Sep 28, 2011

Contact Lens only RM15- Pre Order



Suka pakai contact lens? nak dapatkan lens murah dan cantik khas dari Korea? korang boleh order dengan Yana..Pre Order dan maybe korang akan dapat bulan 12 nanti..contact lens ni boleh guna 3 hingga 6 bulan, maximum expired untuk 1 tahun la..ada pelbagai pilihan,so korang pilih la mane-mane yang berkenan di hati yer..boleh rujuk gambar-gambar dibawah



Gothic 3tone 14.7mm 
ALL 0 POWER ONLY 

Natural 3tone 14.7mm
ALL 0 POWER ONLY 

Vanna 3tone 15.8mm 
ALL 0 POWER ONLY 

Puffy 3tone 16mm 
Brown, Grey, Blue, Violet, Pink 0-1000 (25degree per step)
Green 0-1000 (50degree per step) 

Sweet 3tone 14.7mm 
Honey, Grey, Blue, Violet, 50steps per degree 
PureHazel, Green & Brown 0 POWER ONLY


ML2 16mm 
ALL 0 POWER ONLY 

Puffy3tone 16mm 
Brown, Grey, Blue, Violet, Pink 0-1000 (25degree per step)
Green 0-1000 (50degree per step) 

Bling 17.5mm 
ALL 0 POWER ONLY 

Hana3tone 16mm 
Brown, Grey, Blue, Violet, Pink 0-1000 (25degree per step)
Green 0degree only


Devil 16mm 
ALL 0 POWER ONLY


CHARM 16MM 
ALL 0 POWER ONLY 

PEARL 14.7MM
ALL 0 POWER ONLY 

DARK WIND 15MM 
ALL 0 POWER ONLY 

DAISY3TONE 16MM 
ALL 0 POWER ONLY 

CRYSTAL -I 16MM
ALL 0 POWER ONLY


PUZZY/MARO 16MM 
QUEEN/KIKU 16MM 
MAGIC 16MM 
BURN 16MM 
DAISY 16MM

ALL 0 POWER ONLY


CHERRY3TONE 16MM 
ALL 0 POWER ONLY 

ANGEL 16MM 
ALL 0 POWER ONLY 

MAGIC3TONE 16MM 
ALL 0 POWER ONLY 

POPCDARK 16MM 
ALL 0 POWER ONLY 

DOLLY 16MM
ALL 0 POWER ONLY
 

Luna King Black 17MM 

Colour: BLACK 

Degree: 
1-1000 (25steps)



PRICE :
1 pair = RM15

postage rate :
RM6 = Peninsular Malaysia
RM9 = Sabah Sarawak





Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

22 comments:

zareliqa afiqa said...

teringin nak pakai.tp takut pun ada.=.=
ni ada power kew? :D

gua_kerek said...

klo skali ngan power naek harga x??

gua_kerek said...

klo skali ngan power naek harga x??

VaMpIrE oF LoVeR said...

kaloo nk bli lbey drik 20..kre harga stay 15 kew...or boley kurg???

AyiLarimA said...

Just nak tanye, elok ke lens ni?
Sblom ni kwn Mira ade beli dia ckp kalau nak bli lens, beli laa yg ade kualiti cox lens ni nak dipakai dekat mata. Bahaya kalau kite maen beli je.
Hopefully, Yana sure kan dulu kualiti lens ni.

*sekadar p'kongsian.

Nur Aischa said...

wahh nak beli laa :D mcm mana nak order dgn sis??

yqnq ellyana said...

@ zareliqa :ade yang ade power,ade yang xde..

yqnq ellyana said...

@ gua_kerek :harga semua same

yqnq ellyana said...

@ vampire : 1 pair RM15..so kalao 2 dh jadi RM30..and so on~~

yqnq ellyana said...

@ ayil :maksedare yana pakai,oke je..xde effect pape

yqnq ellyana said...

@ aischa :boleh inbox dekat FB yana yer

Anis Skarz said...

Nak beli! Tapi...kalo ade power berape? Mahal x? Terjamin ke?

VaMpIrE oF LoVeR said...

so kalau nk bli 20pair hrga still sme lew ea???? engtkn ley kurgkn sket...

Moshie de Cuppy cake said...

na order! :D
klu ad power harge still sama ke? then cm ne na contact yana?

cheqwa said...

kalo pre-oder,bile boleh dapat?cantik je sume nih :D

yqnq ellyana said...

@ anis :harga semua same :)

yqnq ellyana said...

@ vampire :yang tu boleh pertimbangkan :)

yqnq ellyana said...

@moshie :boleh contact di fb yana yer

yqnq ellyana said...

@ cheqwa :bulan 12 nie

VaMpIrE oF LoVeR said...

bg no fon boley???

amy farina ♥ said...

kak yana , ade stock lg tak ? sy dah PM akak , tp akak tak reply ;/

Qaseh AMaya said...

nk tanye...ad stock lgy x??

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)