Jul 25, 2011

Stay cute



Selamat petang you olls, buhsan sangat hari nieh sebab tak keluar rumah pun..ouh cuaca sangat panas, haruslah jaga kulit muka agar tak terbakar -.- ,tapi kan..jari terase nak menaip tapi no idea GGRR, paling tak suka jadi macam nieh, harap maklum.

Bila otak tak berapa nak center maka keluarlah posing poyo depan kamera gara-gara puas teramat..anggap jelah wordless okeh..haha =.=" *nothing to say anymore





  • peace no war
  • belajar kenyit mata, still sepet macam amoi -.-
  • peluk bear, besh maen peluk-peluk nieh.eeiiihaaa
  • muke sengal ubi
saya sedar saya tak cun, harap jangan kutuk..kah kah, apesal sedikit touched nieh =.=" lagipun saya cuba maen-maen belit shawls tadi..oke tak? wehuu >,<


Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

12 comments:

♥ Nurulz Sabeeha ♥ said...

okeyy sangat :) suke :) comel jer beeha tak pandai nak belit-belit shawl ni :3

cik fadh said...

comel jer yana !

RARA aihara said...

kiut ! !
pandai main belit2...
myra xpandai...huhu~

ZURAINI said...

ok jep! hee.. :D

Siti Nurazlinda said...

okayy lah tu , cantik belit belit . daripada linda ni , langsung tak reti pakai . kesian . . . :'(

aiman said...

bosan kan.. nak taip xde idea.. hadoi.. same here.

kasmadiana said...

ok la kak..cantik pa lilitan shawl tuhh..:)

nuha ahmad said...

i pun ada satu teddy bear,bff kasi,
tp xlah besar cam yana punyelah....hehe

liya alia said...

yanaaaa... makain cantikk cun meletopzz gitu... tak sabar nak jumpa nanti balik U.. heee

saya dewi said...

comey comey!
sukaaa :D

Nur Syazana Mohammed Sani said...

sangat comel woo :D

moh la tinggal kan kutukan bernas d entry terbaru zana

http://syazanasani88.blogspot.com/2011/07/im-not-here-for-rage.html

Night Walker said...

salam ziarah, jln2x kt sni...smbl bce entri...

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)