Jul 9, 2011

Jom SENYUM bersama Shazny Salleh


Senyum ! tak perlu kata apa-apa...
Aucak !ewahh,gembira terlebih pulee ye..yelah sebab kali ni Yana nak join satu contest yang mampu buatkan semua orang tenyum omei-omei gituu..thanks a lot to Umar Famos Amos merangkap my ex-schoolmate sebab ajak join ini contest wuuu =___=

 klik banner untuk join ye omei-omei sekalian

Oke,untuk contest nie..meh Yana nak tempek muka Yana yang sedang senyum ala-ala muka sengal ubi gitu..ewahh, kalah tak Siti Nurhaliza? Agagaga =___= soalan agak-agak menguji IQ ye..ni la muka Yana bila senyum, tak manis pun..kelat plus tawar saje..oke, Mr Shazny, rasenya dah terang lagi bersuluh I'm a gurl an..my name is Yana *kena mention sbb katanya untuk senang beza boy or gurl* adeyaii..no fake, totally Im a girl..hihihihi =___=


Harap para juri suka ye gambar nie..ewahh~! so Yana nak tag Linda, Lieya dan Shima untuk meriahkan lagi contest superb duperb besh nieh..DONE !




Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

14 comments:

oPiE iSa said...

Baj joib jugerk lah.... :)

Entri Terbaru Saya : Saya bergambar dengan artis korea


Boleh tolong komen Sini?
Hehe..

NUR AIN AZMAN said...

gd luck yana ^_^

Nur Syazana Mohammed Sani said...

gudluck ^^ zana pun join =)

moh la tinggal kan kutukan bernas d entry terbaru zana =)

http://syazanasani88.blogspot.com/2011/07/jadi-popular-hanye-dengan-1-click.html

yqnq ellyana said...

@ opie :otey-otey..teheee :)

yqnq ellyana said...

@ Nur Ain :tenkiu sayang......

yqnq ellyana said...

@ Syazana :wahh,join jugak? persaingan sengit nieh..hehe

...Minah BluR... said...

gud luck yana... =)
cmel dah gamba.. hehe

yqnq ellyana said...

@ minah blur :tenkiuuu :)

shaznysalleh said...

pic anda sudah di view..thanks for joining

A M E ! said...

hello there . ame singgah dari list jom SENYUM bersama Shazny Salleh ! good luck ya !

psst , ame pun join juga . HAHA :D jemput singgah tengok ame senyum lak . HAHA :))

have a great day ahead yaw ! and do take care !

aneff.marhfiz said...

salam singgah dari contest JOM SENYUM BERSAMA SHAZNY SALLEH :)

all the best to you and keep on blogging yeah !
ohh jangan lupa singgah blog saya ya ;)

good luck !

yqnq ellyana said...

@ Shazny :huhu..tenkiu :)

yqnq ellyana said...

@ AME :hehe,wokeh..mesti meletop nieh :P

yqnq ellyana said...

@ Aneff :tanx yahh :D

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)