua jantina lelaki perempuan boleh guna,jangan risau..harga pun berpatutan dan akan di post dengan kadar segera menggunakan post laju..

Minat chocolate? why not order dengan Yana kan,so sweet gitu..dalam shop Yana ada sediakan contoh chocolate oreo je dulu,another chocolate akan diupdate dari semasa ke semasa..yelah,usia blog baru 1 hari lah katakan,hehe..

Jemput lah ke teratak baru Yana di Yana Sweetlovy Shop, digalakkan follow kalao sudi..huhu,ayat macam tagih simpati pun ada ni..jangan lupa tinggalkan jejak yer kawan-kawan,will follow you back soon..kelik je di link kat bawah ni yer..




Boleh jadi model VCO tak agak-agaknyer? hehe,testing testing..berminat nak beli VCO? boleh contact Yana di Facebook yer atau boleh lihat cara-cara untuk order Catalyst dan SweetChoc di SINI..why not mencuba untuk sihat dan cantik kan?

Ape tunggu lagi,jemputlah ke blogshop Yana yang tak seberapa tu yer..adios~

Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

23 comments:

Miss Nadya said...

gud luck my dear..:)
nad nak COCoa collagen..yana ada x??

Faqihah Husni said...

Waaah! Semoga perniagaan berjaya

CynthiaShin 欣倪♥ said...

Wah sudah jadi business women jyeah ? Nice job berdoa agar business you makin maju day by day :D

nuruashia ♥ said...

wawhhh dah jd businesswomen dah ye? gud luck :)

kaizen said...

gud!!! selamat berjaya!!!

*comey la model tu nk ngorat boley?? hehehe

KAMIHIDUP said...

wow, good luck. :)

D'ya Marshmello said...

wahh, bagus muda-muda dapat buat side income sendiri :) huhu

Jom baca entri hot! : Kenapa Lelaki Mudah Kalah Dengan Perempuan Cantik?

yqnq ellyana said...

@ Nadya :ade je,nad nak ke?

yqnq ellyana said...

@ faqihah :thanks sweety :)

yqnq ellyana said...

@ Cynthia :thanks sooo much dear :)

yqnq ellyana said...

@ ashia :hehe,mencari pengalaman,btw thanks yaa :)

yqnq ellyana said...

@ kaizen :haha,sempat lagi :P

yqnq ellyana said...

@kamihidup :thanks yaa

yqnq ellyana said...

@ D'ya :hehe,thanks lalinggg

Syahbinar Shuib said...

wahh...dah ade blogshop skrg nihh :)) hee~ comel gambar

yqnq ellyana said...

@syahbinar :huhu,tenkiuuu

kaizen said...

sempat jer.... hehehe nk sain n no hp boley?? hehehe

EjAt_mU89 said...

jln cni

Eyra. said...

Yana ade stok VCO? Hah senang eyra beli dengan Yana je, takyah bayar postage, hehe.

yqnq ellyana said...

@ kaizen :amboi..lelebih pule dye :P

yqnq ellyana said...

@ ejat :trimass :)

yqnq ellyana said...

@ eyra :ade je yang,nak boleh contact Yana kat fb nie haa

kaizen said...

hehehe jgn marah ye yana

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)