Jul 27, 2011

Daftar Churp Churp



Selamat hari rabu semua ! Seperti biase, lappy akan dibuka setiap hari untuk jumlah earning blog, dan juga churp churp Yana, ahah..bab-bab duit free cepat je kan..siapa cakap join churp churp tak dapat untung? churp churp bukan semata-mata untuk mereka yang bergelar blogger, tapi kalao korang hanya ada facebook dan juga twiiter juga boleh buat duit tau..setakat nieh, Churp Churp Yana dah berisi duet RM150++ , ewahh, baru sebulan join,nanti lah cashout, kumpul banyak-banyak dulu buat belanja dekat universiti nanti..mata pun dah jadi $__$ sebab giler duit..ceittt =__=" ,as usual, dapat request dari blogger tentang cara-cara nak join Churp Churp nieh..so sesiapa yang ada facebook dan twitter jangan lepaskan peluang..oke saya membebel panjang -.-"

1.Firstly, korang pergi ke page Churp-Churp

2.Next, tekan button Sign up


3.Korang haruslah lengkapkan segala maklumat yang dikehendaki


4.Tick dan submit


5.Page ini akan keluar sekiranya pendaftaran korang berjaya oke


6.Buka email korang di yahoo.com

7.Email yang dihantar adalah camni, nampak tak? Click pada link yang diberi dalam email itu.


8.Korang akan dibawa ke page ini pula


9.Pendaftaran korang  telah selesai dan kini anda telah mempunyai akaun churp-churp. Yeahh, sukses sukses!

10.Untuk masuk ke akaun korang, click “here” seperti di dalam gambar kat atas tu.

11.Korang akan dibawa ke laman Churp-Churp. Click pada dashboard untuk setup akaun korang.


12.Kemudian korang akan dibawa ke page ini. Sila perhatikan bahawa sebelum mula mengiklan, korang perlulah menghubungkan akaun Churp-Churp dengan facebook korang tu.. Click pada button yang dimerahkan.


13.Next, korang akan dibawa ke page ini. Click pada “authorize with facebook”.


14.Korang akan dibawa ke laman facebook. Login ke akaun facebook korang oke


15.Click “allow

16.Setelah selesai, page ini akan keluar menandakan korang telah siap setup.


17.Click button “dashboard” dan korang akan dibawa kembali ke page ini. Sila isikan maklumat yang diminta.


18.Setelah selesai. Tekan button “update social sharing settings”.


19.Lastly,korang dah boleh mula untuk berkongsi maklumat bersama rakan-rakan korang. Rujuk "General Guide" di dashboard anda untuk maklumat lanjut.

Fuhhh.penatnye buat tutorial nieh..menitik peluh-peluh..kahkah..lepas ni jangan lupe join ye, pasti income masuk free free je, tengok nie mata Yana "$$$$$$$,$$$$$$$"

Nak lebih hebat dengan Churp-Churp? Korang click je gambar lawa gerak-gerak tepi sidebar Yana nieh, yang ade tulis "LIKE? JUST CLICK" tu haa,oke?magic bakal berlaku







Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

3 comments:

Nyamuk Terbang said...

dh join :)
dh click yana punya

Hamba Allah said...

churp churp nie saingan bg nuffnang x...????

CIK MAY said...

dear..admin nuffang marah tak klu letak 2 iklan ni serentak kat blog?hehe...ade kawan2 yang da lama dgn blog ni kate, tak blh buat promosi smp 2 iklan..

http://mayandhanis.blogspot.com/

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)